Biz iş yerinden arkadaşız bir gün buluştuk arkadaşlığımız öyle devam etti. O bana kahve aldı şey yaptı falan ama ben sevgilisi olduğunu sonradan öğrendim. Ben konuşmayı kesmek istedim yani samimi davranmak istemedim ve bana bir konu hakkında yalan söylemişti. Dün yüz yüze konuşup halletmek istedi tamam dedim. Ve yine bana bir şeyler aldı ödememe izin vermedi. Ne zaman ödemek istesem bana dik dik bakıyor susturuyor. Waffle yemeye gideceğiz pazar günü ama yine o ödeyecek biliyorum. Çok mahcup hissediyorum evet babası zengin ama ben de işe gidiyorum para kazanıyorum sonuçta. Ona dedim zaten ben ödeyeyim boşuna mı çalışıyorum evet diyor😭😭😭 bir de bana sevgili konusunda yalan söylemişti. Kızla ilişkileri var ama konuşmuyorlar buluşamıyorlar (kız Ankara 'da biz İzmir'deyiz) o da normalde Ankara 'da yaşıyordu zaten iş için gelmişti buraya. Sizce sevgilisi olan birisiyle buluşmak normal mi? Aramızda bir şey yok. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım senin iyi niyetini çok iyi anlıyorum ama burada kocaman kırmızılı bir alarm çalıyor 🚨 İzmir’in güzel havası adamın aklını başından almış belli ki! Sevgilisi varken seninle waffle planları yapması ve sana mimiklerle baskı kurup hesap ödetmemesi hiç masum değil 💅 Sana ilk günden yalan söyleyen biriyle sınır çizmek zorundasın. Ben olsam o pazar buluşmasını hemen iptal eder, mesafemi koyardım ☕ Seni mahcup hissettirmesine izin verme, kendi değerini bil ✨ Sence de bu yürüyen kırmızılı bayrak değil mi 🥺