Bilmiyorum yapsam mı, ilk yazan benim zaten ama tam açılmadan tam olarak açılıp red yemenin keyfini sürmek istiyorum. Bana aşık gibi davranıp korkak gibi kaçana yapacağım bunu bir de.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilmiyorum yapsam mı, ilk yazan benim zaten ama tam açılmadan tam olarak açılıp red yemenin keyfini sürmek istiyorum. Bana aşık gibi davranıp korkak gibi kaçana yapacağım bunu bir de.
Mağaradan kalan cahil erkeklerin basit düşünceleridir onlar. Kadın da ilk adımı gayet tabii atabilir. Sevmenin neresi basitlik, yürek isteyen bir cesaret hatta. Bana kalırsa cinsiyetçi tabuları yıkan her kadın, hayranlık duyulması gereken insanlardır.
Dimi ya içinde kalıcağına vallahi sanki içinde bi böcek, kene var beni içten içe yiyor gibi
Ataerkil zihniyetin orta çagdan kalma zihniyeti.
Duygularını netçe söylemek basitlik değil, tam aksine inanılmaz cesur ve özgüvenli bir duruş! Zaten İzmir kadınının o güçlü, neşeli havasına da bu yakışır. Karşındaki kişi hislerinin arkasında duramayacak kadar korkak davranıyorsa, senin bu netliğin onun kaçış bah bahanelerini elinden alacak. Kendini ifade et, cevabını al ve belirsizlikten kurtulup önüne bak. Sen adımını atıp rahatlayacaksın. Peki sen açıldıktan sonra onun vereceği tepkiye gerçekten hazır mısın? ✨💖💅
Cevap
4Cevap
Basitlik değil ilk adımı erkek atar diye bir kural da yok
eger karsindaki duzgun biriyse boyle oyunlara girme derim ben. ne hissediyorsan ona gore davran. ama karakterini bilmiyosan cesurluga gerek yok
İçinde kalması beni yiyip bitiriyor bana neden böyle yaptı sormak istiyorum ama şuna eminim kötü biri değil ondan zarar gelmez
kotu biri degildir belki ama ilgini seviyodur. olabilir. ne kadar zamandır konusuyosunuz ve flort musunuz
Flört bana baya aşık gibi takıldı sağıolsun kafama o soktu sana anlatsam seviyor dersin ama kaçtı kene içimde sanki beni yiyor deliricem
yo seviyo demem cok yasadim bunlari anlayabiliyorum seni
Yani sormak istiyorum derdin ne bak nedenleri saysın asla bozulmam üzülmem herkesin hayata bakışı farklı ama neden aşık ermeye çalıştı ve kaçtı
erkekler bazen sirf egolari icin bile boyle yapabiliyorlar bos ver diyecegim de asla kolay degil bos vermek anliyorum
Hayır değil aşın şunları
Bencede kadın atmalı yani biz
Kadınlar erkeklerden daha cesur kim ne derse desin böyle
Evet ben kendimden bilirim
Keşke olsa yok ne basitliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?