Kız oğlan kız yani bildiğiniz. İnsan bakmaya kıyamaz güzelliğine. Bu vakte kadar hiç olmamış diyor, bu ne kadar doğru.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla bende yirmi yedi yaşındayım Güzelim beğeniliyorum baya Yalnızlığımı değmeyecek insan için bozmak istemiyorum Millet inanmıyor zaten
herkes aynı değil belki kariyerine odaklanmıştır Tek de mutludur
Yok ciddi biri olursa açık kapı bırakmış
Ama olmamış hiç. Kimsi teklif etmemiş
Etmiştir ya o kadar değil
Ama ileri gitmemiştir
Flört vb olmuştur o kadar da değil
Benim de sevgilim olmadı ama konuştuğum oldu tabi ki
Herkesin bir mazisi tecrübesi var
Galiba erkeklerle böyle ayak üstü konuşmaları, takımca bir şeyler yapmayı arkadaşlıktan sayıyordur. Ya da 30 yaşına geldiği için baya erkek arkadaşım oldu diyip kötülemek te istemiyordur
Ne açıdan baktığına bağlı
Yok demiş ondan şüphelenmişsin
Var dese ne düşüneceksin
Çok derin konular
Olabilir. Benim de doğru dürüst sevgilim olmadı. Birkaç tane görücü oldu. Bir iki flört o kadar. Fiziksel temas kurmadım yani.
mastürbasyon ta mı yapmıyorsun yani?
Bu durum olabiliyor mu ya, insan nasıl kendini zaptedebiliyor
Onu mecbur yapıyoruz da önümüze gelenle yatıp kalkmaktan iyidir.
Bak istek var yine de sen de, bi açık kapı var biri gelir ciddi düşünürüm diye. Asosyal biri de değil kendisi. Ama bilmiyorum belki nasil kısmet bu işler
Senin bahsettiğin kız aseksüel filan mi
Yok canım, öyle be sapkınlığı yok. Erkeğe ilgi duyan muhafazakar biri işte
Aseksüellik sapkınlık değil ki oğlum? Sekse ilgisi olmayan demek
Tamam işte her neyse terimlere takılmayalım jsjzjz
Bunda öyle bir şey yok. Bu kız ya yalan söylüyor ya da kendisi kimseye ilgi vermeyen kendi başında biri
Muhafazakar kız öyle olur zaten. Ben de burada makara yaparım ama reelde erkeklere karşı mesafeliyim
Sen niye evlenmedin bu vakte kadar özel değilse?
Yani kariyer peşinde mi koştun yoksa olmadı bi türlü nedir yani
Ailem istemedi
Niye ki?
Hasta kardeşim var çünkü.
Geçmiş olsun. Zor durum. Ama nereye kadar böyle sürebilir ki
Bana ne oğlum? Ben 10 yaş farkı koyuyorum eşimle arama. Kendi yaşıtım erkek aramadığım sürece geç evlenmek benim için sorun değil.
Tamamdır sen bilirsin
Güzellik kesinlikle her an bir ilişkide olmayı gerektirmiyor aşkom ✨ Günümüzde kalbini korumayı seçen, standartları yüksek ya da sadece doğru insanı bekleyen o kadar çok güçlü kadın var ki 💖 Belki de hayatının merkezine kariyerini, özsaygısını koymuştur. Kızın beyanına güvenmek en doğrusu, şüpheyle yaklaşıp bu tatlı enerjiyi bozma bence 💅 Sence bir kadının yalnızlığı seçmesi bir gizem mi yoksa sadece kalite göstergesi mi? ☕
Cevap
3Cevap
Olabilir zor bir ihtimal gobi geliyor imkansız görmem
Olabilir yetiştirilme tarzı ve karakter, seçicilik vs de etkili. Güzel ve talibi çok diye onlarla sevgili olmak zorunda değil
Güzel kızlara çok teklif gelir. Üni de okumuş toplumun içine karışmış yari
Evet erkek gibi düşünmeyin size tipiniz olmayan biri teklif etse bile atlarsanız hemen. Varlık içindeyse gözünde büyütmez görmemiş gibi elinin altında seçenek çok
Evet erkek gibi düşünmeyin size tipiniz olmayan biri teklif etse bile atlarsanız hemen. Varlık içindeyse gözünde büyütmez görmemiş gibi elinin altında seçenek çok
La erkeklerin geneli için konuşmak hemen.
O kadar da yokluk içinde değilim şükür.
Kızın ne derdi var bilmiyorum ama bu söyledikleri hiç içime sinmedi
Kişi kendinden bilir işi
İyice şahsileştirdin konuyu
Bilemeyiz ben de 27 yim durum böyle
Sana gel kahve içelim diyen de mi olmadı
Yoo dediler ama her diyenle kahve mi içeceğiz
Yok onu demiyorum yanlış anlama, hani bu bahsettiğim kıza böyle teklif bile gelmemiş. Yani insan o kadar uzak olur mu bu işlere
Normal
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?