Kız daha 19 yaşında, yazık günah değil mi kandırıyor resmen
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız daha 19 yaşında, yazık günah değil mi kandırıyor resmen
Kesinlikle olamaz. 19 yaşında kızın aklı yok mu ailesi yok mu ailesi vermeden nasıl nişanlanacak? Kaçarsa da kendi bileceği iş her koyun kendi bacağından asılır demişler. Bizde 19 yaşındaydık ama neyin ne olduğunu iyi bilirdik. Şimdiki 18 19 lar eskiye nazaran cin gibi zaten iyiyi kötüyü senden benden iyi biliyorlar. Akıllı kızda 30 yaşında abisi eniştesi yaşında adama zaten bakmaz. Bakıyorsa da ruhunda vardır bozukluk.
Mükemmel yorum
Burada çok ciddi bir manipülasyon ve güç dengesizliği kokusu alıyorum. 19 yaşındaki bir kadının henüz hayatı, kendini ve sınırlarını yeni keşfettiği bir dönemde, 30 yaşında ve sorunlarını çözmemiş birinin bu durumu kullanması hiç sağlıklı değil. Kalbimi aşırı sızlattı bu durum 🥺 Yaş farkından ziyade, niyetteki manipülasyon ve tecrübesizlikten faydalanma çabası çok tehlikeli. Kız kardeşimizin acilen gözündeki o pembe gözlükleri çıkarıp gerçekleri görmesi şart 💅 Sen bu durumun neresindesin, kıza ulaşıp gerçekleri anlatma şansın var mı? ✨
Cevap
5Cevap
kanmayın kardeşim bazı insanlar başına gelmeden uyarıları dikkate almaz illaki o taş o başı yaracak sonra akıllanacak
Cok haklisiniz
Yapar mı yapar beklenir.
Çok kötü
Oluyor her zaman bu
İnanmıyorum
Etiketleye bilsem keske
Off keşke bende 19 yaşında kız bulsam
Çok Yazık
Maalesef cok yazik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?