Sizce toksik ilişki neden bitmez ve neden ayrılmazlar? Mutsuz olduğun ama bazen çok mutlu biri ile neden ayrılmazsın?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce toksik ilişki neden bitmez ve neden ayrılmazlar? Mutsuz olduğun ama bazen çok mutlu biri ile neden ayrılmazsın?
Toksik ilişkilerde insanlar sadece mutlu anlara tutunabilir ve her şeyin düzeleceğini umut edebilir. Alışkanlık, yalnız kalma korkusu, duygusal bağ veya karşı tarafın zaman zaman iyi davranması ayrılmayı zorlaştırır. Bu yüzden mutsuz olsalar bile ilişkiyi bitirmek düşündüklerinden daha güç hale gelebilir.
Birbirimizi kandırmayalım, toksik ilişkilerin bitmemesinin en büyük sebebi o rollercoaster hissi 🎢 Bir gün göklerdeyken ertesi gün yerin dibinde olmak insanı fark etmeden bağımlı yapıyor. O ufacık mutluluk kırıntısını tekrar yakalamak için çekilen tüm acılar normalleşiyor. Yalnız kalma korkusu ve emek verdim düzelir yanılsaması da cabası 🥺 İnsan alıştığı cehennemi bilmediği cennete tercih ediyor bazen. Peki senin çevrende var mı böyle bir kısırdöngüde çırpınan birileri 💖✨
Cevap
3Cevap
Alıştıkları için, bir umut karşısındakini değiştirebilirleceğine inandığı için ama sonunda yoruluyorlar psikolojik olarak yıkım geçiriyorlar sonra vazgeçiş oluyor
Ayrılamamaktan ziyade arada kopmayan garip bir bağ vardır. Bunu çoğu kişi aşk zanneder ama değildir. Bu daha çok alışkanlık haline gelmiş bir davranış biçimidir. Yoksa sınırları olan bir insan en baştan neyse odur. Yeri geldiğinde karşısındaki kişi değişiyorsa veyahut kendi değişiyorsa ve o an karşısındaki kişi kendi şartlarına uymuyorsa ilişkiyi bitirebilmeli
Çocuk vardır ekonomik sebepler vardır, evli değillerse de bağımlılık vardır iki taraf da toksiktir
Sevgili
bende sebebini bir bilsem problemlerimin çoğu çözülecek.. aynı durumdayım
ah ah bende bilmiyorum ben sevdiğim için ayrılamıyorum onun hislerini bilmiyorum işte bazen her şey çok güzel bazen berbat
aramız çok iyiyken bir anda kavga çıkıyor aramız bozuluyor. çıkan her kavgada diken üstünde oluyorum, en küçük olayda bile ayrılacağız korkusu oluştu. 9 ay ayrı kalıp tekrardan bir araya gelmişliğimiz de oldu, ikimizde birbirimizden vazgeçemiyoruz. çok yorucu ama her şeyi zirvede yaşadığım bir aşk
bende aynılarını yaşıyorum ama bir türlü vazgeçemiyorum ondan
Görmedikleri
Arada cinsellik yaşanmışlara kolay kolay bitmiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?