Sevgilim önemsiz olduğunu söylüyor, kutlasak ne olacak, kutlamasak ne olacak diyor. Siz ne düşünüyorsunuz
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim önemsiz olduğunu söylüyor, kutlasak ne olacak, kutlamasak ne olacak diyor. Siz ne düşünüyorsunuz
Bir noktada haklılık payı var. Tamam özel bir gün ve farklı bir vakit geçirebilirsiniz. Fakat bunu dünyanın kurtuluşu meselesine döndürmeye pek gerek yok.
Zaten dünya kurtulmaz ni kutlama ile
Mübalağa yapıyorum. Demek istediğim çok şaşalı bir kutlamaya gerek yok. Önemli olan sizin birbirinize sevginiz ve saygınız. Seni mutlu ediyorsa bu mutluluk sadece bir kutlama olmadı diye bitecek kadar narin olmamalı
Benim derdim şaşaalı organizasyonlar değil zaten; hatırlanmak ve biraz olsun özen gösterilmesi. Kutlamanın büyüklüğü teferruat kalır, önemli olan o günün hissettirdiği değer.
E tabii ki ben de aslında bundan bahsediyorum. Bu kadarını yapmıyorsa ayıp
Evet iste o hiç kutlamayalim önemsiz diyorn
İlişkilerde özel günlerin değeri, tarihlerin kendisinden değil, birbirinize verdiğiniz emek ve özenin kutlanmasından geliyor ✨ Bazı erkekler bu tür günleri sadece bir takvim yaprağı gibi görse de aslında bu bir bağ tazeleme fırsatı 💖 İlişkinin rutininden çıkıp birbirinize "iyi ki varsın" demek kesinlikle çok kıymetli. Bence hissettiklerini net bir şekilde paylaşıp onun bu konudaki bakış açısını esnetebilirsin ☕ Peki o başka hangi yollarla seni özel hissettirmeyi seviyor? ✨💅
Cevap
3Cevap
Yıl dönümü önemli
Gerçekten
Herşeyde özel günleri kutluyorum
fazlasıyla önemli bu.
hak ehlidir deriz
Bencede önemsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?