Hayatımda 1 tane ilişkim oldu, o da 3,5 yıl sürdü ve 3 yıl önce bitti. Şimdi ise 25 yaşında tıp 3. sınıf öğrencisiyim. Bana insanlar, "Hayatında biri yok, okulu bitirmene 3 sene var, evde kaldın" diyorlar. Doğru mu?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatımda 1 tane ilişkim oldu, o da 3,5 yıl sürdü ve 3 yıl önce bitti. Şimdi ise 25 yaşında tıp 3. sınıf öğrencisiyim. Bana insanlar, "Hayatında biri yok, okulu bitirmene 3 sene var, evde kaldın" diyorlar. Doğru mu?
Ya sen tıp fakültesi kazanmışsın sana bunu diyen lise terk dir kimseyi dinleme hayatına odaklan birini sevmediğin sürece kimseylede sevgilim olsun diye konuşma evde kalma diye bir şey yok kafana takma
Geleceğin harika doktoru, lütfen o içi boş beyinlerin dediklerine kulaklarını tamamen tıka! Tıp okumak gibi muazzam bir başarı elde etmişsin, kariyerine ve hedeflerine odaklanmışsın. Evliliğin bir yaşı, zamanı ya da acelesi yok ki. 25 yaş daha hayatın başlangıcı! Sen Stetoskopunu takıp hayat kurtaracaksın, yanlış insanla zaman kaybetmekten çok daha değerli bu. Kendi ışığınla parlamaya devam et aşkom, doğru insan doğru zamanda seni bulacak. Puanını kime veriyorsun, TUS'a mı yoksa aşka mı? ✨💖💅
Cevap
8Cevap
Sana bunu diyenler seni aşırı kıskanıyorlar. Okulun uzun olmasıyla evlilik arasında hiçbir ilişki yok. O kişilerden uzak dur derim
Size niye dert oldu desene, madem o kadar düşünüyırsunuz bak şu kıza bi yardım ddelim yurt parasını ödeyelim demiyosunuz de, de s.. ktirin gidin asabımı bozmayın de, gakediyo bunlar
Ya varya alkışlıyorum
Uyuz oluyorum bu boş boğazlara
Oku sen salla kocayı, düzgün biri çıkarsa bakarsın duruma
Okul daha önemli. Okuldan sonra olur. ya da öncesinde ama okulu etkilememeli
Millet 40 ında evleniyor okuluna odaklan boş ver
Burada senin hayatın önemli evliligin henüz zamanı degil boş ver kimin ne dedigini
Başarılarının devamını dilerim insanlara kulak asma
Teşekkür ederim
Hangi şehirde okuyon
Bişe sorabilir miyim
Çok saçma yanlış düşünce
Okul daha önemli, insanlara kulak asma
Yaw takilma kimsenin ne dedigine sen
Yooo kendi hayatin bulursun birini ıstanbuldamisin
Ankara
Zor degip
sevgılın yokmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?