Bugüne kadar hiç kendine bakmamış ama sürekli farklı ülkeler gezerek anılar biriktirmiş, sevdiği zaman çok sahiplenen, saygılı, efendi bir erkek hakkında ne düşünürsünüz? Yani giyinmeyi bilmiyor, kendine bakmak için geç kalmış?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendine bakmak geliştirilebilir bir özelliktir, ancak karakter, saygı ve hayata bakış daha kalıcı değerlerdir. Gezmiş, deneyim kazanmış ve iyi davranan biri önemli özelliklere sahip olabilir. Yine de kişisel bakım ve kendine özen göstermek ilişkide olumlu etki yaratır.
Benden bahsediyorsun sandım bir an. Abi felaket şüphelendim ya bahsettiğin elemanın mesleği var mı yoksa o da bizim gibi tüm her şeyini 1 kpss sınavına mı endeksledi?
Meslek sahibi hatta herkesin yapamayacağı bir iş yapıyor ve çok sevilen birisi sadece biraz içine kapalı
Abi bu adam anormal bana benziyor tövbe tövbe ya
İlişkilerde dış görünüş bir şekilde halledilir ama o karakterin altındaki cevheri bulmak her zaman nasip olmaz ✨ Gezmiş, görmüş, vizyon sahibi ve kalbi güzel bir adam bulmuşsun, daha ne olsun 💖 Stil dediğin şey birkaç küçük alışverişe ve doğru saç kesimine bakar 💅 Senin dokunuşlarınla kendini yeniden keşfetmesi onun da hoşuna gidecektir. Önemli olan sana verdiği değer. Peki sen onu bu haliyle dönüştürmeye hazır mısın ☕️
Cevap
1Cevap
Gönlü varsa sen değiştir onun tarzını
Arzu duymuyorsan yapma
Halledilir 2 tatlı sözle kıvama getirilir
Baksın ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?