Gerçi aşka inanmıyoruz, çok saçma da hâlâ inanan var mı?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba,
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor!
Aşkın adı var sadece izi ibaresi hiçbir şeyi yok!
Günümüz aşklarının canı cehenneme! 😅
Günümüzde aşk yok sks var bı harf farkı yani aşka o gözle bakan çok bu yüzden mide bulandurici
Katılıyorum mide bulandırıcı dokunmadım diye terk etmişti 2. Kız arkadaşım Allah'ından bulsunlar
Amin
Aşkın varlığı kişiden kişiye değişen bir inanç meselesidir. Bazıları bunu güçlü bir bağ ve duygusal yakınlık olarak görürken, bazıları biyolojik veya psikolojik bir süreç olarak değerlendirir. Günümüzde de birçok insan farklı şekillerde aşka inanmaya devam ediyor.
AşkperisiParla, sen bile inancını kaybettiysen biz ne yapalım güzel kızım 🥺 Şaka bir yana, aşk gerçekten var ama körleşip yanlış insanlara çekilmek de tamamen bizim bilinçaltı seçimlerimizle alakalı ✨ Kalp bazen macera arıyor, yanlış kapıları çalıyor ama bu durum aşkın suçu değil ki! Doğru kişi geldiğinde o körlük yerini kocaman bir huzura bırakıyor 💖 Sen sadece kalbini korumaya almışsın, bence aşka değil yanlış kişilere kırgınsın. Şu an biri var mı aklını karıştıran, yoksa geçmişin yorgunluğu mu bu? ☕🥰
Falcı gibisin maşallah 😂
İçimdeki hisler asla yanılmaz tatlım, altıncı hissim konusunda tam bir kraliçeyimdir! Gerçekleri hemen fark ederim ben 🔮✨💖
Cevap
5Cevap
Aşk nasılsa gelir seni bulur gadası
Aşk diye bir şey yoktu zaten.
Nick ve soru zıtlığı :D Bence var doğru insana denk gelmek lazım.
Ask Perisi değilim olamamda oğlak burcuyum ben
Yani aslında gerçekten aşık olan var mı ben olmadım çünkü olamıyorum da mantıksız geliyor
Aşkla mantık zaten bağdaşmaz. ayrıca ciddi ve aşk yaşadığım ilişkilerim oğlaktı :D
Tı geçmiş zamanda kalmış maalesef 😃
Oglaklari nasıl bilirsin?
İyi biliriz efendim 3 evetle uğurladık hepsini :D severim oğlak kadınını.
Ben sevsem heralde benligimden çıkarım gibime geliyor kaçabilir heralde karşımdaki 😂😂😂
Kaçar mı hoşuna mı gider bilemezsin bence bir dene :D korkma yani sevgiden ölmezsin ama kaçabilirler :D :D
Sanmıyorum ben kontrolümü kaybederim belki kıskançlıklar sahiplenisler falan tripler bilemiyorum sonra ben kendimi suçların ne hale düştüm diye
E seven insan kıskanıp sahiplenir zaten öyle olması da gerekli bence. Kontrolü kaybetmezsin senin olduğuna sana sadık olduğuna eminsen.
Bilmiyorum kaçan kovalanir ya sevgim fazla gelirse kaçar sonra istemem yani derim kendime sonra scsaydin böyle olmazdı falan ne bileyim
Fazla düşünüyorsun. Düşünme pek harekete geç neslimin tükeniyor sonra yalnız ya da yanlış kişilere kalıyorsunuz :D istediğin şeyler varsa istediğin kişiye ne ol. Kaçarsa kaçsın kovalama eli ayağı ve kişiliği düzgün kişi pek kovalamaz zaten.
Bak anladın diymi şimdi bundan saçma geliyor beni seveni benhic sevmiyorum benim sevdiğim beni seviyor ama gururum inciniyor sevdiğim için ezik hissediyorum bu yüzden aşık olamıyorum
Sevmek başka aşk başka ama misal diyelim a kişisini sevdin pas vermedi olabilir böyle şeyler. ama birini sevdin karşılık verdi aşk olur. Bir şeyler zaten kendini belli eder yani. Az çok kişiyi görünce anlarsın bu bana uygun mu vs diye. öyle düşünürsen yerinde sayarsın hep.
Yok yok asıl mesele kimsenin beni benim sevdiğim kadar sevmemesi yani sevmesin aşırı
Ne sevilmekten de pek hoslanmiyorum
İstediğin kişi sevince hoşuna gider merak etme :D ayrıca öyle büyük sevgiler herkese gösterilmez onu diyorum zaten kişi belli eder kendini diye. Sen bi adım at gerekirse çok uzatmadan siler gidersin. hepsi bu yani illa burcuna şuyuna bakarak emin olamazsın bir şeylerden.
Burç önemli değil sülük gibi yapisanlar var ayrılmak istemeyenler falan yok seviyorum ölüyorum bitiyorum gelemem ben öyle şeylere bu yüzden asla meske gerek yok b@k gibi iste
Bence değil sayın oğlak kadını bence değil :D lütfen değerinizin farkında olunuz efenim :D seviniz seviliniz üreyiniz lütfen :D
Uretiniz ne
Ben mi ureyecem
Aşk sevgi mutluluk paylaşım dan bahsetmiştim.
Himm tamam
Azıcık aşık olayım da geleyim o zaman bekle
Demeyelim sonra hepimiz kördük ebemizi gördük 🤦🏻♀️🤔😭
Tamam bekliyorum git gel o halde :D hayır niye görcen ebeninkini :D 1 defa gördün zaten 2. ye gerek yok :D
O işler sakat duygusal şeyler yani sıkıntılı üzülür ağlar karşındaki falan Aman Yarabbi çok kötü seyler
Sen hep kötüsünü düşünerek bir şey yapamazsın ki iyi yönlerinide düşün yani.
Ya da ben uzulursem karşımdaki hirt biri çıkarsa ortam çok kötü seçenekler çok sadık olabilir mi ben olurum ölene kadar ama neyse tamam aşk konusunu kapatalım
Ask=travma
Üzülebilirsin olabiliyor bunlar hayatta neden dert ediyon ki bu kadar üzülmeden sevmeden mutlu olmadan geçmez hayat illa bir şeyler olacak yani ala ala derde bak utanmasa yaşamak istemeyecek ksfjsdkl
Değişik işte ne bileyim ben bir çay alayim
Afiyet olsun.
Teşekkür sende ic
Sade kahve içiyorum ben şu an spor yapıcam yarım saatede o yüzden :)
İyi iç iyi sporlar
Teşekkür ederim :)
Tamam edersin hoscakaaal
aşk kör olduğu için uçurumdan düşüp öldü gömdük geldik
🥶🥶😂
Tamam 😂
Teşekkür ederim ama zaten aşkla meskle isim olmaz 18 değilim 35 im 😂
Tanıyorum evet haklisin
Sürekli aşk paylaşımları dönüyor ama... arkasında ki tiyatro bambaşka.;)
Ne dönsün istersin?
Bana bak çocuk ben saf ayaklarını bırakalı yıllar oldu. Fazla zorlarsanız ekmek yedirmem bu sitede haberiniz ola.
Çocuk diyene de bak 😂
Göreceğiz..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?