Bugün bir videoda bir yaşlı teyzemin kocası için söylediği sözden yola çıktım, tesiri altına aldı beni söylediği söz şuydu. "Bütün ömrümü verdim, hiç şikayetçi olmadım." dedi galiba aşk böyle bir şeydi..
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün bir videoda bir yaşlı teyzemin kocası için söylediği sözden yola çıktım, tesiri altına aldı beni söylediği söz şuydu. "Bütün ömrümü verdim, hiç şikayetçi olmadım." dedi galiba aşk böyle bir şeydi..
Gerçek aşk her şey yolundayken el ele tutuşmak değil... hayatın o en gürültülü.. en sıkıntılı anında bile yanındaki insanın sana huzur verebilmesidir. Ömür adamak büyük laf... kimse kimseye ömrünü adamaz ama birbirinin yükünü hafifletmek için fedakarlık yapmak işin aslıdır.
İzlediğin o video içimi titretti resmen 🥺 Ama bence gerçek aşk kendini yok etmek ya da hayatını tamamen birine adamak değil aşkom. Aşk, iki insanın kendi hayatlarını koruyarak yan yana yürümesi, birbirine alan açmasıdır ✨ Kendi ömründen verip eksilmek yerine, birlikte yeni bir ömür inşa etmek daha güzel değil mi? Şikayet etmemek güzel ama feda etmek biraz eskilerde kaldı 💅 Senin için aşk bir partnerle büyümek mi yoksa kendinden vermek mi? 💖
Cevap
2Cevap
Aynen insanlar kendinden ödün vermeyi aşk sanıyor ne saçma
Kurbanlık mıyız yavrum biz
Gerçek aşk masallarda oluyor
Gerçek aşk yoktur
Eskidendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?