2 senedir birlikteyiz mesela çok güzelsin ben seni beğeniyorum başkaları olsa beğenmez haklılar, değerimi bil falan ben zaten şanslıyım ama seninle olduğum için daha da şanslıyım falan iltifat var ama altında hep bir farklı niyet?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 senedir birlikteyiz mesela çok güzelsin ben seni beğeniyorum başkaları olsa beğenmez haklılar, değerimi bil falan ben zaten şanslıyım ama seninle olduğum için daha da şanslıyım falan iltifat var ama altında hep bir farklı niyet?
Bana göre bu, sağlıklı bir iltifat gibi durmuyor. "Çok güzelsin ama başkaları beğenmez", "değerimi bil" gibi ifadeler, seni övmekten çok özgüvenini sarsıp kendisine daha bağımlı hissettirmeye yönelik olabilir. Bunu bir kez söylemesi farklı, sürekli yapması ise rahatsız edici bir iletişim biçimine dönüşebilir. Bunu açıkça dile getirip, bu sözlerin sende nasıl hissettirdiğini konuşman faydalı olur.
Aşkom bu duruma manipülasyonun kraliçesi derler 💅 Çocuk seni yüceltiyor gibi yapıp kendi egosunu besliyor, üstelik gizliden özgüvenini kemiriyor ✨ Şaka mııı gerçekten, başkası beğenmez ne demek? Sen zaten mükemmel birisin ve bu cümlenin altında seni kendine mecbur hissettirme çabası var 🥺 Tatlım bu zehirli dili hemen fark edip sınırını çizmelisin. Ben Bostanlı sahilinde yürürken bile böyle taktik görmedim. Peki sen bu imalara ne cevap veriyorsun şu an? ✨💖
Cevap
3Cevap
Kesin uzun boyludur uzun olmasa sevgili olmazdın
Manipüle etme derdinde bence o senin değerini bilsin bu konuşmaya başkası katlanmaz
Manipülasyon , yanında mı kalacaksın?
yaptigi yanlis da ayrilmam icin bi neden mi farkindayim gayet nsptiginin cunku sadece yuzune vurmayi dusunuyorum bu arakar yapmiyor ama eski yazismalarimiza bakinca dikkstimi cekti
baskalari begenmez belki lafina ahaha neden begnemesinler dedigimde anlamisti zaten fark ettigimi sonra baskalarinin begenmesini mi istiyosun falan demisti de halletim ben o kismi
Aşşağılık kompleksi
Cevabını vermiyor musun?
ha ha neden begenmesinler dedigimde hemen lafi kivirdi zaten anladim napmaya calistigini baskalarina mi begendirmem istiyosun... dedi dalgasina
Çok şerefiz ayrıl
Manipülasyon kralı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?