Kızların 180 altı bir erkekten hoşlanması mümkün değil mi?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızların 180 altı bir erkekten hoşlanması mümkün değil mi?
Cevap
0Cevap
Eski sevgilim 169 idi gerçekten boyun önemi olmuyor
Suanki sevgilimle kısa ztn
182
Bence tek olay boy değil samimi bir olması önemli benim için mesela samimi olsun sohbeti sarsın sevicekse belli etsin komik olsun ben dış görünüşe değil de içindeki kişiye bakarım
Hayır değil şu an yok ama önceden de o kadar uzun boylu değildi benle aynı hatta benden kısa olan vardı şu an hoslandigim kişi 180 var mesela ama tipi benlik de değil onun hareketleri davranışı ilgimi çekti o yüzden şu an hoşlanıyorum ondan konu boy değil bence
Kesin boy değildir aynen ya bir yürüyün gisin ya hangi kız buna karşı çıksa hep exi kısa ama şuanki sevgilisi hoşlandığı uzun bu nasıl bir tesadüfse biriniz de tersini desin exim 180 190 ama şuanki sevgilim165 170 desin ama yok anca exim kısa şuanki uzun ama boyu için değil 28822929 fsrklı kızdan kelimesi kelimesine aynı saçmalıkları duydum sıktınız artık yeter
Sen niye bu kadar çok kafana takiyorsun konuşmalarından anlaşılıyor saygılı biri de değilsin uzun da değilsin sonra kadın düşmanı diyorsunuz diyorsun ilk önce kişiliğini düzelt ve sorunu da kendine arama derim
Takarım tabi sizin gibiler yüzünden yalnız kalıyorum en güzel şeylerden mahrum kalıyoruö bir kere geldiğim hayatımda 180 adamın kolundan ne kolay takma demek yalnızlık sorundeğilse sen niye hiç yalnıx kalmıyprsun. Kişilik falan da fasa fiso 10 kızdam 9 u ya sevgilisinden dayak yiyor ya da bpynuz yiypr uzun siye çar çakal kekolarla oluyorsunuz sorun da gayet sizde
Kız kardeşim bebek gibi kız sevgilisi 178
170 boyumla 165 boyla konuşmuş kızım 😅 neyse ki devam etmedi sjdjdhchc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Boy takıntısı olayını aşırı büyütüyoruz bence✨ İnan bana kadınlar sadece santimlere bakmıyor, asıl olay bıraktığın etki ve özgüven! Kendi tarzı olan, güzel kokan, mizahı yerinde ve iletişim kurmayı bilen bir erkeğin çekiciliği boy sınırlarını anında yıkıyor💖 Benim çevremde 180 altı olup karizmasıyla ortamı sallayan o kadar çok kişi var ki 💅 Kendini kalıplarla sınırlandırmak yerine enerjini ve tarzını parlatmaya ne dersin? Sence de özgüven santimlerden daha çekici değil mi?✨