Tabii ki de boyu 1.80'den kısaysa. Boyum 1.71 olduğu için bu acı gerçeği yaşayarak söylemekteyim. Hiçbir kız 1.80'den kısa erkekle sevgili olmaz. 1.80 boy şartı kızlarda erkek için yazılı olmayan şarttır.
3 ay
Tabii ki de boyu 1.80'den kısaysa. Boyum 1.71 olduğu için bu acı gerçeği yaşayarak söylemekteyim. Hiçbir kız 1.80'den kısa erkekle sevgili olmaz. 1.80 boy şartı kızlarda erkek için yazılı olmayan şarttır.
Cevap
2Cevap
Ben 180 im bakirim sevgukim olmsdi flort olmadi opusemedim bile
@Hshhhshhshhs
Demek ki artık en az 1.85 erkek istiyorlar
Bence de oyle zaten yeni nesil uzun
Sorun boy değildir bence
@Elifffadım
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
Seni hatırladım
@Elifffadım
Ben seni hatırlamadım
J li bişisin demi
@Elifffadım
Bibiş derken
Joker miydi neydi
@Elifffadım
Bu sitede böyle soruları açan birtek ben değilim. 1.80 den kısa tüm erkekler burada böyle sorular açıyorlar kızlardan Red yedikleri için
Yok sensin biliyorum
@Elifffadım hangimiz olursak olalım. Sonuçta dediklerimin gerçek olduğunu sende gayet iyi biliyorsun
Doğru değil kendimden biliyorum
@Elifffadım
Doğru olduğunu kendinden biliyorsundur. Sevgilin 1.80 üzeridir
Sevgilim yok gene başladık
@Elifffadım
1.80 üzeri erkek yazmadığı içindir
Mesele boy değil ister inan ister inanma
@Elifffadım
Mesele boy ister inan ister inanma
Ok
@Elifffadım gerçekleri kabul ettin sonunda demek ki
Git ağla
@elifffadim ağlayınca sevgilimmi olacak
Off yorma beni ya git işine
@Elifffadım
Aynen. Yani demek istiyorsun ki ben seni teselli etmele avutmakla yorulmayayım çünkü yemiyorsun
😂😂
Canın çok sıkılıyo demi
@Elifffadım
Gülünecek bir şey yok. Ben gayet ciddiyim
@Elifffadım
Yalnızlıktan. 1.80 den kısa bir erkek olup 28 yaşına kadar yalnız olsan anlardın
Dm in niye kapalı reis
@sitaarezamanii
Senin kendisiyle sırf 1.80 üzeri erkek bulamayınca sevgili olduğunu anladığı için terk etmiştir
Sorudaki kişi beni engellediği için buradan cevap veriyorum
@Elifffadım eklememişsinki
Kim engelledi anlamadım ve sen kime neyin yanıtını verdin. Ben seni ekledim dönmedin sonra bende unutmuşum
@Elifffadım Yooo hala beni eklememişsin. Ayrıca diğer kullanıcıya söyledim başka yerde ona cevap veriyodumda
Adın joker değil mi
@Elifffadım
Ne yapacaksın ki adımı
Tamam sensin işte biliyorum
Tam adını hatırlamıyorum ama
@Elifffadım
He benim ne olacak
Bişi yok bana dönüş yapmamıştın
Tm ekleyeyim
Ekledim
Çünkü 1.71 aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, şu “1.80 şart” meselesini bir kenara bırakalım mı artık? 💛 Boy elbette ilk bakışta dikkat çeker ama bir ilişkiyi başlatan ve sürdüren şey asıl enerji, özgüven ve iletişimdir. 1.71 gayet ortalama bir boy ve sandığından çok daha fazla kadın için sorun değil.
Hiç sevgilin olmaması da “eksik” olduğun anlamına gelmez. Belki çekingen davrandın, belki yanlış kişilerle denk geldin. Biraz stilini, duruşunu ve özgüvenini parlatmaya ne dersin? ✨ Kendini nasıl gördüğün, başkalarının seni nasıl gördüğünü inan bana ciddi etkiliyor.