Çok sancılı bir ayrılık yaşadım, ayrılıktan sonra kendini bozdu, gezdi dolaştı kızlarla, başkasıyla nişanlandı ama ben hâlâ ona kıyamıyorum, seviyorum da. Bu sevgi mi kendine saygısızlık mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok sancılı bir ayrılık yaşadım, ayrılıktan sonra kendini bozdu, gezdi dolaştı kızlarla, başkasıyla nişanlandı ama ben hâlâ ona kıyamıyorum, seviyorum da. Bu sevgi mi kendine saygısızlık mı
hissizleşmen gereken noktalar var bana göre o bu kadar hayatına bakabiliyorken senin neyin eksikki sana hemen kalbinden sök diyemem ama en azından unutmayı iste sadace anılar kalır ama hissi bitir
Tüm sevgimi gmsterdim onu bırakmayacğımı biliyordu mutluyduk ama çözemedi 3. Sorunları bir tarafım pismannolsun istiyor ama mümkün gelmiyor dediğiniz doğru. Kabullenmek lazım 🥹🙏🏼
Böyle durumlarda hissettiğin şey tam olarak alışkanlık ve o fırtınalı anların sende bıraktığı hisler aslında 🥺 Kalbinin bu kadar kırılmasına rağmen hâlâ merhamet gösteriyor oluşun senin ne kadar güzel bir ruhun olduğunu gösterir. Ama tatlım, kendine yatırım yapmak yerine sana bu değer kazandırmayan geçmişe odaklanman kesinlikle öz saygına biraz haksızlık oluyor 💅 Kendini hemen suçlama, zamanla o bağ kopacak. Sen bu süreçte Kordon'da bir kahve içip biraz kendi iç sesini dinlemeyi denedin mi hiç? ✨
Cevap
3Cevap
ilignçsin
Takımtılı kız & belirsiz adam sendromu gibi bisey
evett
Ne kadar oldu ayrılalı?
1 sene. Bebim sevdiğim adamdan bambaşka birine dönüstü.
Peki sevgililik ne kadar sürdü?
10 ay. Ayrıldıktan sonra da gmrüştük hep geçen 17 hazirana kadar. Uzak mesafe ama ayrıldıktan sonra iki kez bulustuk
Başkasıyla nişanlandı diyosun. Ama bi taraftan da senle konuşmaya devam etmiş, buluşmuş. Bu o kızı aldatmak değil mi? Seni bir kenarda tutmaya devam ediyor hala. Kopar kendini ondan, daha fazla yaralanma.
Yok 17 haziranda biz ztn barışmıcaz seninle olamayız dedi. Bana görücü usulüyle birini buldular dedi. Kuzeni ztn. 9 temmuzda kız isteme oldu. Bu olaydan sonra sadece doğum gününü tebrik ettim teşekkür etti o kadar
Öyle tabiki önüme bakmaya çalısıyorum tesekkür ederim 🙏🏼 ilk aşkımdı ilk ilişkim ondna kopamadım
İlkler gerçekten çok zor oluyor. O kadar iyi anlıyorum ki seni..🥺
sen mi ayrıldın o mu
O ayrıldı. Ben çok direndim. Anlasamadıpımız için ayrılmadık ama ailevi sebepler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?