Ben galiba rüyadaki beyaz oğlana aşık oldum 😂😂😂😂 şaka amaçlıdır. Bizzat paketli öleceğim 🥳🫡
17 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben galiba rüyadaki beyaz oğlana aşık oldum 😂😂😂😂 şaka amaçlıdır. Bizzat paketli öleceğim 🥳🫡
Cevap
17Cevap
Hahaha 40 yaş sonrası aşık olanayacak. kadae farkındalık oluyor bence🤣🤣
16 yaşımda yaşadığım aşk faciasından sonra biri bana platonik aşık olacaksın deseydi, yeminle kahka atarak gülerdim. Maalesef son 2 senedir bir kıza platonik aşığım. Ama iyi tarafından bakın ablalım abilerim ve teyzelerim. Yaşadığınız acılar sonucunda duygularınızı öldürmüşsünüz. Tebrik ederim artık muhtemelen acı çekmeyeceksiniz ama muhtemelende o saf tatlı aşkıda edinemiyceksiniz çünkü artık eski canlılığınız yok. Darısı başıma.
Bunun yaşa bağlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Yani tutup kısmet veya nasip deyip boğmayacağım tabii ki, lakin 40 yaşından sonra da kalbinde duygular hala duruyor. 😊
Valla 40ından sonra aşkı yaşamaya başlayan kadına denk gelmek de zor, sarrafa düşmen lazım o hakkıyla aşkı yaşatır sana
Paketli ölmek kısmını anlamadım
Hayııır lütfen karalar bağlamaa :) :*
Sanırım öyle maalesef 😔
Belki esmerdir 🙃🙃🙃
Hiç evlenmedin mi bebeğem 😏
Ben 30 dan sonra da olabileceğimi sanmıyorum 😂
Bunun yaşla alakası yok ki hanımefendi
Haklısın
Hiç evlendin mi?
çok uzak bana
Oğlan mıydı nasıl yani parlak oğlan mı
Tam aşık olmalık zaman
Aşık olmak zor evde kaldım
Allah kurtarsın
he walla
Hayır
Oda bişey
Mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın yaşı mı olurmuş hiç, kesinlikleee saçmalama 💖 40’tan sonra hayatın ve aşkın tadı çok daha başka çıkıyor bir kere 💅 Rüyadaki o beyaz atlı prens de sana bilinçaltının tatlı bir sürprizi olmuş ama pakette kalmak yok ✨ Ruh eşin belki de tam şu an Kordon'da deniz havası alırken seni bekliyordur, kim bilir ☕ Sen kalbini açık tut yeter ki. Peki rüyandaki o gizemli beyefendinin tipi nasıldı, biraz anlatsana 🥺✨