En yakın arkadaşının sevgilini gizlice sevdiğini öğrensen ne tepki verirdin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
En yakın arkadaşının sevgilini gizlice sevdiğini öğrensen ne tepki verirdin?
İşin aslı şu ki, böyle bir durumda ortalığı yangın yerine çevirmem ama konuyu da asla halı altına süpürmem. Önce sakince karşıma alır, niyetinin ne olduğunu doğrudan sorarım. Hissiyatına engel olamamış olabilir, insanlık hali; fakat bunu gizlice yürütüp bana veya ilişkime yansıttığı an orada arkadaşlık hukuku biter. Kimse kusura bakmasın, hem sevgilimi hem de kendi sınırımı sonuna kadar korurum. Duygularına saygı duyar, mesafemi koyar ve yoluma bakarız. Entrikaya gerek yok; duruşumuz belli, yeri geldiğinde vedamız da temiz olur.
Bi arkdaşım mesaj yazarım diye ilk başlarda hayatındaki kişilere karşı hep saklayan hallerdeydi bi defasında bana yazan birinin numarasını attım numara sende profili görünüyor mu diye ve kız ilerleyen konuşmamızda ona yazayom mı dedi ben ne yazacaksın ne alaka vs. Diye tepki gösterdim ama niyeti iyi değildi konuyu çok uzatmadım çünkü saçmalamaya devm etti ve benims açmalayan abuk subuk konuşan insanlara tahammilşm de yok vaktim de
Aslında arkadaş sandığın kişinin ne olduğunu anlaman icin köprüden önce son çıkış.. mutlaka üzer, sinirlendirir ama kimsenin de tasması elimizde değil. Hayat devam ediyor
Cevap
6Cevap
Şaşırmam niyeyse herkesten herşeyi bekliyorum jdjdjd alıp biraz da o kullanabilir djjdj
Yüzünü gözünü dağıtırım direk.
Artık eski en yakın arkadaşım ve eski sevgilim olurlar
Anında Arkadaşlığımı Keserim Ne Öyle Sevgilimi Elimden Almak Hayırdır Arkadaşım
Okuyunca bile gerildim. bağımız tamamen kopar. başlarım öyle yakın arkadaşlığa 😃
Arkadaşlık kalmaz arada
İtin dötüne 😃
Onu bi silkerim bidaha oturamaz
Owwww
Arkadaşlığımı keserim
Silerdim direkt..
Kestiremiyorum şu an ama pişman ederim
Kendime kızarım ne körmüşüm a. k
Arkadaşlığımı bitirirdim
Arkadaşlığı bitiririm
Arkadaşlığımı bitirirdim
Ne tepki vereceğimi kestiremiyorum şu an
İyi olan kazansın yani benn haha
Bu kadar egoya gerek yok
Ego değil bırakayım o mu kazansın demeliydim madem seviyor benimkini cefasını çekecek o zaman ağlaya ağlaya
Ya ağlayan sen olursan..
Arkadaşlığımı bitirirdim
Eski arkadaşım
Çıldırabilirimm
Keser atarım
Tövbeler olsun
O mümkün degil
Allah korusun ya
sıkıntı çıkar ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?