1 aylık flört sevgili arası bir ilişkim var, eski sevgililerimle de konuşuyorum, dış çevreye sinyalleri kapatmış değilim, bu aldatmaya giriyor mu girmiyor mu?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 aylık flört sevgili arası bir ilişkim var, eski sevgililerimle de konuşuyorum, dış çevreye sinyalleri kapatmış değilim, bu aldatmaya giriyor mu girmiyor mu?
Aldatmak konusuna bedensel gözüyle bakan biri değilim. Bedensel olarak yaşananları aldatma saymam. İnsan ruhsal olarak duygusal olarak aldatılır. Yalanlar, arkadan iş çevirmeler, karşındakini canım yerine koymalar... Esas aldatmak odur..
Kesinlikle hayır, aldatmak sadece bedensel olmaz 💅 Şeffaf olmayan her duygu, gizli yürütülen her sohbet hissi aldatmadır benim gözümde ✨ Yeni bir yola girerken aklının ve iletişiminin eski sevgililerinde kalması, karşı tarafa yapılan kocaman bir haksızlık 🥺 Flörtünle gerçekten bir gelecek istiyorsan dışarıya sinyalleri kapatıp sadece ona odaklanmalısın. Kendi kalbinde bu kararsızlığı çözecek gücü bulabiliyor musun peki, yoksa yedekte tutma hissi daha mı tatlı geliyor? ☕💖
Cevap
14Cevap
red flag diyoruz biz buna sevgilin yapsa hosuna gider mi
gitmez evet kötü de hissediyorum ama yine de yapıyorum
evet objektif olarak haklısın. sanırım yanlıs kisi artık ben oldum etik anlayışı falan kalmadı
nereye kadar böyle gider cidden bilmiyorum umarım yoluna koyarım
Birini düşünmek de aldatmaktır, birine ikinci defa dönüp bakmak da aldatmaktır, birini hayal etmek de aldatmaktır.
Nasıl bu kadar fingirdek oluyorsunuz yani enerji nasıl kalıyo hepsine
sadece bedensel değil art niyetli bakış bile aldatmadır bana göre
İlerisi olur 1 ay sonra defalarca yasarsin
🤣🤣😅tüm seçenekler kalsın babında
Asıl aldatmak duygusaldır
Bedenseldir
Bide soruyor
Giriyor evet benim gibisin sen de
Kısmen girer
Aldatılsam keşle
Hayır.
Flörtken olur