Ben 29, o 20 yaşında. İkimizin de birbirimize ilgisi var ama bir türlü ikimiz de adım atmıyoruz. Sizce yazayım mı? Yaş farkı çok mu?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaz gitsin reis ya. Kızlar bayılıyor olgun erkeklere
Ya kız karşı komşunun kızı. İnstasında takipleştiği tek erkek benim. Sürekli de selamlaşır sohbet ederiz falan. Ama bir türlü bir buluşalım kahve içelim falan diyemedim. Yarın sabah yazıp akşama bir kahve içelim teklifinde mi bulunsam?
Sor bir şey olmaz
Kabul eder bence
Bakalım. Umarım kabul eder.
Hayırlısı.
Yazdımmm buluşma ayarladımm🕺🕺😅😅
Oha adhsjs iyi olmuş bari. Ben sana dicektim haber edersin diye de söylemek istemezsin diye şey yapmadim. Kiz ne dedj
Çalışıyormuş ama izinli olduğu günü söyledi o gün buluşacaz. Nerden çıktı bu kahve içme konusu falan dedi. Dedim öyle sohbet edelim diye dedim. Sonrasında da ne zamanfır birbirimizi görüyoz denk geliyoz falan daha yakından tanımak istedim dedim. Neden olmasın dedi😅
İyi iyi buluşun konuşun zaten kabul ederdi yani ilgisi de varsa sana
Evet ilgisi var diye düşünüyorum. Bakalım umarım güzel şeyler olur☺️ Tek sorun yaş farkı. Ama yaşına göre olgun bir kız.
Sorun olmaz bence 9 yaş iyidir. Zaten o yaş civarındaki kızlar 30lu 20li yaşların sonundaki erkekleri beğeniyor. Ben 23 üm eski sevgilim 35di mesela. Başka bi arkadaşım 20 ama sevgilisi 33. Zaten istemezse de yapacak bir sey yok önüne bakarsın sen de. Yaşına göre olgun olması da iyi
Aynen öyle bence de. Bir de 39 yaşında atanmış, mebde öğretmen bitisini, hiç üniversite kazanmamış evde oturan bir kız kaçırmak istemez bence😅😅
39 değil 29 😅
Yaani kız ne iş yapıyor ki üniversite erken daha ya 22 23 de başlayanlar var her şeyin hayırlısı
Erken tabi ama dersleri iyi değil. Çalışmıyor da sınava falan. Kafede avm de falan çalışıyor.
Bu iş olursa sen çalıştırırsın işte eufisjsh
Ahahah o ne isterse yaparım çalıştırırım tabi😅
İlişkilerde yaş sayılarından ziyade hissettiğiniz olgunluk ve hayat enerjinizin uyumu önemli tatlım ✨ 20 yaşında bir kadın artık ne istediğini bilebilir, aranızdaki çekim de karşılıklıymış bak 💖 9 yaş fark günümüzde hiç aşılmayacak bir engel değil, yeter ki hayat vizyonlarınız çakışsın. Kendini geri çekip fırsatı kaçırmak yerine Tatlı bir mesajla Kordon havası kadar ferah bir başlangıç yapabilirsin ☕ Bence kesinlikle adım atmalısın, peki ona ilk mesajda ne yazmayı düşünüyorsun bakalım? 💅
Cevap
3Cevap
9 yaş afaki değil hele bu zamanda kafa uyumu önemli
O daha bı ergen neredeyse. ve senin düşüncelerin ile onunki tutmaz
Çok değil ciddiysen 9 yaş normal takılmalkk bakıyorsan yaşıtlarına bak
Çok yaş farkı, boş ver yazma. Senin şu an yazabileceğin yaş min 24 bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar