Aşk İlişkileri 10 yaşındayken yüz vermediğiniz kız, 20 yaşında size yazsa kabul eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diyelim ki kız şimdi güzelleşti Güncellemeler+1 yıl Kızla erkek yaşıt ama yanlış anlamayın Güncellemeler+1 yıl Kızla erkek yaşıt ama yanlış anlamayın 10 yaşındayken yüz vermediğiniz kız, 20 yaşında size yazsa kabul eder misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kanka konu burada sen değilsin. Kızın vazgecememesine saygı duyduk 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kız açılmamış ama platonik sevmiş Yorumla Aloneangelxc +1 yıl bence ona olan sevgini söylemelisin zaman bu 1 saniye sonra ne olacağını bilemezsin onu kaybetmeden söylemekte fayda var Yorumla liader +1 yıl Aşk her yaşta güzeldir seviyorsan sende yasa aşkımı sevmiyorsan da zorlama kendini Yorumla liader +1 yıl O kadar sevgiye ihtiyac var ki gerçekten sevmek için fedakarlık yapmak lazım Yorumla
uykusugelenbalık Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 10 yaşında yuz vermemış değılımdır oyun oynamak tek derdımdı. 20 yaşında yazsa tabıkı görusurum.Ha bak soru şöyle olsa 20 yaşında yazdıgın kız 30 yaşında dönse o zaman kabul etmem. 1 0 Yorumla
Aloneangelxc Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl mesele güzellik değil o kadar sene hala bana olan sevgisi devam etmisse konusurum 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. 10 yaşında çocuk diye yüz vermemiştir şimdi de fark etmiyor sen 20 olduysan o da yerinde saymıyor yine de yüz vermez 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ama o zaman açılmadım çocuğu bilmiyodu da arkadaş bile değildik, Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Şimdi şöyle bişi söyliyeyim senin hiç farkında değilse o yaşlarda şu an belki bi şansın olabilir ama on yaşındaki zamanını biliyor seni tanıyorsa sana abi gibi yaklaşır pek şansın olmaz Yorumla Soran +1 yıl Yaşıttık ama Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Heee o zaman sıkıntı olmaz Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sitede daha ne kadar saçma trol soru olabilir diyorum bu çıktı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ALLAH belamı versin ki troll değil bu soru ne alaka ya
meropiuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ben bebekken yazdığım kız yüz vermedi diye şimdi yüz vermiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Of o ne demek ya Yorumla meropiuuu +1 yıl emziğini istedim vermedi bende vermiyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 10 yıl boyunca başka hiç mi beğendiğin biri çıkmadı da yoklukta kıtlıkta kalmış gibi seni reddeden birine yazacaksın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Reddetmedi ki ablacım Yorumla Soran +1 yıl Bak bakiyim o rda reddetti mi yazıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüz vermemek aşık olmak mı? Beğenmek mi? Yorumla Soran +1 yıl Ben çocukla konuşmadım o da gelip konuşmadı anlamında Yorumla Soran +1 yıl Durup dururken de ilgi göstermedi yani Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ettik zamanında ama kız baya güzelleşmişti ya 😂 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi de o çirkinlemiş yeminle Yorumla Sormalarageldik +1 yıl E niye yürüyorsun o zaman 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yine de hoşlanıyorum ya hala Yorumla Soran +1 yıl 10 yaşındaki haline göre değişmiş bozulmuş ama şimdi yine gideri var hshshhshs Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Bol şans o zaman sana 😉 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür edem 😌 Yorumla Soran +1 yıl Ederim Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. 10 yaş nedir arkadaş ne yüzü tövbeler 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ohoo hiç mi sevmedin o yaşta Yorumla u tenedos +1 yıl o yaşta çamurla oynuyorduk biz Yorumla Soran +1 yıl Hızlı zamanlarımdı hajdjjaja Yorumla u tenedos +1 yıl yörüüü bee Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben yazmam gurursuz değilim çünkü beni 10 yaşımdayken reddetmiş erkek 20 yaşında güzel oldum diye yazarsa işim olmaz 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 10 yaşında ne bekliyordun evlenmeyi falan mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 10 yaşındaki kız ne alaka çocuksunuz daha abicim 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Güzel abim ben şimdi mi 10 yaşındayım be ya Yorumla aJax___ +1 yıl sordugun soru mantıksız baya şu an 20 sin ama bunu maziyle kıyaslamak saçma Yorumla Soran +1 yıl E napiyim 10 yaşındayken sevdiğim çocuğu istiyorum olamaz mı Yorumla aJax___ +1 yıl :D saçma baya ikizler burcumusun sen Yorumla Soran +1 yıl Yok bi benzeri kanka Yorumla Soran +1 yıl Buna aşk deniyor 😀 Yorumla aJax___ +1 yıl hhahaha buna 4pt4llık deniyor aşk değil Yorumla Soran +1 yıl Sana göre ptallık bana göre aşk Yorumla aJax___ +1 yıl büyüyeceksin biraz daha tatm geçiş dönemindesin Yorumla Soran +1 yıl Naptımı ben de bilmiyom ki Yorumla Soran +1 yıl Herkese aynı şeyi yazmaktan ne zaman vazgeççen Yorumla aJax___ +1 yıl :D anonim medyadayız tatlım hodri meydan çekinmem hiç birşeyden yazarım np Yorumla Soran +1 yıl Yalnızz gizli soru soranlar bi kere sormuyor Yorumla aJax___ +1 yıl fark ettim tatlım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kanka konu burada sen değilsin. Kızın vazgecememesine saygı duyduk
Kız açılmamış ama platonik sevmiş
bence ona olan sevgini söylemelisin zaman bu 1 saniye sonra ne olacağını bilemezsin onu kaybetmeden söylemekte fayda var
Aşk her yaşta güzeldir seviyorsan sende yasa aşkımı sevmiyorsan da zorlama kendini
O kadar sevgiye ihtiyac var ki gerçekten sevmek için fedakarlık yapmak lazım
10 yaşında yuz vermemış değılımdır oyun oynamak tek derdımdı. 20 yaşında yazsa tabıkı görusurum.
Ha bak soru şöyle olsa 20 yaşında yazdıgın kız 30 yaşında dönse o zaman kabul etmem.
mesele güzellik değil o kadar sene hala bana olan sevgisi devam etmisse konusurum
10 yaşında çocuk diye yüz vermemiştir şimdi de fark etmiyor sen 20 olduysan o da yerinde saymıyor yine de yüz vermez
Haklısın ama o zaman açılmadım çocuğu bilmiyodu da arkadaş bile değildik,
Şimdi şöyle bişi söyliyeyim senin hiç farkında değilse o yaşlarda şu an belki bi şansın olabilir ama on yaşındaki zamanını biliyor seni tanıyorsa sana abi gibi yaklaşır pek şansın olmaz
Yaşıttık ama
Heee o zaman sıkıntı olmaz
Sitede daha ne kadar saçma trol soru olabilir diyorum bu çıktı
ALLAH belamı versin ki troll değil bu soru ne alaka ya
ben bebekken yazdığım kız yüz vermedi diye şimdi yüz vermiyorum
Of o ne demek ya
emziğini istedim vermedi bende vermiyorum
10 yıl boyunca başka hiç mi beğendiğin biri çıkmadı da yoklukta kıtlıkta kalmış gibi seni reddeden birine yazacaksın
Reddetmedi ki ablacım
Bak bakiyim o rda reddetti mi yazıyor
Yüz vermemek aşık olmak mı? Beğenmek mi?
Ben çocukla konuşmadım o da gelip konuşmadı anlamında
Durup dururken de ilgi göstermedi yani
Ettik zamanında ama kız baya güzelleşmişti ya 😂
Şimdi de o çirkinlemiş yeminle
E niye yürüyorsun o zaman 😂
Yine de hoşlanıyorum ya hala
10 yaşındaki haline göre değişmiş bozulmuş ama şimdi yine gideri var hshshhshs
Bol şans o zaman sana 😉
Teşekkür edem 😌
Ederim
10 yaş nedir arkadaş ne yüzü tövbeler
Ohoo hiç mi sevmedin o yaşta
o yaşta çamurla oynuyorduk biz
Hızlı zamanlarımdı hajdjjaja
yörüüü bee
Ben yazmam gurursuz değilim çünkü beni 10 yaşımdayken reddetmiş erkek 20 yaşında güzel oldum diye yazarsa işim olmaz
10 yaşında ne bekliyordun evlenmeyi falan mı
Yok artık
10 yaşındaki kız ne alaka çocuksunuz daha abicim
Güzel abim ben şimdi mi 10 yaşındayım be ya
sordugun soru mantıksız baya şu an 20 sin ama bunu maziyle kıyaslamak saçma
E napiyim 10 yaşındayken sevdiğim çocuğu istiyorum olamaz mı
:D saçma baya ikizler burcumusun sen
Yok bi benzeri kanka
Buna aşk deniyor 😀
hhahaha buna 4pt4llık deniyor aşk değil
Sana göre ptallık bana göre aşk
büyüyeceksin biraz daha tatm geçiş dönemindesin