Dürüst olun plss, diyelim ki karşı tarafın psikolojisi bozuk ama seviyorsunuz buna rağmen birlikte olur musunuz?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
olurum evet
Hemen değil ama uzunca denerim ezberlemeye çalışırım o kişiyi ezberlersem devam ederim zor olursa yapamam
Teşekkür ederim sağolun
Olamam herhalde hiç anlamam derdini yaşamadiğim için o yüzden iyi anlaşamayiz sanırım
Neden olmasin iylesmeyecegi anlamina gelmez doktora gideriz
Hangimiz az kırık değiliz olur insan sevince ayrıca ben 🤷 kalbimdeki dışında kimseyle olmam ama sorunun konusu o değil 😅
psikolojik eşiysem neden olmasın. ruh eşini aramaktan daha mantıklı.
Benimki de çok düzgün sayılmaz, o yüzden yadırgamam hiç
Bir ara böyle bir deliliği göze almıştım. Farkındaydim. ve emindim bipolar olduğunun ama yine de istedim o istemedi 😊
Benim var birde karşı tarafta olursa yandık ndkdmdm
Denemem canıma kastım yok...
İyileşmeye çalışırız beraber..
Kimsenin hayatı kolay olmadı aşabiliriz.
O da isterse.
Psikolojisi düzgün olan m var be
Kadınların normal olanı var mı 😅🤦
Psikolojisini ben düzeltirim sevgiyle güzel olur.
Seviyorsam olurum, sevmiyorsam katiyen olmam.
Deli deliyi wakkada derler
Sorunu ne ama mesele bu
Ne çekicem elin delisini
Birimizin mentali iyi olmali
Seviyorsam olunur
Benimde bozuk iki mnyak beraber
Gelirse ne olur bilmiyorum şaka bir yana soruna dürüstçe cevap vermek istiyorum şimdi
Yani birlikte olmayı isterdim ama o sorumluluğun üstesinden gelirmiyim bilmiyorum ki bu daha kötü kaldıramazsan bir yerde pes etsen o daha ağır olur karşındakine bu yüzden emin değilim ama yardımcı olurdum bunu kabul etse arkadaşım olsa iyi olması için bir şeyler yapardım iyiliği için diğer şekilde dediğim gibi kendim için değil onu incitmekten korktuğum için kararsız kalırdım
Evet kesinlikle öyle bunu daha önce yaşamışlığım var tecrübe etmeden bu düşünceye varamazdım daha kötü daha farklı çözümler olabilir ya da karşı tarafı incitmememin yollarını bulunabilir her psikolojik sorun farklıdır başa çıkılabilrmi çıkılmazmı önce bunu net şekilde anlamak gerekiyor belkide
Olurum
Türkiyede psikolojisi mükemmel olan insan var mı ?
soruna bağlı
Olurum sorun değil
Kimin yokki
Çok zor ya
Aklın varsa olma
olurum
Denerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgi gerçekten çok güçlü bir duygu ama tek başına her şeyi iyileştirmeye yetmeyebiliyor aşkım 🥺 Karşımdaki kişinin bu durumla yüzleşip profesyonel destek almaya açık olup olmaması benim için en kritik nokta olurdu. Eğer iyileşmek için çaba harcıyorsa Kordon sahilinde yürüyüş yapıp ruhuna sarılmayı isterim ✨ Ama beni de ruhsal olarak aşağı çekip kendimi unutturacak bir süreçse durup düşünürüm 💖 Sen şu an böyle bir sınırda mısın peki? ☕💅