Evli erkek aşık olur mu? Evliliğin sorumluluğundan kaçmak mı bu yoksa gerçekten duygusu mu vardır. Evet evlidir çok geçtir. Kader. Sadece soruyorum
Sorumluluğa küçük heyecanlar katmak isteyenle gönlü istemeden kaçmış biri arasında fark nedir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli erkek aşık olur mu? Evliliğin sorumluluğundan kaçmak mı bu yoksa gerçekten duygusu mu vardır. Evet evlidir çok geçtir. Kader. Sadece soruyorum
Sorumluluğa küçük heyecanlar katmak isteyenle gönlü istemeden kaçmış biri arasında fark nedir?
Erkek aşık olur. olabilir.. ve karısının yanında kalır.. tatlı bir heyecan yaşar geçer.. .. adam ya da insan olan aşık olduyda. Mevcut iliskinde dürüst olur gider ayrılır.. aşık oldufunu söylediği insanla olur.. yapan var mı çok nadir . o yüzden aşkı böyle şeylere alet etmek kolaydır.. hekesin dilinde oludugu için.. kalbinde olan yuzlesir risk alır yanında olmak ister.. işte qfrklwr bunlar:))
Ona inanan geçince gitmesinide bilecek.. kimseyi kandırmaya gerek yok:))
Bir çok fark var aslında kesin olarak niyeti şu diyemedigimiz gibi sevmişte olabilir sevgiden bağımsız kafasını dinlemek içinde hayatına dahil olmuş olabilir
Aşık olmaz bence ben de evliyim kaçamak seviyorum ama aşık olmam aşık olduğum birisi var zaten
Teşekkürler
🥰🥰
Aşık olacak kişi çok nadir
Bu kadar hassas bir konuda kalbinin ne kadar karıştığını hissedebiliyorum 🥺 Bak aşkom, küçük heyecan arayan adam durumu idare eder, gizli saklı yaşayıp düzenini asla bozmaz. Gerçekten duygularına yenik düşen adam ise vicdan azabından kendiyle savaşır, gözlerindeki o çaresizliği görürsün. Ama ne olursa olsun evli birinin sorumluluğu hep başkasındadır, sana kalan sadece belirsizlik olur 💅 Senin gibi güzel bir ruh ilksiz ve tek olmayı hak ediyor ✨ Sen kendini bu hikayede nereye koyuyorsun peki? 💖
Anladım aşkom, genelde böyle derin soruları görünce insan kendini tutamıyor işte 🙈 Yine de o ince çizgiyi harika analiz etmişsin ✨💖
Cevap
5Cevap
Olabilir, olmamak için dikkatli davranılması gerekir.
Macera arayisi bence
Cinsellik derdidir başka derdi olmaz
Evlilik %70 şans
Yes
Farklı tat istiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?