Güzellik & Bakım Sizce fark var mı ikisinin arasında? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kendimi kaş kirpik ve cilt bakımına soktum ilk ve ikinci resimde fark var mı Sizce fark var mı ikisinin arasında? Cevapla Cilt Soruları Kirpik Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FreshAdel7 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 86% 1 yıl Maksimum 16/17 yaşındasın. Buralarda ebeveynsiz dolaşma. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha 26 yaşında iki çocuk annesiyim Yorumla FreshAdel7 1 yıl Oha ben şok 😱🤯. Uzaklaşıyorum hemen buradan 😄 Yorumla Soran 1 yıl Nedeb Yorumla FreshAdel7 1 yıl Rezil oldum ondan. 😄 Ayrıca iki fotograf arasında ki farkı bir türlü bulamadım ama iyi ve güzel bir değişim olduguna inancım yüksek Yorumla
greenmiliitary Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sen gözünün içindeki kızarıklığın farkında değilsin galiba 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O kusmaktan Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu tür bakımlar uzun sürede etkili olur öyle yaptım oldu olayları değil bunlar 0 0 Yorumla
hoşşikamafıstıkolan Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl yavrum gözüne ne oldu? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hamileyim kustum oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Maksimum 16/17 yaşındasın. Buralarda ebeveynsiz dolaşma.
Hahaha 26 yaşında iki çocuk annesiyim
Oha ben şok 😱🤯. Uzaklaşıyorum hemen buradan 😄
Nedeb
Rezil oldum ondan. 😄 Ayrıca iki fotograf arasında ki farkı bir türlü bulamadım ama iyi ve güzel bir değişim olduguna inancım yüksek
Sen gözünün içindeki kızarıklığın farkında değilsin galiba
O kusmaktan
Bu tür bakımlar uzun sürede etkili olur öyle yaptım oldu olayları değil bunlar
yavrum gözüne ne oldu?
Hamileyim kustum oldu
neyde fark olacaktı
Kızarıklık tek gitmiş fark yok
boşa giden zaman ve para
Elini yüzünü yıkasanda aynı olurdu
Alttaki daha güzel