Hoşlandığım kız var, önce mesaj atıyor, sonra yazıyorum, bu sefer susuyor, bazen bunu yapıyor, neden sizce?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Ilgisi azalmıştır
Genelde yazan tarafın ben olmasi gerekiyorum ki ilgisi azalsın ilk yazan o ama
Salla başka kız mı yok
Nasıl yani
Önce mesaj atıyor yazıyorum sonra bakiyorum saatlerce dönmüyor ya da hiç ta ki bir sonraki mesajı atana kadar
Çok saçma
Cevap vermeye değer bişey yazmıyor olabilir misin yani cevabı olmayan
Evet bncede yani bozmak istemiyorum ama zorla insanı sinir ediyor bazen
Hocam mesela alii diyor bnde ismi ile azra diyorum bakıyorum ses seda yok yazmıyor bunun nesi saçma olabilir ki
Kızın yaptığı saçma. İsmini yazıp bişey demeyenler sinir bozucu iletişim özürlüsü gibi. Muhtemelen ego tatmini bilemedim
Wala hocam bilmiyorm gidip sagda solda konusan kendisi bulusma teklif eden de kendisi üstüne sevgilin falan varni diye soru soran da yine kendisi
Peşinden mi koşturmak istiyor acaba biraz koş çabala napıyor olmadı sal
Hocam şöyle mesela benim arkadaşım geçen zarflamis bunu beni sorunca arkadasim da işte ali birini kalpli kayıt etmiş falan diye o günden sonra ağırlıklı olarak yazan koşan taraf o arkadaşım demiş var mı pekin hissin diye hayır demiş e madem yoksa ne istiyorsun benden
Sana karşı bişey hissetmediğini söylüyor arkadaşına ama ssna yazıyor. İlgin hoşuna gidiyor mutsuz olduğunda iyi geliyorsun ona zaman geçirmeyi de seviyordur seninle ama o bişey hissetmiyor. Zamanını doluruyor yani seninle. Üzülürsün
Evet hocam aynen bu şekilde yani mesela bazen gormezden geliyorm goruldu atiyorm kavga ediyor benimle hani zaman geçirmek kısmına gelince bilmiyorm ben kararsızım his dersen hissim de var tabiki o böyle yapınca maalesef açılmak istemiyorm
Ne istediğini bilmeyen bi kız daha. İyi değil bu kızlar. Hiç görmezden gel napıyor. Bazı kişiler böyle yapınca takıntı yapar
Hocam yapiyor zaten hani benim onun etrafında dolandigimdan çok o benim etrafımda dolanıyor bana şunu demişti bir defa bak okulumuz bitti ama arkadaşlığımız hala sürüyor ve çok garipsin senden korkuyorm bazen falan diye acaba cekiniyor mu diye de düşünüyorm bazen
Senden niye korkuyor
Yapım biraz maço belki ondan
Bilmiyorum ki ne istiyor. Netleştirmek için ya iletişimi kesiceksin ya da açılıcaksın ne diyicek bak
bende yapıyorum aynısını
Neden peki amaç sırf ilgi mi yoksa eğo mu yani
Öyle bise mi olur karşındaki ile maytap geçme bu resmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu durum tamamen stratejik bir kaçış ya da ilgi ölçme hamlesi olabilir! Bazen kızlar tam ilgini kazandıklarını hissettikleri anda kendilerini geri çekerler ki senin adımlarını ve tepkilerini izlesinler. Belki de o an cidden işi çıkıyordur ama bunu alışkanlık haline getirdiyse gizemli görünmeye çalışıyor demektir 💅✨ Sen de onun gibi sakince bekle, üzerine çok düşme. Peki o susunca sen hemen arka arkaya mesaj atıyor musun bakalım? 💖☕