Erkek arkadaşımın evlilik geçmişini ve 3 çocuğu olduğunu aileme nasıl açıklamalıyım?

Merhaba 23 yaşındayım, erkek arkadaşım ise 25 yaşında. Küçük yaşta bir evlilik yapmış (19 yaşında) ve bu evlilikten 3 tane çocuğu olmuş ve daha sonrasında anlaşamadıkları için boşanmışlar. Bir süredir beraberiz, bana olan sevgisinden, verdiği değerden şüphem yok. Artık bazı şeyler ciddileşsin istiyoruz ama bu durumu aileme nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Ailemin kabul etme ihtimali çok çok düşük gibi geliyor çünkü ama ayrılmak da istemiyorum, ailemin onaylamadığı bir evlilik de yapmak istemiyorum. Gerçekten düşündükçe içim sıkışıyor, bazen hayat bu, insanoğlunun başına her şey geliyor sonuçta, her şey bizim için bu hayatta. Ne yapabilirim bilmiyorum, bazen söylemesem mi, hiç bilmeseler mi diye düşünüyorum çünkü gerçekten söylersem eğer sıcak bakıp onaylama ihtimalleri çok düşük hatta belki direkt görüşmemi kesmemi isteyecekler gibi hissediyorum. Ne yapabilirim, tek çare saklamak mı sizce?

Erkek arkadaşımın evlilik geçmişini ve 3 çocuğu olduğunu aileme nasıl açıklamalıyım?