Ailevi ilişkimi erkek arkadaşıma nasıl yansıtmadan mutlu olabilirim?

Babam iğrenç ötesi bişey bana yapmadığı pislik kalmadı bende İzmiri direkt yazıp erkek arkadasımın yanına gitmek istiyorum. Onun stabil hayatı varken benim 5 çocuklu evde kalbim sıkısıyor namus diye ahkam kesen babam gözümün önünde ahlaksız seyler yapıyor galiba namussuz derken kendi gibileri bana anlatıyor ve erkek arkadasıma ne kadar yansıtmasamda moodum düşüyor çaresiz hissediyorum. Nasıl her şey normalmiş gibi dengeleyebilirim kendimi?

Güncellemeler
+1 yıl
Sapıklık derken onu bşr açayım öncelikle. Pencerem açık kalmıs daha odadaa bile değilim namussuzluk yapıyorsun diyo küfür ediyor bağırıyor asağılayıp beddua ediyor 2 tane reşit kızı var utanmıyor 23 yasındaki kızından da 2 yas ufak oğlundanda ve herkesin içinde yakınlasmaya kalkıyor karısıyla evet bana namus kesilen ahlak bekçisi bu namussuzluğun en büyüğünü yapıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ben asırı rahatsız oluyorum artık bu adamdan. Geceleri kapımı kilitleyip uyuyorum buna bile laf ediyor kilitlmesem saçma nedenden girip ısığımı gece 2 de açıyor uykusu kaçmıs diye. Dusa giriyorum benden önce girip sırf girmeyeyim diye bişilerle uğrasıyor , babasıyım sapık gibi davranıyorsunuz diyor ama bi ara baktım kendi kapısınıda kilitlemiyo 2 defa uygunsuz gördüm ve psikolojim çok bozuluyor ondan da iğreniyorum birde evlilik bahsini açıyor haytta evlenmem diyorum
Ailevi ilişkimi erkek arkadaşıma nasıl yansıtmadan mutlu olabilirim?