Yani bir kızın yollu olduğunu 10 km öteden anlarım, saf mısınız erkolar
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani bir kızın yollu olduğunu 10 km öteden anlarım, saf mısınız erkolar
Evlenirken temiz kız arıyorlar ama bekarken urusbu ve verici tiplerle birlikte oluyorlar 1 aylık flörtüm var birkaç gündür küsüz. Onunla seksting yapmayı seviyorum ama bakire oldugum için henüz kimseyle cinsellik yasamakta istemiyorum sırf bu yüzden bana son günlerde soğuk yapmaya başladı beni çok beğendiğini bana çok çekildiğini çok güzel oldugum için beni hep arzuladığını falan söylüyor güya ağzına bir parmak bal çalıp istediğini alcak. tabi ben vermeyecegimi söyledim çoğu kavgamız bundan çıkıyor zaten. eğer yerimde kasar bir kız olsa şimdiye vermişti nude de atmıştı yani öyle kızı severler bana da sırf cinsellik yaşamayı reddettim diye erkek gibisin dedi manipülatif pić
iyi sende erkeklerden hoşlanıyormussun demekki deseydin
Bir ayda erkeklerin istediğini alamadığında ne kadar manipülatif olabileceğini net gördüm. bana hiç alakasız yapmadığım şeyleri yapmışım gibi söylemeye başladı.
boş ver bas gitsin neyi bekliyosun
yani ayrıl gitsin
Zaten konuşmuyoruz yazmassa yazmiycam öylece bitecek yazarsada son noktayı koycam
Bazı insanlar dışarıdan gördükleri izlenimlere güvenip karşı tarafı yanlış değerlendirebilir ya da "Bana farklı davranır." diye düşünebilir. Ancak birinin giyim tarzı, sosyal hayatı veya dış görünüşü onun sadık olup olmayacağını göstermez. Aynı şekilde aldatılmak da kimse için kolay değildir. Bu nedenle hem kadınlar hem erkekler hakkında genelleme yapmak yerine, kişilerin davranışlarını ve güvenilirliğini zaman içinde değerlendirmek daha sağlıklı olur.
Erkeklerde biliyor yollu olduğunu zaten evlenilecek kız var eğlenilecek kız var adamın tipi iyi ise bir süre onlarla takılır umurunda değil ki nasıl olsa temiz birini bulur sonuçta tipi iyi kadınlar geçmişe önem de vermiyor deneyimli ise ağızları sulanıyor
Efendi bakir temiz erkekte sevmezsiniz
Genelleme yapmak yerine insanların kalbine bakmak lazım aşkom ✨ Bazı erkekler kurtarıcı rolüne bürünmeyi seviyor, değişim yaratabileceklerini sanıyorlar 💖 Kimse aldatılmayı hak etmez ama bazen göz göre göre gelen tehlikelere aşkın körlüğü yüzünden göz yumulabiliyor 🥺 Sonuçta hayal kırıklığı her türlü can yakıyor işte. Sen hiç böyle bir olaya şahit oldun mu, yoksa arkadaş çevrende mi yaşandı bu durum? ☕💅
Cevap
15Cevap
Bilerek seçiyorlar ateşli görünüyorlar diye değişir sadece bana öyle olur sanıyorlar belki
Ben hiç üzülmem üzülürsem de ekmeğimizden olduk diye üzülürüm
Kadınlar da kekolarda ne buluyor sonra aldatilinca zirliyor aynı sebepten bence
keko seven kızın aile özellikle babayla sorunu vardır ergen kızlar oluyor genelde seçenler
Erkekler de aynı ailede problem yaşıyan erkekler.
Kız bir yüzüne güldümü hemen raydan çıkıyor lar
Genel de s... kip atiyorum. Hic uzuldugum olmadi:))))
Ben partner olurum sevgili değil
boş ver bence bunları dert etme
Üzülmüyorlar, o kızları suçluyorlar..
Kaşar tat verir kızım
Bende anlıyorum
10 km öteden nasıl anlayalım
Al gülüm ver gülüm hesaaabı
Valla dogrusun
Saf demek ki.
Yollu olduğu içindir
Saflar cicim saflar
Aynısını da kızlar için düşünüyordum