Aldatan insan aldanır...
İntikam
Farklılık
Zevk ve şehvet
Maddiyat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben aldattım fakat kendini öldürmek ile tehdit ediyordu nişanlım. Kizligimi aldığını herkese söylemek ile tehdit ediyordu. Ayrılmak istediğim zaman it gibi zirliyordu. Ne ise ne güce gitmek istiyordu, yani gelecek ile hiç bir adamlık sergilemiyordu. Bende aldattım. Çokta iyi ettim. Hepsini hak ediyordu Şerefsiz pi ç.. fakat buna aldatma denir mi işte o belli değil
Bence senin durumun bunu kapsamıyor gibi 🤔
Caiz bir aldatma sayılır. Zaten birgun seni aldatıyorum dedim oda tamam affettim diye cevap verdi. Karaktersiz kişilik bozukluğu zavallı it ti kendisi
Hatayı hata yaparak telafi etmeye kalkışmak diyelim buna :( keşke hayatın s. edip tamamen efendi bir insan bekleseydin. İşte ozaman asil olurdun.
Bence kurtulmuşsun ve başına gelen talihsiz bir olay olmuş o şahıs hak etmiş her ne kadar savunmasamda ki sen sevmiyor ve ayrılmak istiyormuşsun en iyisini yapmışsın boşver 😐 Umarım hayatında daha iyi birisi vardır ya da olacaktır 🙏
@İzmirli_Bey 5 yıl beynimi s. kti hayattan bıkmıştım kendimi öldürmem an meselesiydi depresyon hapi ile yaşıyordum yemin ederim. şu an "aldattığım" adam ile evliyim onu karşıma Rabbim çıkardı.
Ozaman işte sıkıntı yok dediğim gibi efendi bir adam sonuçta seni kabullenip evlenmiş tebrikler hayatında mutluluklar mutlu oldum şuanda bunu söylediğinde :)
@İzmirli_Bey Aynen elhamdülillah. Rabbim herkese hayırlı kısmet nasip etsin inşallah. Teşekkür ederim 😊
E) Hiçbiri
Çünkü, bir insanı olduğu gibi kabul edersin hayatına herşeyiyle seversin bunun anlamıda herhanhi bir eksikliğinde ya da hatasında başkasına gitmeyle olmuyor. Niye gider çünkü insan değildir aç gözlüdür.
Aldatmak karaktersizlik değildir. Aldatmak bir memnuniyetsizlik psikolojik bir yetersizlik ve ya karşı tarafın esksikliğinden kaynaklanır. ALDATAN İNSAN YOKTUR ALDATILAN VARDIR.
Cevap
6Cevap
maddiyat için aldatılıyosa ben aldatmaya razıyım ne kadar veriyolar aylık ssk bağkur yol yemek dahilmi?
aldatmak kıl gibidir her yerde bulunur :D
Karakteri bozuk olduğundan aldatır.
Karaktersizliginden!!
İlgisizlik kurbanı olduğunu düiünüyorum
Salaklık kendine sahip çıkamama
Şerefszlk
İlgi eksikliği
Tatmin edemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar