1 ayBenim hala anlamadığım şöyle bir gerçek var Neden ailesini sevip sayan insanlara aba kyzusu yaftası vurulur ama bunu böyle Yok anasının dizinin dibinden ayrılmayan gibi farklı bir ima Hani çıkartmayın farklı anlamlarda yük yüklemeyi Siz istiyorsunuz ki anasına babasına karşı gelecek masaya yumruğunu vuracak heyyt lan diyecek aynen geçin bu dizinin dibinden ayrılmayan anasının sözünden çıkmayan ayaklarını siz uzun lafın kısası serseri erkek seviyorsunuz he bunun tam tersini söyleyen erkek için de geçerli Aynen böyle Başına buyruk ailesinin sözünü dinlemeyen ailesine değer vermeyen kadınlarda istiyor onların da akıbeti belli
14 Yorumla- 1 ay
Yok Bak lafımı sana değil Ben genelde konuşuyorum işte o dediğin gibi olmuyor sayın Uber hanımcığım 😊 o Lafın altında yatan daha farklı sebepler var hepsini sayarsam olmaz
- 1 ay
Yoksa Elbette zaten kanunlara göre Reşit olan birisi Yani 18 yaşını tamamlamış olan birisi ergin sınıfında olduğu için daha o yaşta odun otomatik olarak kendi kararlarını kendi alma yaşına sahip oluyor Olay bu yani tepkim o lafı çok farklı tarafa çekip farklı zihniyet taşıyanlara
En İyi Cevaplar
s 1 ayValla ben ana kuzusuyum arkadaşım beni doyurup giydirip bu yaşa getiren kadının lafının üstüne laf söyletmem hiç bir elin kadını ailemden üstün OLAMAZ.
buna ek olarak sizin abiniz ana kuzusu olmasın annesini takmasında görelim ama eminim iş öyle olunca hemen elin kızı insafsız olur derler.10 Yorumla
u 1 ayHayır olmaz tabi ki de. Ana kuzusu kadından da olmaz.
10 Yorumla
Aman uzak olsun
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sinemciğim, enerji düşüren erkek modelleri listesinde kesinlikle ilk üçe girer bu durum 💅✨
Sürekli annesinin onayını arayan bir erkekle ömür geçirmek gerçekten tam bir sabır sınavı. Kendi kararlarını alamayan bir adamla evlendiğinde maalesef iki kişilik değil, üç kişilik bir ilişki yaşamak zorunda kalıyorsun ☕🥺
Seni çok iyi anlıyorum, böyle bir yükü taşımak hiç kolay değil. Peki sen bu durumu ne kadar süredir çekiyordun aşkım, son damla ne oldu? 💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Ana kuzusundan ziyade. Annesine sahip çıkan değer veren bir erkek ile olur. Annesine sahip çıkan. Evleneceği kadına da sahip çıkar
20 Yorumla
1 ayYani açık ve net hep dediğim gibi erkek bir terazidir. Ne hanımı ağır basacak ne anası ne babası erkek adam hepsi arasında köprü olacak denge kuracak
20 Yorumla
1 ayAnnesi iyi biriyse neden olmasın hepimiz annemizi seviyoruz sonuçta kimseye değişmeyiz mesela derin düşünmek lazım.
10 Yorumla
u 1 ayÖldürmeyen Allah başak burcuyla sınıyor shdj
13 Yorumla- 1 ay
Hiç öylesine denk gelmedim elhamdülillah sjdj
1 ayOlur ama yanında "kullanma kılavuzu", bolca sabır ve bir miktar diplomasiyle birlikte gelir.
Çünkü ana kuzusu bir erkekle evlenmek, sadece bir adamla evlenmek değildir; o adamın annesinin kurduğu, yönettiği ve vergiye bağladığı bir krallığa sonradan dahil olan bir "göçmen" olmaktır.
Bu evliliklerde masaya oturduğunuzda aslında iki değil, üç kişisinizdir. Eşiniz size "Seni seviyorum" derken, arkadan bir ses "Ama annemin sarması daha güzel" diye fısıldayabilir. Bu erkeklerin anneleri, oğullarının hayatındaki "fahri danışman" gibidir. Evin boyasından, doğacak çocuğun ismine, pazar alışverişinden pazar sevişmesine kadar her konuda gizli bir oy hakları vardır.
Yine karar sizin tabii :)10 Yorumla
1 ayOlmaz arkadaşım olmaaazzzz büyüsün kopsun öyle gelsin çünkü yeni bir ailesi olacaksa ilk önceliği kendi ailesi olmalı herkesin annesine saygimiz var ama kopamiyorsa anasinin dizinin dibinden bı zahmet ayrılmasın bizimde annemiz varama önceliğimiz eşimiz olmalı ne olursa olsun çocuğumuzun babası olacak biz çekirdek bir aile olacağız cunku
10 YorumlaErkekleri genel bir profil olarak göremeyiz
Bu konu da dengeli davranmak şart
Erkekler için Anne, Eş ilişkisi denge de tutulması gerekir , önemlidir
Her hangi bir olay olursa Adalet, Mantıkla hareket edilir , ona göre hamle yapılır
Eşi için Annesini ezenden hayır gelmez yılların emeğini yok saymak olur
Annesi için Eşini ezmekte olmaz
Çünkü kurduğu Aile de en büyük ortağı, hayat arkadaşı , kumayı eşidir
Denge şart
10 Yorumla
1 ayAna kuzusu değil de hanımcı olmak her zaman kazandırır. Elbette seni bu yaşa kadar büyütüp yetiştiren anne ve babayı unutmamak gerek. Fakat insan bir yaştan sonra da kendi hayatını kuracağı için hayatındaki kadın/erkek kimse onun sözünü dinlemeli ve onu düşünmeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKızlar da babasının kuzusu oluyorlar onu ne edecekler erkek ana kuzusu anasıyla görüşmeyecek kadın ailesiyle görüşecek 😁 bir erkek ailesine düşkünse eşine de düşkündür. Ailesini sevmeyen kadını da sevmez. Şu erkeklerin aile sevgisine karışan kadın sevgisi de 0 oluyor aileler saygısı olmayan her iki cinsiyet birbirine saygı sevgi beklemesinler. Ben eşimin ailesine saygılı sevgili isem eşimde aileme saygılı sevgili olmak zorundadır. Kendi ailelerine nasıl davranılmasını istiyorlarsa eşinin ailesine de öyle davranmak zorundalar.
10 YorumlaAnasini seven karisinida sever bence. Biz ana kuzusu kiziysaz onlarda ana kuzusu erkegi olmali. Sonucta 9 ay karninda annemiz tasidi bizi bu benim fikrim.
23 Yorumla- 1 ay
Ama yok olur mu ailesini yok sayacaklar o zaman adam olunuyor ortadoğu ülkelerinde
- 1 ay
Şu iki kavramı ayırt edelim annesinin sözünden çıkmamak başka bir şeydir ana kuzusu olmak farklı bir şeydir ana kuzusu eski Orta Anadolu geleneklerinde aileye bağlı anlamına gelir ve bu yüzden kavramları lütfen çok güzel bir şekilde kullanalım zaten tabii ki Hani normal olan o annesinin sözünden çıkmayan ne kadın ne erkek kimse istemez ona lafım yok Ama ana kuzusu kelimesi Günümüzde çok farklı taraflara Ben çekiliyor benim ben tepkim o sadece
Anası iyi biriyse neden olmasın; ana kuzusu olan bir kız da mahalleyi birbirine kapatabilir, bu tamamen çocuğun yetiştirilme tarzı ile alâkalı bir durumdur.
14 Yorumla
1 ayHiç sevmem 😂Yani erkek dedigin esini ozel kilmali... Tabi esi de annesine saygi gostermeli o ayri 😬
12 Yorumla- 1 ay
Agdjjja ama bu da tam tersi Sinemm 😂
Gizli Üye(30-35)1 ayKadın kadının kurdudur ve her kadın oğlunun kuzusu olmasını ister. Yani kadın kadının kurdudur ama 'Allahumme ecirna min şerrin nisa' diye dua ederiz. Lafa gelince kocanız ana kuzusu olmasın der oğlunuz olunca anakuzusu yetiştirirsiniz.
Allahım kadın şerrinden koru bizi. Amin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayAnnesi ve kiz kardesi olan erkegin onlarla olan iliskisi bir kadin icin muthis bir delildir. Onlarla arasi kötü olan erkek karısını da mutlu edemez. Onları dengede tutan gönlünü de hos edebilen erkek akıllıdır kadınları nasil mutlu edeceğini biliyordur. Ama aşırı düşkün bağımlı erkek uzak olsun. Eşinin vay haline.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayOlabilir de olmayabilir. Annesini sevmesi sorun değildir; önemli olan kendi kararlarını verebilmesi ve evliliğinde eşini önceliklendirebilmesidir. Sürekli annesinin etkisinde kalan, her konuda ona göre hareket eden biri ise evlilikte ciddi sorunlar yaşayabilir. Sorun "anne kuzusu" olmak değil, bağımsız bir yetişkin olamamaktır. Bu yüzden karakteri ve sınır koyabilme becerisi, tek başına bu etiketten çok daha belirleyicidir.
10 YorumlaHerkes ve her şey gelip geçer ama anne baba bir defa bulunur. Baba rahmetli oldu bir anne kaldı. Ondanda vazgeçecek değilim.
11 YorumlaInstagramda kızlardan en çok laykı annemle olan fotoğrafım aldı. Demek ki kızlar ana kuzusu erkekleri seviyolar 😎🥰😂🤭
12 YorumlaAma bi dakkaa
Kuzu var kuzucuk var ?
Bi erkek annesinin kıymetini bilmezse sizinde kıymetinizi bilmicektir
Amaaa annesinin kıymetini biliyorsa sizinde kıymetinizi bilecektir
Olaya hiç bu yönden bakmadınız dimi ?10 YorumlaAilesine sahip çıkan erkek ve kadından olur kuzuları mümkünse uzak dursun
11 Yorumla
1 ayAkıl hocasıyla ilişki hatta evlilik yürüten kadının insan olmayacağı gibi , ana kuzusu erkekten koca hayat arkadaşı olmaz.
Ancak ne acıdır ki isteği tercihlerinde bulunmayanlar rahatsız olduklarını tercih etmeyi olgunluk saymaya devam ediyorlar.10 Yorumla
u 1 ayAnasının değil, benim sözümü dinleyecek gelecekteki kocam :)
11 Yorumla
1 ayAna kuzusuymuş zaten neden koca gibi bir statü daha ekleyelim ki
11 Yorumla
m 1 ayYok olmaz. Anasının dizinde otursun kimsenin başını yakmasınlar kcjd
12 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle jxjd
1 ayyani bence olmaz
bu arada bunun hakkında bir kitap okumuştum bazı psikolog görüşlerinide dinledim genelde bu durum toplumda duygusal ped*fili olarak görülüyor istersen araştırabilirsinnn
10 YorumlaAnasına hürmet etmeyen lavuktan hiç bi b*k olmaz diye düşünüyorum
Kaynanayla kayınvalideyle sürtüşen rekabet içinde olan karakterlerden de olmayacağı gibi10 Yorumla
1 ayOlsa da olmasa da 2030 dan itibaren erkekler hiç ilgi göstermeyecek
Bu yıllar son yıllar
Erkek nüfusunun azalacak olması kadın nüfusunun da artacak olması bu durumu hızlandıracak10 Yorumla
1 ayOlmaz, herkesin yeri ayrı anneye saygı ama eşide kimseye ezdirmemek lazım, ayrıca erkeğin bir duruşu olmalı
20 YorumlaAma kuzuları kız olduğunda, erkekler bunu hiç sorun etmezken, kadınların erkekleri gömmek için fırsat kollamalarını nasıl açıklamak lazım?
10 Yorumla
1 ayHerkes annesinin kuzusudur.. bir tanesidir ama eteğinin altından çıkamayıp hala bireyselleşemiyorsa sıkıntı başlar.
10 Yorumla
1 ayAnnesi ve sevdiği kadın arasında ki dengeyi sağlayamıyorlarsa, annesinin karnından çıkmasınlar mümkünse.
10 Yorumla
m 1 ayAsla olmaz denedim sjsjd
14 Yorumla- 1 ay
Çok zor çok djdj
- 1 ay
Allah korusun arkadaşım sjsjs
Gizli Üye(30-35)1 ayAilemi de yok saymam hanımimi da ana kuzusu değilim şimdi her işi yapıyorum evlenirim eşimle de her işi yaparım etek giy bulaşıkları yıka tayt giy halıyı yıka gecelik giy bana kadınlık yap dese onu da yaparım her şey ortak
10 YorumlaEn çok ondan olmaz 😂
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBekarken en korktuğum şeylerden biriydi
Şükür ki değil11 YorumlaOlmaz olmaz kendisi bir birey olamamış hiçbir erkekten koca olmaz
20 Yorumla
1 ayAna kuzusu erkek veya kadından hiç bir şey olmaz kendisinin birey olduğunun farkında olan insanlardan eş seçmeliyiz
10 Yorumla
1 ayAna kuzusu erkek evlenmesin bir zahmet. Olmaz çünkü.
10 YorumlaAnnesini sevsin, saysın, arayı bulsun elbette ama kişiliği anne temeline dayalıysa olmaz ondan…
10 Yorumla
1 ayEvlenmeden önce kalbinizi ısınmadı erkeklerle yola çıkmayın kızlar
10 YorumlaAnasını sevsin elbette ama kuzuluktan ağılından çıkmazsa zor iş
10 Yorumla
1 ayOlmaz.
Kendi ailesini kurup gölge olabilecek erkekten olur.
10 YorumlaTanımadan bir şey denmez ana sözünden çıkmazsanız olur
10 Yorumla
1 ayOlmaz kendi yuvasını kuracaksa kuzulugu bırakıp koç olmaya geçmesi lazım
10 Yorumla
1 ayNe kocası yetişkin hiçbir şey olamaz. Annesinin çocuğu kalır.
10 Yorumla
1 ayKendi kararlarını alamayan bi adamla ömür geçmez
10 YorumlaOlmaz. Anasını arar durmadan onun fikrine göre hareket eder. Yorar.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayGörende mükemmel kadın sanar zaten ben mesela evlilik sevmem eğlence severim evlenen kadınların çoğu otuzu geçer ya da yaklaşır hala buralarda sorularla yaşar durur öyle hayatı geçer KS sitesinde turşusunu kurarlar onun işte
01 Yorumla
1 ayAllah düşmanımın başına vermesin
21 Yorumla
1 ayAğılında kalsın mümkünse sjdjd
11 Yorumla
1 ayArtık kuzu olmadığını Koç olduğu hissettirirsen öğle bi olur
10 Yorumla
1 ayAy hayır ya yani anasını sevsin de yani ana kuzusu olmasın ana kuzulari bi zahmet evlenmesin
10 YorumlaKarımın kuzusu oliyim mümkünse :)
10 YorumlaOlmaz onun pismesi ezilmesi lazım ki kıvama gelsin
10 Yorumla
u 1 ayAna kuzusu olan kuzudan bile olmaz hfshf
10 Yorumla
1 ayyok etegini giysin bulasıga yardım etsin
10 Yorumla
m 1 ayAna kuzusu kadından da olmaz o zaman
10 Yorumla
1 ayKız Allah korusun evlerden Irak
10 Yorumla
1 ayAna kuzusu değilim ama anne sözü dinlemesi gerek
10 Yorumla