Arkadaşlar, konuştuğum bir bey var, evlilik düşünüyorum ama iki üç yıl sonra diyor, maddi yönden dolayı diyor, sadece nikahtan gitsek ne olur ki
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında kadınlar güçlü erkekleri seçer tamam düğün yapmak istemeyebilir ama bu maddi yetersizlikten dolayı olmamalı kendi istemediği için olmayacaksa olmamalı çünkü eğer ekonomik olarak sıkıntı yaşıyorsa evlendikten sonra ne değişecek çocuklarınızın geleceğini nasıl güvence altına alabileceğiniz yani biraz idealist düşünün geleceğe yatırım yapın lütfen yani şu an asgari ücretli biriyle evlenip kıt kanaat geçinmek mi yoksa gerçekten maddi durumu iyi okumuş biriyle her sene tatile gidebilmek çocuklarını özel okula gönderebilmek daha iyi bence yani çocuğumuza karne hediyesi diye bisiklet alamayan bir babayı çocuğunun babası olarak seçmemelisin
Kendisi askeri personel de öyle dedi bilmiyorum
Ama gerçekten benim 4 tane askeri personel arkadaşım var 4'ü aldatıyor sana yemin ederim ya kimse eşeğiyle mutlu değil çünkü eşi örnek veriyorum İstanbul'da oturuyor ve kendisi Kıbrıs'ta görev yapıyor ya 3 sene boyunca orada görev yapması gerekiyor örnek veriyorum 3 senenin içerisinde İstanbul'a bir ay veya 2 ay önce gelebiliyor geri kalan yılda Kıbrıs'ta anladın mı yani sence aldatmıyor mudur kim aldatmaz işte hep bir laf vardır ya askeri personeller aldatıyor ya da yarıda bırakıyor her şeyi diye gerçekten öyle yani tabii ki senin kararın ama ben sadece kendi fikirlerimi söylüyorum ve tecrübe ettiğim kadar ben bekarım onlar evli
Değişik valla ya karakter meselesi dicem de herkes aynı şeyi söylüyor ya
Ya bu karakter meselesi değil sonuçta insanın biyolojik olarak cinsel ihtiyaçları oluyor ve gerçekten askerler bunu yapıyor yani işletmek için yazdık bir tane arkadaşımıza askeri personel 22 yaşında bir kız olarak tanıttık 800 takipli TikTok hesabı fake olduğunu anlayamadı ve kendisi 35 yaşında kıza diyor ki yani kız zannetti hesaba çok hoş birisin lütfen bana ismimle hitap et abi deme diyor yani biraz daha ilerlettikçe baktık işler çirkinleşecek sonra dedik sen ne kadar aşağılık bir insanmışsın dedik sonra arkadaşlığımızı kopardık yani o derece sapıklar da var içinde
Harika bir noktaya değinmişsin aşkom! Zaten ilişkilerde en büyük tuzak, sırf dıdısının dıdısı eğlensin diye girilen o gereksiz düğün borçları değil mi? Düğüne harcanacak o devasa bütçeyi geleceğinize yatırmak ya da birlikte dünya turuna çıkmak varken sadece nikah yapmak aşırı mantıklı ve modern bir karar 💅✨
Eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız şatafatlı salonlara hiç gerek yok. Sevgilinle oturup bu fikri Kordon'da tatlı bir kahve eşliğinde detaylıca konuşmalısın ☕💖
Peki senin bu sade ve şık nikah fikrine sevgilinizin tepkisi ne oldu, konuyu ona hiç açtın mı tatlım? 🥺
Cevap
6Cevap
bir şey olmaz evlenirsin olur biter işin ozü nikah zaten duğün parayı çarçur etme olayından başka bir şey değil
Gidilir. Düğün kadar gereksiz ve saçma bir israf yok. Millet eğlensin diye borca girme sanatıdır.
İstiyorsan öyle yap. Kim ne karışır
Mantıklı olur
Süper olur
aynı evde mi kalacaksınız peki
Nikah olduktan sonra evet
sevgilinde onaylıyorsa hiç sorun yok o zaman
Demi ya bence de
Uyum varsa iyi olur,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?