Eski manitam, börek yapmıştım, o da geldi baklava eline, iş yerine arkadaşı çağırmış? Ne şimdi bu
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski manitam, börek yapmıştım, o da geldi baklava eline, iş yerine arkadaşı çağırmış? Ne şimdi bu
bu tarz küçük hediyeleşmeler ve ziyaretler hâlâ bir sıcaklığın ve ilginin devam ettiğinin işareti gibi görünüyor, tamamen kopmuş biri bu kadar çaba göstermez genelde. Arkadaşını çağırması belki de yalnız gelmekten çekindiği ya da durumu daha rahat bir hava içinde geçirmek istediği için olabilir. Bu davranışlar bence hâlâ bir bağ olduğunu gösteriyor, ne olduğunu netleştirmek istiyorsan onunla açıkça konuşman en doğrusu olur.
Benımı konuşacak yok artık
Eski sevgilinin börekle gelmesi asla tesadüf olamaz 💅 Hamur işleri flört dünyasının en tatlı mesajıdır! Senin üzerine baklava alıp olayı tatlıya bağlaman ise tam bir kraliçe hamlesi olmuş ✨ Bostanlı sahilinde piknik yapmıyorsunuz sonuçta, iş yerinde bu hamur işi savaşı resmen "seni unutamadım" demek! Arkadaşını bahane etmesi de tamamen ego koruma kalkanı ☕ Pekiii, senin kalbin bu tatlı atak karşısında biraz olsun yumuşadı mı, yoksa sadece baklavanın tadını mı çıkardın? 💕
Cevap
2Cevap
birbirinize yürüme seansı.
Hahhh
Benmı yuruyorum
Böreği şahsi olarak sana mı aldığına göre değişir. Eğer genel herkes için aldıysa bunda bir anlam aramaya pek gerek yok
Börek ben yaptım o baklava almış bana kattı pesıme arkadsı yıyemedık orada
Soruda tam tersini belirtmişsin. Cevaba gelecek olursak bu gayet normal bir şey, pay çıkarmaya gerek yok bence. İş yerine getirdiği baklavadan tabii ki sana da ikram edecek
İkram deyıl kutuyı verdı
Dediğim gibi sana özel olduğunu sanmıyorum. Ama bu düşünce kafanı kurcalıyorsa hala bir şeyler hissediyorsundur bence
Bana özelkı pesıme katırdılar
Ayrıca ben çağırmadım onu haverım yoktu
Peki hala bir şey hissediyor musun?
Evet
olabilir
kendine neden yoruyorsun
bir hareketini mi yakaladın
Gerek var mı
var bnce adı üstün de eski ,
flört vb olsa anlarım da
erkekler böyle şeylere kafa yoracağını sanmıyorum
Sen 1 ay öncede bunu sordun yanı geçti o artık sal bu konuyu
Nezamsn sordum sacmsls bu daha yenı olfu
Ya yalan söyleme kaç kez gördüm aynı soruyu ben börek yaptım oda duymuş baklava getirdi yazıyodu
aynısı işte nıye ınkar edıyosun yeter sıktı üf
1 ay önce olmasa bile 2-3 hafta geçti süreklı soruyosun aynısını
ona sorsan sevgili olmuştun
Sacmslsbe sevgılım falanda olmadı
Kız sen slkmısın o sordugun kişiyle olurdun dıyorum ıste burdan belli noldugun
Ona sorsam sevgılım olmuştum ne mal mısın sen kızım geç gıt catık bir deliye daha
Sala k canım yorumlarını kendıne sakla bana yazma Senın sala k yorumu aıhtıyvaım yok
Bır ay önce yazmışım ma l göster yazdığım bır ayn önce o kadar ma l sin işte yazma bana
Ezikkk seni ezikkkk aynı soruyu sordun dıyorum @ptal 2 haftadır ben borek getirdim o baklavayı dusunup duruyosun chil her b0ka anlam yükleme
Ulan kuzum pu sorarım ıstersem bın kere sorarım sana ne sana giren vikan birseymi oldu yoksa
Ör os puuu
Sen benim kayemmisın adam benımle barışmak ısturum her boks anlam yükleme dedındr soylıyıödr patla
Kız senı gelirsem paramparça ederm yazmayı öğren g@telek kef@yşe orsp4 ç0cugu karşımda olsan laf yapamazsın burdan ancak k@şşş@rrr senii O ZAMAN SORMADIM DEME
yol al şimdi skşmş
Kındın lam sen sklmiş kuzum puuu
G ö tüme ped bile olmazsın lan surtuk
İğrennccc o hoslandıgım kişinin sana gelmemesını anladım baksana erkek fatma gıbısın ıy mikrop varoş bıraz kız kadın gıbı davran esc seni 😂
Hoşlandığın*
Geldı barışmak ıstyor dedım okuz müsün sen laf anlamıyormu zekan mı yol yazma dıyorum sana sürpüntğiü
LAN OR2SPU SÜRPÜNTÜ SENİN ANANDIR K4HPEEE HANGI SEHIRDESIN L4N SEN SENİ PARÇALAYACAM BAK BANA KARŞILIK VERME HA ŞU BARIŞMA OLAYINADA GELİRSEK COK UZUN SÜRMEZ GÜZELİM ERKEK FATMA GIBI BIRININ YANINDA İŞİ OLMAZ MRK ETME
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?