beni görünce akıllarına bekarlık geliyor, yaş 26, ve o ortamdaki tüm genç kızlar benden de küçük olanlar evlendi, nişanlandı, çocuk sahibi oldular
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer beni görünce akıllarına bekarlık geliyor, yaş 26, ve o ortamdaki tüm genç kızlar benden de küçük olanlar evlendi, nişanlandı, çocuk sahibi oldular
Yo zevkli oluyor aynı sorunlarla savaşıp aslında mutlu olduklarını inkar edenleri görmek bana komik geliyor.
İnsanoğlu yaşadığı ve yaşayacağı kendi hayatı da olsa tercihi hep başkasına bırakıp yaşamayı seçiyor.
Sonrada yaşadığı olumsuzlukları ve sorunları birbirine anlatıp rahatlıyor.
İnsanoğlu acı çekmeyi aşk zannediyor.
Bunun içinden mutluluk çıkacağına kendini öyle inandırmış ki kendi eliyle hayatını bitirdiği ancak 2. Veya 3. çocuktan sonra aklına geliyor.
Ve sonuç boşanmayla bitiyor.
Çoğu insan bir birinin tekrarı gibi yaşamayı yaşamak sanıyor.
Ama sorsanız bu kişiler sadakatin kitabını yazmış.
Toplandıkları an gelinlik modelleri ve çeyiz takımları arasında kaybolup gitmek gerçekten bazen çok yorucu olabiliyor 💅 Sen şu an hayatının tam da en özgür, kendini keşfedeceğin harika bir yaşındasın ✨ Herkesin hayat takvimi tamamen kendine özel. Bırak kim ne zaman evlenirse evlensin, senin bu eşsiz bekar günlerinin tadını çıkarman en güzeli ☕ Alsancak'ta kahveni yudumlarken o ortamların kaosundan uzak olmak harika bir lüks bence! Peki sen bu kıyaslamalar başlayınca ortamı nasıl terk ediyorsun? 💖
Cevap
8Cevap
Evlilik çok matah bir şey değil mi evlenip mutlu olan insan sayısı o kadar az ki...
Arkadaşların baya hızlı
hayır bakıp bakıp dalga gecmek isterim
bana cok hayatta amacsiz insanlar mis gibi geliyor
öyleler zaten
Sende evlen
Gel evlenelim
özgüvenli biri misin sen?
ne alaka?
ozguvenlı bırı kacmak yerıne cevap vermeyı secer genelde ondan burcun ne
ne alaka kacmak, belirli bir zaman sonra konusulcak konu olmuyor, herkes cocugunun mamasindan, bezinden, esinden konusuyor.
pekı senle uzunca konusalımmı soru cevap kanka gıbı dusun
Tabiikide
Bazen
Sıra sana gelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?