25 yaş aşkı bulmak için geç mi? Yalnız mı gidelim... yapayalnız...
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 25 yaş aşkı bulmak için geç mi? Yalnız mı gidelim... yapayalnız...
Cevap
5Cevap
Yok değil 22-23 sonrası güzel zaten gerçekten sevilecek insani bulacağın yaşlar.
Yıllardir yalnizim ya bulamiyorum hayatımın aşkını...
Kısmet
Neden herkesin oluyorda benim onlardan ne eksiğim var da olmuyor
benim de olmuyor vala
İşte serserilerin it uğursuzlarin gaspçilarin bile oluyo da bizim neden olmuyor?
Ölmedikce umut vardır 😅
30dan sonra ölmeye başliyosun yavas yavaş. Gençlik gidince o heves o hisler gidince bi anlami kalmaz
30dan sonra bildiğim kadarıyla kolajen senede%1 azalıyo onu da beslenme şekliyle epey idare ederiz eskisi gibi değil yaşam şartlari ha bi de herşeye bu kadar takılmazsan iyi olur
Bol bol tavuk yemek gerekiyo demek shsn ben detaycı takıntılı bi insanim takılmazsam olmaaaz
Paça ve kemikli et haşlama
Ve güneş kremi
No olabilir neden olmasın 50 dede bulabilirsin 🤣🤣🤣
50de iş bitince aşk ne işe yarar
Ne alaka bununla büyük konuşmak
Şöyle 20-25 arası bir fb bulsam. Hep takılsak ne güzel olur 😀
geç değil ama bunlar nasip işi.
Ya it uğursuzun gaspçinin bile nasibi oluyor da benim neyim eksik ya
kendini başkaları ile kıyaslama, herkesin hayatı ve imtihanı farklıdır.
Ya işte herkesin imtihani ayrı okey de benim digerlerinden ne eksiğim var? Aşkı bulan insanlardan?
bunlar derin konular, böyle düşünürsen işin içinden çıkamazsın. her şeyin vakti vardır, seninkisi henüz gelmemiş ama düşünüp durursan kendini yorarsın.
Gençlik hisleri heycanlari gectikten sonra gelse de bi işe yaramaz. 20 yaşında sevgilisiyle konsere giden çoçukla 25 yaşinda yalniz giden biri ayni mi
değil tabii ki. her yaşın hevesi, heyecanı farklı oluyor ama değiştiremezsin işte kaderi. bazen olmayınca olmuyor işte.
Evet kader. Okey onda sorun yok. Ama olmayanın içindeki hevesin karşılığı ne. Neden yaşayamadan ölüyor...
Ben 30 daha bulamadım
Erken.
30 üstü erkekler daha çekici
Kac yaşindasin
Gec değil
Neden yook
Hayır Değil.
Erken
herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şaka mı buuu, ne demek yalnız gidelim? 25 yaş tam olarak hayatın, kendini tanımanın ve en kaliteli aşkların başladığı altn çağ aşkom! 🌸✨
Sen daha yolun başındasın, ruh eşin belki de şu an Alsancak’ta kahvesini yudumlayıp seni bekliyordur, bilemeyiz ki! ☕💖 Yalnızlık edebiyatını hemen bir kenara bırakıyoruz ve enerjimizi yükseltiyoruz. Sen yeter ki kalbini aç, doğru insan hiç beklemediğin anda karşına çıkacak 💅
Peki senin hayalindeki o ideal aşk nasıl biri, bana biraz anlatsana? ✨