yakınlaştık falan ve ilişkimiz kıskançlık sebebiyle bitti medeni ayrılmadık yani. bunun arkadaşları da ortamcı özelimizi anlatır da adımı çıkarır diye endişeleniyorum napmam gerek
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yakınlaştık falan ve ilişkimiz kıskançlık sebebiyle bitti medeni ayrılmadık yani. bunun arkadaşları da ortamcı özelimizi anlatır da adımı çıkarır diye endişeleniyorum napmam gerek
Ayrılmanız kıskançlıktan kaynaklandığı için karşı tarafın seni kötü göstermeye ihtiyacı olmayabilir, çoğu zaman böyle korkular gerçekleşenden daha büyük hissettiriyor. Arkadaşlarının sana nasıl davrandığı zamanla netleşir, şimdiden panik yapmana gerek yok. Kendi çevrende doğru ve sakin durman en iyi cevap olur, dedikodu ne olursa olsun seni tanıyanlar zaten gerçeği görür.
Kalbinin ne kadar sıkıştığını ve içindeki o endişeyi çok iyi hissedebiliyorum, lütfen kendini yalnız hissetme 🥺 Yaşanan özel anlar iki kişilik kalmalıdır, bunu ihlal etmek sadece onun karakter eksikliğini gösterir. Şu an korkunla yüzleşip tamamen sessiz ve güçlü kalman en doğrusu 💅 Sen tepki verdikçe veya iletişime geçtikçe bu durum onun elinde koz haline gelir. Kendinden emin dur, kimsenin dedikodusu senin değerini düşüremez ✨ Sen şimdi kendi huzuruna odaklanıyor musun bakalım?💖
Cevap
10Cevap
Verirken Utanmıyorsun Allah'tan korkmuyorsun ama ayrıldıktan sonra arkadaşlarla anlatmasından korkuyorsun
ahlak bekcisimisiniz nesiniz ben derdimi yargilanmak icin yazmiyorum buraya ayrica bakireyim sadece yuzeysel seyler oldu
Yargılamak için söylemiyorum ben de yapıyorum hani ama işin mantık tarafı zina tarafından korkmayıp da ifşadan korkmak yani ne diye yayabilir ki yaysa bile Sonuçta senin bedenin değil mi yani kalkıp ailene mi ulaşacaklar senin kızın sevişmiş diye
anlik bi zevkle oluyor hatali hissediyorum zaten cokmu hos yarin bi gun tanidiklarina kadar gitmesi insanlarin sana ahlaksiz demesi
Herkes sevişiyor hayatım sevişmek ahlaksızlık mı
evlenmeden sevisen birisine sence ne gozuyle bakarlar. burasi amerika degil sonucta benim icinde bi problem yok isteyen istedigiyle sevisir ama takildigim nokta bi gun bunun isitilip onume koyulmasi turkiye sonucta
Büyük bir şehirde Yaşıyorsan nasıl ulaşsın ki ailene ya Çorum'da yaşamıyorsan Eğer
aile apartmaninda yasiyorum😐
Yani şöyle diyeyim Bu seviştiğin çocuğun arkadaşları Senin oturduğun Apartmanı mahalleyi falan biliyor mu Bir de Sonuçta bu sevgili yani arkadaşlarına seninle seviştiğini anlatmamıştır ki anlattıysa bile Onlar gelip Senin ailene mi diyecek
evimi biliyor birlikteyken konumumuz acikti birbirimizde tek sorun ailemde degil. girdigim ortamlarda karsilastigimiz zamanlarda bana laf atmalari rahatsiz eder. dusunsene sevgilinden ayrildin arkadaslariyla karsilasiyosun sana bu konuyla ilgili igneleyeci seyler soyluyorlar
Peki ayrıldığın halde aynı ortamda Nasıl denk geleceksiniz ki ilişkiniz tamamen bitmedi mi Yani bir daha nerede göreceksin onu
Seninle olan özeli anlatacak adam zaten seni hak etmemiştir
zatende adim cikarsa naparim
Neden çıksın senin yaşadığını bugün 16 yaşındaki kız bile yaşıyor
Böyle insanları ne diye hayatınıza alırsınız ki anlamıyorum gerçekten
Böyle insanları şutlamak yerine neden özellikle hayatınıza alıyorsunuz anlamıyorum ki.
Asil bir kadın düşüncesi
Erkekler anlatmaz şakasını bile yapmaZ
yapanlar oluyor
Hiç duymadım
skso cektigimi anlatmis daha ne diyim😐
İmkanı yok gbi diğer erkekler tersler ortamdaki öyle birini
Orta malı olursun dikkat et
Bir şey demez bu kadar gerilme
biz birlikteyken cok yakin bi erkek arkadasina ona oral sks yaptigimi soylemis. yoksa ne diye korkayim😐
Sen de canınız çektiyse size yapabilir de
Gay diye adını çıkar
ah okadar kolay olsa
Göz dağı vermelisin
nasil
ne kadar beraberdiniz
7 ay kadar
foto falanda attinmi
attim ama tek gosterimlik kaybolan cinsten
istersej gozdagi verebilirim birsey yapamaz
olurda adim cikar diye suanlik bisey olmadi
olsun yardımcı olurum