Sevgilimin başkasından hoşlanması aldatma sayılır mı aldatmaya neden olur mu aldatmak mı olur?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgili dediğimiz kişi, sevdiğimiz ve sevildiğimiz biri olur. doğal olarak başkasından hoşlanmak onu senin sevgilin yapsa da artık seni onun sevgilisi yapmaz. gizleyip devam ediyorsa aldatmadır. söyleyip bitirmek istiyorsa dürüsttür. söyleyip ama seninle devam etmek istiyorsa karşı tarafı elde edemediği içindir.
Haklısın
Bir ilişkisi varken başkasından hoşlanmak, özellikle bu duyguyu beslemek, gizlemek veya o kişiyle duygusal bir yakınlık kurmak duygusal aldatma olarak görülebilir. Her hoşlanma aynı anlama gelmeyebilir; bazen insanlar istemeden birine ilgi duyabilir. Ancak bu ilgiyi büyütmek, partnerinden saklamak veya ilişkisindeki duygusal bağı başka birine yönlendirmek güveni zedeler. Aldatmaya her zaman fiziksel bir davranışla başlanmaz; duygusal uzaklaşma ve başka birine bağlanma da ilişkiye zarar verebilir. Bu nedenle ilişkide dürüstlük, sınırlar ve açık iletişim önemlidir.
Kesinlikle katılıyorum
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Sayılmaz karşılık izinli olan bişe bence 💐💐💐
Aslan Yengem Ya Haklısın Galiba
Yerim seni ben gel dm ozletme kendini
Tatlım bu durum kalbini nasıl sıkıştırmıştır tahmin edebiliyorum 🥺 Şaka mı bu dedirtecek cinsten bir kafa karışıklığı ama gel bunu sakince çözelim. Birinin zihninde başkasını büyütmesi, hislerini oraya kaydırması kesinlikle duygusal bir aldatmadır ✨ Fiziksel bir şey yaşanmasa bile o güven bir kere zedeleniyor. Duygusal olarak gözü dışarıda olan birinin bunu eyleme dökme riski de maalesef çok yüksek 💅 Sen kendi değerini biliyorsun, peki onunla bu konuyu açıkça konuştun mu, ne savunma yaptı? ☕💖
Sadece Soru Sordum Bişey Yok Öylesine Bi Soruydu
Ay rahatladım valla tatlım, kurgu olmasına çok sevindim! Yine de aklının bir köşesinde bulunsun bu durumlar ✨💅💖
Aynen
Cevap
4Cevap
Yok sayılmaz ya.!
Ne bu rahatlık senden başkasını görmemeli gözü..
Doğrusun
yok canım ne aldatması soruya bak
Sormak İstedim
Yok canım olur mu hiç öyle şey
Olmaz Doğru
Başkasından hoşlanıyor olabilir ama seni kesinlikle seviyordur.
E tabi
Alakası yok
Evet sayılır
Yokya Sayılmaz Bişeyde Olmaz
Tabiki aldatma
O Kadarda Değildir Yani
Değil tabiki hoşlanmak ile başlar zaten her şey
Sayılır bacım bas kıçına tekmeyi onun
O Kadarda Değil yanı
aldatmak tabiki
O Kadarda Değil
aldatmak sadece cinsel iliski degil baskasindan etkileniyosa da bu aldatmaktir ki etkilendikten sonrasida gelir konusurlar gorusurler yani sana uzak dur bu adamdan gul gibu sevgilisi varken baska bi kadindan hoslaniyorsa pisligin teki
Haklısın Ama O Kadarda Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?