Gizli Üye(30-35)+1 yılBirincisi herkes kendisine yakışanı yapar o aldattı diye ben aldatmam onu ikincisi bir insan neden aldatır çünkü sevmeyen aldatır yapmacık duygu besleyen aldatır karşısında kine saygısı olmayan anlayışsız insan aldatır bunların başlıca sebepleri var
Ten uyumunu bahane ederler cinsel doyumsuzluk sonra geçmişten gelen farklı bedenler ile birlikte olma hırsı ego kasma gösteriş yapma adı altında insanlar aldatıyor özellikle kadınlar bu konularda erkekleri solladı kocaları dururken sevgilisi ve Fb si olanlar var. Sebepler bu başkada bir sebep yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük sebep kadınlardır. Çünkü bu devrin kadınları aşka inanmaz, sadık kalmazlar, daima saldırgan, asi ve hırçın ve uyumsuzdurlar. Oysa her şey sizlerin istediği gibi oluyor ve gelişiyor. Kadını kadın olmayan hiç bir ilişki yürümez...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılTek bir nedeni var, aşağılık ve karaktersiz bir insan olması. Aldatılan kişide veya ilişkide kusur arayıp aldatmayı mazur görmeyin, aldatanı aklamaya çalışmayın.
02 Yorumla- +1 yıl
"tartışıyorduk beni ilgisiz bıraktın" diye aldatması ve "ama seviyorum seni diye ayrılmayı göze alamadım" demesi peki geçerli midir sizce
- +1 yıl
Hayır, geçerli değildir. İlişkiden memnun değilse, sorunlar çözülmediyse ayrılmak gerekir. Dediğim gibi, aldatmanın gerekçesi olmaz. İlgisiz kaldıysa ayrılır, sonra ne yaparsa yapar.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun aslında tek sebebi var herkes herşeye artık okadar çabuk ulaşabiliyor ki oyuzden de bir doyumsuzluk ve heyecan artışı daha çok fazlalaştı kimse kimsenin nazını çekmiyor çünkü dışarıda seçenek çok birde gerçekten seven adam aldatmaz çünkü seven adamda kaybetme korkusu olur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKarakteri olmadığı için
00 Yorumla
+1 yılAldatan kişinin bunu neden yaptığını iyice düşünüp doğru kararı alması gerek önce. Sonra da gitsin. Çünkü bir kişi bir kişiyi aldatacak noktaya getiriyorsa ve o kişi tüm yanlışları bilmesine rağmen o noktaya geliyorsa. Yanlış bir şeyler var demektir. Yanlışlar yanlışlarla sıvanmaz.
10 Yorumlaİlgisizlik, ayrılmayı göze alamayacak kadar çok sevmenin sonucu ihanettir.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevdiğini aldatmaz insan sevmediğini aldatır o da karşı tarafa karşı alışkanlık veya ayrılmamak için sebebi, çıkarı vardır terk etmeyi gözü kesmez aldatmak işine gelir.
00 Yorumla
+1 yılDoyumsuzluk ve görmemişlik. Sen kediyi balıkçı teknesine atınca heyecandan ne yapacağını nasıl şaşırıyorsa, insan evladıda öyle. yeterki birden fazla balık olsun 😅
00 Yorumla
+1 yılKaraktersizlik insanlar ya doğruyu seçer ya yanlışı. Bazıları da karaktersizliği seçer. Aldatanlar karaktersizdir onur gurur şerefi sadakati terk etmiş varlıklardır.
00 YorumlaSevdiğini sanmış demek ki gerçekten seven sevdiğini kırmaktan çekinir bırak aldatmayı. Demek ki bu sevgi değilmiş
11 Yorumla- +1 yıl
Evet sevgi falan yalan dolan ben kime yapmaz dediysem ilk o yaptı üzücüde olan bu işte oysaki içimde hiç öyle birsey yok ama bitirdim ilişkiyi şimdi eksin kimle takılıyorsa takılsın çoluk çocukmuş umrumda bile olmaz artık bunları söylemek için yazdım cittiyim bende bu söylenen sözleri duydum ihanet içeren daha mutlu oldum bana yol gözüktü
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonradan görme kişiler kuzum.
Adama değer veriyorsun adam görmemiş bir b*k sonra seni yarı yolda bırakıyor onun için kadına doymuş biriyle olman lazım.13 Yorumla- +1 yıl
kadına doymuş biriyle, erkeğe doymuş bı kız olabilir ancak ve onuda erkekler kabul etmez
Cevap sahibi+1 yılTemiz tutacaksın kendini, saf olmayacaksın.
Kaliteli zeki kadınlar gece yarılarına kadar dolaşmaz. Saat 23:00 00:00 olduğunda hemen yatağına geçerler.
- +1 yıl
yetiştirilme şekli ve kendini geliştirmekten geçiyor hep
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılIlgisiz sevgisiz kalması ama ayrılmaya cesaretinin olmaması
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevdiğini aldatmaz. Aldatamaz. Aşık olması gerek.
01 Yorumla- +1 yıl
Aldatmazdım o kadar karaktersizleşmem.
+1 yılGüzeller içinden bir seni seçtim kalbimi sana ben sana verdim demiş Kenan soruya gelince çeşit fazla
00 Yorumla
+1 yılDaha iyisini buldum der.. ama bilmezki o bulduğu kişide daha iyilerinin peşindedir😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Cinsel anlamda farklı arayışlar ve mevcut kişiden sıkılmışlık
00 Yorumla
+1 yılKim kimi aldatmissa aynısını yaşasın inşallah
00 Yorumla
+1 yılİstersen dunyanin en güzel, alımlı yetenekli insanı ol insanın icinde o i.. varsa yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDüşünmeyi öğrenmiş bir de millete öğretiyor, onları düşünmeye alıştırıyor. Alkış kizimizaaaaaa 👏👏👏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. gerçekten seven aldatmaz bence aldatıyosa sevmemiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor sevse yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoyumsuzluk ve heyecan diğer nedenler sadece bahane
00 Yorumla
+1 yılinsan sevdiğini nasıl aldatır nasıl başkasına bakabilir o zaman sevmiyordur ki yaşadığım şeyi başkasına intikam için olsa bile yaşatmam o kadar düşemem sizde düşmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanlar evrim olarak çok eşlidir. Tek eşliliğe evrimleşmeye daha başlamadık bile
01 Yorumla
+1 yılBirisi birisinden hoşlanıyorsa onu zaten aldatmaz eğer ki hoşlanır da aldatırsa bu kişinin psikolojik sorunları vardır
00 Yorumlaİlgisizlik olabilir yeni arayışlar para kariyer olabilir ya da karşı taraftan sıkılmış soğumuş olabilir
00 Yorumla
+1 yılTek seçenek vardır sevmiyorum
Sen sever sanırsın ama o tam tersidir00 YorumlaAldatıyorsa zaten sevememiştir.
1157 Yorumla- +1 yıl
madem sevmiyorsa neden ayrılıp yapmıyorlar bunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen aldatıldığımı öğrendikten sonra aldattım
02 Yorumla- +1 yıl
sonra noldu peki , bı şey hissettin mi
Cevap sahibi+1 yılSonra şu oldu gidip söyledim ve ayrıldım
Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Aldatmayan insan anlamaz diyorlar...
04 Yorumla- +1 yıl
hiç aldattın mi ya da aldatıldın mi
- +1 yıl
hayır yargılamadan sordum sadece
İnsan sevdiğini aldatmaz, sevmiyordur n
0141 Yorumla- +1 yıl
sevmiyorsa neden önce ayrılıp sonra başkasına gitmiyorlar
- +1 yıl
Güncelleme yanıtına hitafen fjdndn:
Kesinlikle katılıyorum. Zaten aldatılma olayı gerçekleştikten sonra derhal her türlü iletişim kesilmeli. yani dur ben de yapayım da intikam alayım gibisinden bir düşünce cidden ezikce olur, diye düşünmekteyim 🙃
Bu arada sövülmemeişiz kanka, şaşırdım valla fjfjjfj - +1 yıl
Ya 🤦🏻♀️mis gibi endokrin dururken ne sinir sisteminden bahsediyosun yahuu
Endokrin online fkldkfkf
https://resimyukle.io/r/JnVSNmah7K - +1 yıl
Takipçilerimi çıkarıcam da sınavlardan uğraşamadım. Finaller bittiği gün çıkarırım diye düşünüyodum hatta. Ne gerek var 🫢
Ama 2021de katılmıştım ben, peki ya sen 6xperden sonra senin de bilge olmana çok da bi şey kalmamış ve bu 6xper bir buçuk ayda sadece 😅
Benim aktiflik durumunu tekrar bi düşün istersen fkdkdlfk
Yaa gitmeme engel olanlar sağ olsun 😅😅 - +1 yıl
Ee yapacak bi şey yok sen istedin, gitmedin 🤷🏻♀️😅
Bilmem takip ettiklerim kalsın diye düşünüyodum
Ben eskileri bilmiyorum çok nadir giriyodum, geçen sene bu zamanlar beni burada bulamazdın
Daha çok yazın takılıyodum
3-4 ay önce 6xperdim ben, iyi yani bir buçuk ayda bayağı aktif demek 😅😅
Kimmiş acabaa 😅
Ben ıstıyorum yazarmısın bana
00 YorumlaAldatmayan birine hiç denk gelmedim
00 YorumlaSevdiği için heralde🙃
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz olduğu için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıldeğişiklik adrenalin bi sürü sebep olabilir..
00 Yorumla
+1 yılSıkılma beklentileri karşılıyamama
00 Yorumlasevdiğini aldatmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevmemistir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel durtuler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmemiştir kardeşim.
00 YorumlaSadakatsizlik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Basit karaktersizlik
00 YorumlaLibido
00 Yorumla
+1 yılKaraktersizlikten
00 Yorumla
+1 yılAldatmaz
00 YorumlaSevmiyodur?
01 Yorumla- +1 yıl
Amacı bellidir seviyo gibi görünüp amacı için ugraşıyodur
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılrahatın batması
00 Yorumla saçma sevmiyordur
00 Yorumla
+1 yılDoyumsuzluk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası