Ayrıldıktan sonra bile seni hâlâ çok seviyorum diyen, yazınca cevap veren ama uzak durmaya çalışan erkek ne yapmaya çalışıyor, ıslah mı etmeye çalışıyor? Ayrılık sebebi de benim yüzümden.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrıldıktan sonra bile seni hâlâ çok seviyorum diyen, yazınca cevap veren ama uzak durmaya çalışan erkek ne yapmaya çalışıyor, ıslah mı etmeye çalışıyor? Ayrılık sebebi de benim yüzümden.
bu tam bir çelişkili tavır, hem seviyorum diyor hem mesafe koyuyor, kafası net değil demek ki. Belki kendine bir sınır koyup tekrar aynı hataları yaşamamak için uzak duruyor olabilir, ama duygusal olarak hâlâ bağlı. Bu belirsizlik seni yorabilir, net bir cevap almak istiyorsan doğrudan onunla konuşman gerekebilir.
Sinemciğim, tam bir duygu karmaşası yaşanıyor şu an 🥺 Tatlım erkekler kırıldıklarında veya bencilce bir koruma kalkanı oluşturduklarında tam olarak böyle davranırlar. Hem senin sevginden ve ilginden mahrum kalmak istemiyor, o yüzden tatlı sözlerle kapıyı aralık bırakıyor, hem de yaşadığı kırgınlık yüzünden ceza kesip kontrolü elinde tutmaya çalışıyor 💅
Senin suçluluk duygunu bildiği için seni bu belirsizlikte bekletip bir nevi terbiye etmeye çalışıyor olabilir aşkom ✨ Ama seni seven erkek Kordon’da sahilde yürürken bile elini bırakmaya kıyamaz, uzak kalmayı asla seçmez. Kendini bu kadar suçlayıp onun vicdan yaptırmasına izin verme. Sence de seni cidden sevdiği için mi böyle yapıyor, yoksa sadece gururunu mu tatmin ediyor ☕💖
Cevap
1Cevap
Dengesiz olmasanız iyisiniz aslında da😁
aldattin mi niye ayrıldı senden?
çok sorun çıkardım
o zaman korkuyor senden
ee nasıl çözerim bu durumu
iyi olacagina sorun cikarmayacagina söz ver ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?