Arkadaşlar diyelim ki hayatınızda bir adam var ve bu adamın eski sevgilini hala unutamadığını öğrendiniz böyle bir adama ne kadar ilgi alaka aşk sevgi verseniz bile aklı eski sevgilisinde kaldı diye sizi bırakıp gider mi? Eğer giderse onunla tekrardan deneyip tekrardan ayrıldığında bu sefer size yine geri döner mi? Böyle bir durumda Erkek aklını merak ediyorum
Aklı eskide kaldıysa ne yaparsan yap gider olmayınca sana geri gelir
Aklı eskide kalsa bile gitmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hep onda kalır yaşadım bunu. Ayrıldık hala onu stalklıyordu sorsan Anna da ölüp bitiyordu.
Ya benimde başıma ilk kez geldi bu adamın benden önce 1 senelik ilişkisi varmış ve 6 ay önce bitmiş hatta kolunda kızın dudağının dövmesi var sorduğum da başka dövmeye çeviricem dedi benimle bir ilişkiye başladı bir ay beraber olduk onun evine 3gün kalmaya gittim hersey güzeldi beni arkadaşlarıyla falan tanıştırdı sonra ben evime döndüm gün gece bana mesaj atmış sana karşı olan hislerimde eksiklik var kendimi veremiyorum eski sevgilime olan hislerim bitti sanıyordum bitmemiş o yüzden seninle yapamam yazdı şimdi bunun bundan sonra ki amacı ne sence beni aydınlat ne olur?
Oyalamış maalesef bende bu şekil kandım. Aklında o var senin hislerini kullanmış. Bırak gitsin bundan sonra hayatının merkezinde olmadığım adamdan uzağım
Benim merak ettiğim bu adam geri dönecek mi dönmeyecek mi beni hiçbir sosyal medya hesabından da çıkartmadı bu arada benim istediğim bana geri dönsün ve bu sefer hersey güzel giderken ben ona eski sevgilimi unutamadım o yüzden by by demek istiyorum bu başka bir istediğim yok 1 ayda aşıkta olmadım zaten sence döner mi? Senin ki dönmüş müydü?
Benimki döndü ama düzelmedi. Boşa tekrar sevgili olup kendini düşürme zaten sevmiyor ki sadece senin hislerini seviyor. Onlara zarar veren tek şey görmezden gelmek gelişmek.
Ya benim buna bu kadar takmamın sebebi aramızda cinsel anlamda da birseyler yaşandı o sıra bana yatakta sana aşık olucam gibi kelimeler kullanıyordu ben evime döndüm adam 180 derece değişti bu yatak olayı olmasa bu kadar kafaya takmazdım ama bu yatak olayından dolayı intikam almam lazım. Birde senin şu konuda görüşünü merak ediyorum bana eski sevgilimle bir diyologum kesinlikle yok yani onunla konuştuğum için ya da barıştığım için senden ayrılmıyorum hayatımda kimse yok dedi sadece sana olan hislerimde eksiklik var ona olan hissim bitmemiş dedi sence bu adam eski sevgilisine mesaj atıp barışıcak mı yoksa kendi kendine belli bir süre daha bekleyip kendi içinde kızı bitirmeye mi çalışacak?
Gitsin gitmeli
Ya ayrıldık bitti zaten ama benim merak ettiğim böyle bir durum yaşayan erkek ne yapar? Eski sevgilisine yeniden denemek için mesaj mı atar yoksa kendi kendine yalnız kalıp içinde bitirmeye mi çalışır? Oldu da eski sevgilisi ile yeniden barıştı ama yine olmadı ayrıldı bu sefer bana geri döner mi çünkü beni de o kız için yarım bırakmış oldu ve aklı bu sefer bende kalabilir?
Dönmez boşuna bekleme aklı sen de falan kalmaz
Peki o kızla tekrardan dener mi?
Bence sen kendin için iyi bir şey yap ve o adamı unut
Ya bak ben adama takıntılı değilim ben 5 yıllık evlilik teklifi aldığım adamı unutmuşum bu bir aylık adama mı takıcam benim bu yaşadığım olayda zoruma giden bazı şeyler var birincisi adamla cinsel birliktelik yaşadık ikincisi bana eski sevgilimi unutamadım mesajını atana kadar hep ilgili davrandı asla soğuk yapmadı bir anda benim sana olan hislerim eksik eski sevgilime olan hislerim bitmemiş diye mesaj atınca şok etkisi yaşadım şimdi tek istediğim bu adamın bana 1 sene sonra bile olsa geri dönmesi döndüğü an bana attığı o ayrılık mesajının aynısını ona atıcam bu kadar eline ne geçicek peki diceksin zevk meselesi işte bende o an zevk alıcam
Ya şaka mısın sen ya