Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 güAnnemi kaybettim sizce? Öldüm uzun süre yeni yeni hayata döndüm.
14 Yorumla- 1 gü
Benimde annenem uyurken koynumda öldü bugün çok zor seninki kadar zor olmasada bittim bugün
- 1 gü
Başın sağolsun 🥺
- 1 gü
Sağol kuzum Rabbim sanada güç versin travmanı tetiklediysem affet 🙏😭
- 1 gü
Amin abla 🙏 ❣️
1 güÇok sevdiğiniz birinin ölmesi, bir insanın başına gelebilecek en sessiz ama en yıkıcı kırılmasıdır. Bir gün uyanırsınız ve dünyadaki yerçekiminin herkes için aynı, ama sizin için biraz daha ağır olduğunu fark edersiniz.
Ölüm, hayatınızdaki o devasa mimarinin en önemli taşıyıcı kolonunun aniden yok olması gibidir. Ev yıkılmaz, tavan tepenize çökmez ama içeride bir yerde, görünmeyen bir duvar ömür boyu eğri kalır.
En tuhafı da nedir bilir misiniz?
Zihniniz onun artık bu dünyada olmadığını bilir, bunu kabullenirsiniz. Ama kalbiniz bu hızı kaldıramaz. Telefon her çaldığında ya da rüzgar tanıdık bir kokuyu getirdiğinde, kalbiniz hala onun hayatta olduğu o eski zamana aitmiş gibi çarpar.
Bence birini kaybetmek, içinizde hiç eskimeyen, yaşlanmayan ve asla kapanmayan bir boşlukla yaşamayı öğrenmektir. Ve işin en ilginç yanı da şu ki o boşluğu başka hiçbir şeyle doldurmaya çalışmazsınız. Çünkü o boşluk, o insana ait son izdir ve siz o acıyı bile gururla taşırsınız.
Yani aslında ölüm, zihninizin gelecekte, kalbinizin ise sonsuza dek geçmişte mahsur kalmasıdır.
10 Yorumla
1 güBen bu duyguyu tarif etmekte hâlâ zorlanıyorum. Çünkü çok sevdiğin birini kaybetmek, sadece bir insanı kaybetmek değil; onunla kurduğun bütün hayalleri, alışkanlıkları ve geleceği de kaybetmek demek. İlk zamanlar nefes almak bile zor geliyor. Ev aynı ev, eşyalar aynı eşyalar ama hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Aradan tam 17 yıl geçti... Zaman acıyı yok etmedi, sadece onunla yaşamayı öğretti.
Bu süreci atlatabilmemde en büyük pay kızımındı. O olmasaydı belki bugün bambaşka bir yerde olurdum. Onun büyüdüğünü görmek, hayata tutunmam için bana yeniden bir sebep verdi. Ama bu, rahmetli eşimi unuttuğum anlamına gelmiyor. Bugün de onu ilk günkü kadar seviyorum. Bazı insanlar hayattan gider ama kalpten gitmez. İnsan yaşamaya devam ediyor, gülüyor, yoluna devam ediyor... Fakat kalbinin bir köşesinde onların yeri hep aynı kalıyor.
@MuzipFilozof der ki: Gerçek sevgi, yıllarla eskimez; sadece özlemi sessizleşir.
32 Yorumla- 1 gü
Bu arada başın sağolsun Allah rahmet eylesin
- 1 gü
Teşekkürler çok sağolun yorum adına 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çok sevdiğim bir kadın arkadaşım 6 gün önce öldü. 46 yaşındaydı. Öğrendiğimde 2 gün zombi gibi yaşadım. Hayatı sorguladım. Aklıma geldikçe gözlerim doluyordu. Yeni yeni normale döndüm.
Anneannen için de üzüldüm şimdi. Başın sağolsun. Hayat çok kısa, ve ölümün ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Her günümüzü mutlu yaşamamız gerek aslında.
Hayat sadece bugündür. Yarını görecek miyiz belli değil.11 Yorumla- 1 gü
Çok sağolun sizinde başınız sağolun ignelerle duruyorum şua
Gizli Üye(18-24)1 güHenüz çok şükür çok sevdiğim biri olmadı ama ablam gibi sevdiğim hocamın ölüm haberini aljnca 1 hafta boyunca kesintisiz ağladım sonra reyzemin bi söözğyle artık ağlayamamaya başladım. Dedi ki ağlayınca geri gelmez bak çok basit bişey her üzüldüğünde içine atma ağlamak çsrersen aplamama onun en çok dualarına ihtiyacı var öldüğü için mutlu o ve onun mutlu olduğu şeye ağlama onun orada iyi olması için dua et her üzüldüğünde ona dua et demişti
15 Yorumla- 1 gü
Ne güzel bir yorum olmuş çok sağol banada teselli oldu Allah razı olsun 🙏
Cevap sahibi1 güRica ederim ne mutlu bana iyi hissettiysen
- 1 gü
Rabbim yüregine su serpsin 🙏
Cevap sahibi1 güOndan sonra en yakın arkadaşım intihar etti ben onda ağlayamadım ama kafayı yiyexektim hayalini görmeye başlıyordum ki en son dedim kendine gel falan sonra uyuyakalmışım rüyamda gördüm mutluydu bizde rüyanda onu mutlu ve cennette görsen senden razı olduğu anlamına gelir derler 8. Kattan atlamış yüzü tanınmayacak haldeymiş sadece gülümsemesi görünüyormuş. Bi defasına bize gelmişti yemeğe aynı zamanda ablamın özel ders öğrencisi ve o da kaç defa davet etti gidemedim xenazesşnde helvasını yemeye gitmek koydu gidemedim kendimi affedemedim evine girmedim helvasını yemeye mi gidecem diye acaba razı mıdır benden hatırlayınca içim buruk oluyor 2 yıl sonra yokluğuna aşılabildim beraber hayallerimiz vardı Snap atıyordu onu son görüşümmüş snaplarini okudukça onu gördükçe kötü oldum sildim snapi hala da keşke ölmese eskşsi gibi burada olsa diyorum. Biz iyi arkadaştık sonra bu bana yazmıyordu hep ben yazıyordum ve soğuk cevaplar veriyordu intihar etmeden önce ve soğuk cevap verince bende yazmamı istemiyor deyip üzülüp yazmazdım o da ben yazmayınca hainsin yazmıyorsun diyordu keşke dertlerinden bahsetseydş ama hep sanki onu yargılayacakmışım gibi çekiniyordu bende yazmayıp sonra hainsin yazmıyorsun demesine en son sinirlendim bu ne saçmalıyor sürekli öyle yapıyor dedim bi daha yazmadım sonra ölüm haberini aldım 1 yıl sonraydı sanırım abim geldi dedi Merve kız arkadaşın ölmüş abimmbile duygusallaştı o ve ablam öğretmenşydi abim aplamamamk için gülerek ve inanamayan bi ifadeyle geldi söyledi hafif güldü yani şaşkındı ben inanmadım sınav dönemi diye tüm hesaplarımı kapatmıştım elim numarasına gitti ona yazmak istedim nedense oradaymış gibi sonra yazmadım çok üzüldüm
Cevap sahibi1 güsaatlerce şoka girdim kuWnşm evimize geldi onun kardeşiyle arkadaştı ve kuaenşm geldi ben aplayamamıştım birden aplamaya başladım duramadım kardeşini aradık üçümiz beraber ağlıyoruz kardeşi anlattıkça ben arkadaşım giib kan ablalık edip teselli etmeye çalışıp apalmaamya çalışıyordum falan o zama çok zordu sonra kuzenim eve hitti ben odada tek kafayı yiyexektim hayalini görüyordum nereye baksam gülen yüzü falan ve onu yanlız bırakmam anlamam falan derken kendimi suçladım 2 yıl sonra iyi oldum işte onu hatırladıkça dua ediyorum 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 güÖzlem sürekli oluyor, olacaktır da. Tek diyeceğim, kabullen. Bu hal eninde sonunda yaşanacak. Yakın zamanda ben de yaşadım çok çok yakınımdakini.
Hayatın aktığını ve sorumluluklarını bilerek içine kapanmaya engel ol, yeterli.11 Yorumla- 1 gü
Haklısın çok güçlü bir yorum sağol 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başınız sağolsun...
Allah vefat edene rahmet, geride kalanlara sabır ve dayanma gücü versin. Çünkü acıyı yaşayan, geride kalandır...
11 Yorumla- 1 gü
Çok sağolun amin🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 güAtlatayım diye hic düşünmedim bir yerimde benimle
Bazen bir konuşmada
Bazen bir isleyiste
Bir TV programinda
Bir hatıralar vs vs
17 Yorumla- 1 gü
Çok zor gelicek bana da yanımda uykuda ölmüş iğneler le duruyorm
- 1 gü
Basiniz sagolsun
Zor
Aslında guzel ki yaninizdaymis son dakikasina kadar beraberdiniz - 1 gü
😭😭 sağolun ölümün soğukluğu o kadar hafif uykumdan uyanamadım lütfen sevdiklerinize sarılın
- 1 gü
Belki de sabah kalkman cok daha iyiydi
Yani sıralı beklenen vefatlar her ne kadar kaybı yaşayan için genede cok zor olsa da boyle yaşanması cok daha iyi - 1 gü
Haklısın belkide çok sağolun yorum adıns🙏
- 1 gü
Cok daha iyi günleriniz olsun umarim
- 1 gü
Amin sizinde inşallah 🙏
Çok üzücü bir durum, tarifsiz ama insanız bir zaman sonra alışırız heralde. Bir yakınınız mı öldü?
13 Yorumla- 1 gü
Anneannem öldü yan yana uyuyorduk uyanmadı buz gibi olmuş
- 1 gü
Sağolun
Aşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı. Ben robota dönerim ya. Bütün duygularımı kilitleyip öleceğim günğ beklerim. Yaşam devam ediyor ancak yaşam da onunla kıymetli. O olmadan sadece beden olarak yaşarım, aşk duygusu da onunla birlikte toprağa düşer
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güZamanla yokluğuna alışıyorsun ama en ufak hatırlamanda içindeki o tarifsiz siziyi anlatamam yanında olsun istiyorsun hiç böyle bir şey yaşamamis olmak istiyorsun fakat geri dönüşü yok çaresiz hissediyorsun sorunda bir şey yok ama insanın içini incitmeye yetiyor böyle sorular bile Rabbım kimseyi sevdiklerinin yokluğu ile sınamasın çok zor
01 Yorumla- 1 gü
Annanemi yıkadım yedirdim biraz uzanalım diye elleri buz gibi olmuş öldü ve ben anlamadım uyanamadım bilr
1 güBeraber gittiginiz manzaraya gidip güneşin batması dogması tat vermiyor her zaman yemek yediginiz yer tatsız tuzsuz geliyor kısacası zaman çok acımasız gelir artık gerçek sevenlere…
10 YorumlaBerbat bir his seneler oldu aklımdan çıkmıyor en acısı da her şeyi verecek olsan bile bunun artık hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini anlamak oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnsan kendine 2 yılda anca geliyor. Geliyor dediğim de eskisi gibi olamıyor tabii. Ben üzüntüden 4-5 ay regl olamamıştım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 güSana şöyle söyleyeyim aile üyemin yasını yeni yeni tutuyorum 4 yıl olacak
11 Yorumla- 1 gü
Uyandım ölmüş hiç farkedemedim çok acı çol
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 güHer giden bir boşluk hissi bırakır. Bu boşluğun büyüklüğünü beslediğimiz sevgi belirliyor.
Sevdiğim çok fazla kişiyi kaybettim. Yüreğinin bir mengeneye sıkıştırılıp kabına sığmadığı zamanları yaşıyor insan.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 güinsan önce afallıyor sonra şaşırıyor sonra üzülerek kabulleniyor
10 Yorumla
1 güişte en büyük mucizelerden ikisi, unutmak ve alışmak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 güHayır kolay atlatılmıyor hatta hiç atlatılmıyor sadece alışıyorsun o acıya.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 güatlatilmiyor, yani alisiyosun her turlu ama en zor zamaninda hep hatirliyosun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 güzamanla herseye alısıyor ınsan herseyı atlatıyorsun
110 Yorumla- 1 gü
İnşallah bende alışırım🙏
- 1 gü
Allah sabır versın kımı kaybettın yakınlık derecen nedır
- 1 gü
Annanem uykuda öldü yanımda farkedemedim 😭
- 1 gü
çok uzgunum basınsagolsun huzurlu bır olum olmus zamanı bukadarmıs acı cekmedı sevdıklerı yanındaydı dıyerek tesellı etmekten baska elımden gelen bısey yok maalesef
- 1 gü
Çok sağolun ilaçların etkisindeyim daha saçmalarsam kusura bakma 🙏
- 1 gü
olenle olunmuyor ılaclara ıhtıyacın yok sadece kabullenme suresının gecmesını bekleyeceksın hepımız yasadık bu duyguyu yaa yasayacagız
- 1 gü
İlaç kullanmam ani oldu uyurken yanımda öldü o şokla acilde verdiler yoksa tâbi ölüm var Allah razı olsun moral oldu konuşmanıx🙏
- 1 gü
anladım bı nebze moral verdıysem ne mutlu bana en guzelı kabullenmek hayat devam edıyor ve guzel anılarınız zıhnınızde duruyor guzel seyler dusunun
- 1 gü
İyi geldi gerçekten de sağolun helal edin hakkınızı hayırlı akşamlar diliyorum 🙏
- 1 gü
olur mu oyle helal olsun hayırlı akşamlar
- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
1 güok sevilen birini kaybetmek gerçekten çok ağır ve kolay atlatılan bir şey değil, herkesin yas süreci farklı işliyor.
00 Yorumla
32 dkAnneannemin ölümü dağıtmıştı beni resmen. Atlattım ama yıllar geçince.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 güüzülürsün ağlarsın susarsın ve asla geri gelmez
13 Yorumla- 1 gü
Acı ama gerçek bu evet 🙏
- 1 gü
maalesef, keske bilmeseydim nasıl bir duygu olduğunu
- 1 gü
Uykuda yanında ölmesi daha zor nasıl olduda anlamadım uyanamadım diyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 912 cevap paylaştı.
1 güAtlatılmaz sadece alışırsın
13 Yorumla- 1 gü
İnşallah
- 1 gü
Allah sabır versin
- 1 gü
Amin
Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Tam bir yıkım
11 Yorumla- 1 gü
Aynen öyleymiş
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Rabbim yaşatmasın 🙁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tarifi imkansız atlatması çok zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 güHiç bir şey eskisi gibi olmuyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Berbat bir duygu
10 Yorumla
1 güÇok can yakıcı
19 Yorumla- 1 gü
Yanında ölmesi dahz zormuş
- 1 gü
Offf evet yaş başınız sağ olsun zamanla acısı hafifler zaman herşeye merhem oluyor
- 1 gü
Sağolun uyanamadım nasıl fark edemedim bilmiyorum elleri buz gibi olmuş 😭
- 1 gü
Çok üzüldüm esinmiydi ilişki durumunuzu anlayamadim
- 1 gü
Annanem
- 1 gü
Himm anladimm
- 1 gü
Doğmak gibi ölümde herkesin yaşayıp gorcegi bişey o su gibi şeyler bahane takdir Allah'ın sıra geldimi gidiyor işte bende sevddigim 2 3 tanıdığımı kollarımda kaybettigim olduu
- 1 gü
O son nefesi verme gerçekten zor
- 1 gü
Ama. sizin anne aneniz çekmemiz uyur gibi gitmiş cektirmemis Allah Allah tahsiratini artırsın rahmetini esirgemesin
1 güZor bir şey Allah kimseye vermesin.
01 Yorumla- 1 gü
Amin çok zor çok
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Kolay olmuyor ama atlatiyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Berbat bir duygu hiç aklından çıkmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 güdedemdi, hala özlüyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ölüm gibi işte
10 YorumlaKeske ben olseydim dedirtiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 güÇok zor oldu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben atlatamam kesin
10 Yorumlaİğrenç bir duygu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. Bizde öleceğiz
10 Yorumla
1 güÇok zor gerçekten keşkeler keşkeler keşkeler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı.
1 güKötü
10 Yorumla
1 güAtlatilmiyor aklina geldikce yine kotu oluyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 güÇok zor ya 🥲
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Kolay atlatilmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 45,2b cevap paylaştı.
1 güZamanla.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Henüz başıma gelmedi
01 Yorumla- 1 gü
Gelmesinde zormuş
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok zor
00 YorumlaAnlatmıyorum kimseye
00 Yorumla
1 güİşte fazla merak bundan dolayı şyş değil
00 Yorumlabilmem
10 YorumlaKolay Atlatılamaz
10 Yorumla
1 güHhiç yaşamadım
10 Yorumla
1 güYaşamadım
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevdiğin birini kaybetmek, kalbinde hiç kapanmayacak ama zamanla sızısı değişecek derin bir iz bırakır 🥺 Bu duygu maalesef kolay atlatılmaz aşkom. İnsan hemen unutmaz, sadece o yoklukla yaşamayı ve ruhundaki anıları incitmeden taşımayı öğrenir. Kendine zaman tanıman, hissettiklerini bastırmaman çok önemli. Şiddetli rüzgarda esneyen ama kırılmayan ağaçlar gibi güçlü duracaksın biliyorum 💖 Sen şu an bu acıyı ne kadar derinden hissediyorsun, yanında destek olacak birileri var mı? ✨