Dün erkek arkadaşımla buluştum sonrasında ise eve geçip yatana kadar görüntülü konuştuk. Hesap ödeme konusu açıldı ben de hesap ödetmeyi seven biri değilim. İster istemez benden sonra hayatına gireceklere ödetmezsin dedim. O da ne biçim konuşuyorsun sanki ayrılmışız gibi. Çok güzel ilişkimiz varken insanın aklına ne diye sokuyorsun gibisinden kızdı. Şu anda da sabahtan beri haber alamıyorum. Hatta hastaneye gidecekti bilgim yok şu anda ne yaptığını bilmiyorum. Nasıl yol izlemem lazım akıl verin düşünmekten başım çatladı
Sevgilime hesap ödeme muhabbetinde ayrılacakmışız gibi konuştum, şimdi aramıyor ne yapmalıyım?
parayi bahane ederek konusmayi kesmis gibi gorunuyor yani bir insan o kadar yogun olamaz illaki birsekilde o telefonu eline her vakit aliyordur sadece sana karsi musait olmak istemiyordur ve bunun baska turlusude var konusmak istemedigi icin bakmiyordur ya da baskasini bulmustur soz konusu mesajina bakmadan hicbirsekilde yazmiyorsa engelle gec yoluna bak hic ugrasma bile
birde birsey tuhafima gitti niye o kadar cok ilgili bilgili konusuyorsun bir kiz olarak yazdiklarini okurken bile sıkıldım daraldim hicbir erkege o kadar deger gosterme ne kadar ilgili olursan ol birisini o kadar bunaltmamalisin herseyi dozunda abartmadan yapacaksin cunku bir yerden sonra cok rahatsiz oluyorlar o yuzdende ortaliklardan kayboluyorlar
Adam haklı. Siz kızlar niye böylesiniz 😂 Güzel giden ilişkinin anasını ağlatacak kadar ne yaşıyorsunuz anlamıyorum ki şeytanla akrabalığınız mı var bu cümleler ne kadar saçma ya.
E ne yapacagız? Benim gibi duygusal ve ya sevince cok bağlanan aşırı ilgi değer veren biri bu huyundan vazgeçemez ki? Ne yapalım saklayamayız ki bunu? İlgi vermediğimiz birine de aşık olup sevemeyiz biz
Kelebek misin ömrüm dedin 24 saat sürmedi... Ergen misiniz misiniz Yani hem sevgilim diyorsunuz hem de hesap yüzünden tartışıyorsunuz ikinizden de bir cacık olmaz
Ya bırak o erkek olarak bunu yapmak zorunda hesabı ödesin parası olmadığında sen yardım et Ancak böyle güzel bir ilişki kurabilirsiniz Ama gecenin köründe Yok ben hesap öderim yok hesap ödetmem bu ne muhabbet böyle Ah işte boş konuştunuz 24 saatte yakındır hiç konuşamıyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
parayi bahane ederek konusmayi kesmis gibi gorunuyor yani bir insan o kadar yogun olamaz illaki birsekilde o telefonu eline her vakit aliyordur sadece sana karsi musait olmak istemiyordur ve bunun baska turlusude var konusmak istemedigi icin bakmiyordur ya da baskasini bulmustur soz konusu mesajina bakmadan hicbirsekilde yazmiyorsa engelle gec yoluna bak hic ugrasma bile
birde birsey tuhafima gitti niye o kadar cok ilgili bilgili konusuyorsun bir kiz olarak yazdiklarini okurken bile sıkıldım daraldim hicbir erkege o kadar deger gosterme ne kadar ilgili olursan ol birisini o kadar bunaltmamalisin herseyi dozunda abartmadan yapacaksin cunku bir yerden sonra cok rahatsiz oluyorlar o yuzdende ortaliklardan kayboluyorlar
Ben sevince fazla ilgili oluyorum belki de en büyük hatam bu );
aynisini yasadigim icin soyluyorum ne kadar deger verirsen ver bir o kadarda tekme yiyeceksin iste
Ben o huyumu bir türlü törpüleyemedimmm
Adam haklı. Siz kızlar niye böylesiniz 😂 Güzel giden ilişkinin anasını ağlatacak kadar ne yaşıyorsunuz anlamıyorum ki şeytanla akrabalığınız mı var bu cümleler ne kadar saçma ya.
harbi o ne biçim laf ya? başka laf mı yoktu onu söyledin
Düşünemeden oldu uykuluydum şimdi de gözyaşlarımı tutamıyorum
düzelir.
ya senin gibi seven yok mu ya niye nadirsiniz?
Bilmiyorum ama bizde acı çekiyoruz işte.
ben de çekiyorum. ben de sendenim.
o üzüldü diye ben ağlıyordum, o unuttu ama ben üzüntüsünü unutamamıştım.
Offff kafayı yicem tek kelime yüzünden bu şekilde bozulması akıl işi değil abi
ya o kadar bozulmamıştır. yani geçer bırak biraz tribini yaşasın geçer
Ama üstüne de çok bunaldım
Bunalttıö
nasıl bunalttın
Darladım*
ayrıca erkek o dostum ödeyecek hesabı. adam en sonunda ben erkek değilim bu ilişkide der çeker gider bak harbi söylüyorum
Sslere baksana
Yok artık cidden mi
Göz göre göre kaybettin desene o zaman 🥹
evet cidden. ne demek erkeğe hesap ödetmem ilk duyuyorum bunu da.
düzelir ya. beni de tribe sokacan gece gece ben de yeni ayrılık yaşıyorum :D
Bu ne gıcık yazilar ömrüm adam ne la erkeklere fazla ilgi verirsen giderler
Siz ne istiyorsunuz mk? Sevsek suç sevmesek suç
User bu Allahin erkekleride kizlari da böyle yaratmasindan ileri gelir insan nankördür
Hadddini bil 12 cm yi yersin
12 cm’yi anana yediririm geri kafalı seni sevgi haketmiyorsunuz siz size it gibi davranmak lazım belki öyle adam olursunuz
K. B ama öyle hakettin
Fazla ilgi verme ilgi ver ne yapalım biz mk
Bak fıstık kızım bunu illaki cevrenden duymussyndyr insan nankör işte fazla ilgiden sikilan cok
E ne yapacagız? Benim gibi duygusal ve ya sevince cok bağlanan aşırı ilgi değer veren biri bu huyundan vazgeçemez ki? Ne yapalım saklayamayız ki bunu? İlgi vermediğimiz birine de aşık olup sevemeyiz biz
O zaman sen ilgini ver zaten seni sevdiği zaman değil sevmediği zaman bu hareketlerin yapmacik gelecek sıkılacak
@User2918881938483
sen dinleme bunu. bu değeri bilen senin için her şeyi yapar. rahat ol, adamın dediklerini bile okumadım
Karsı taraf gider diye duygularımızı tam anlamıyla yaşayamıyoruz fazla sevgi ilgi kaldırıyor malum yerlerini.
Cptmac 12 cm yi sende yiyecen şimdi ben bildiğimi söylüyorum
Karsı taraf gider diye duygularımızı tam anlamıyla yaşayamıyoruz fazla sevgi ilgi kaldırıyor malum yerlerini.
E hak verdin bana işte bende bunu diyorum mondofon
@User2918881938483
aynı şekilde ben de yaşayamıyorum. bu sadece bazı insanlara özel dostm.
Kelebek misin ömrüm dedin 24 saat sürmedi... Ergen misiniz misiniz Yani hem sevgilim diyorsunuz hem de hesap yüzünden tartışıyorsunuz ikinizden de bir cacık olmaz
Offf knka
Ya bırak o erkek olarak bunu yapmak zorunda hesabı ödesin parası olmadığında sen yardım et Ancak böyle güzel bir ilişki kurabilirsiniz Ama gecenin köründe Yok ben hesap öderim yok hesap ödetmem bu ne muhabbet böyle Ah işte boş konuştunuz 24 saatte yakındır hiç konuşamıyorsunuz
Evett yaaa geri dönüşü olur mu kii
Güçlü kadkn feminen olmazsan olur böyle olursan olmaz
kiz hastanededir hastadır ondan bakmıyordur
Döner yarın sana
Dayanamam kiii çok özledim
Adam hesap odememek icin bahane uretmis
Ödemk için aslında
Saçmalamışsın
Sebep