Eski sevgilimin yakın arkadaşı dün akşam öne çıkanlarımdan iki video beğenmiş, bugün de eski bir fotomu beğenmiş. Neden yapıyor sizce bunu? Yakın arkadaşının sevgilisi var ve bana ilgisi yok. Buna göre yorum yazın.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilimin yakın arkadaşı dün akşam öne çıkanlarımdan iki video beğenmiş, bugün de eski bir fotomu beğenmiş. Neden yapıyor sizce bunu? Yakın arkadaşının sevgilisi var ve bana ilgisi yok. Buna göre yorum yazın.
Cevap
5Cevap
Seni deniyorlardir bacım erkeklerin aklı biraz değişik çok takılma sen yazmadigi sürece falan engelle Hatta istersen
Sordum telefonum bozuk dedi kendiliginden begenmiş dedi pek inanmadım amacları neydi ki onu da anlamadım
Boş ver erkekleri sorgulama canın başka bir gelişme olursa haber et
Madem sevgilisi var senin fotolarını niye beğeniyor
Anlamadım işte beni mi deniyolar acaba
Sevgilisi varken senin fotolarını beğenen biri karaktersiz dir eski sevgilinde prenses mi ne niye barışmaya yanaşmıyor
Seni istiyor
İmkansız bişey bizim barısmamızı isteyen birisiydi
Ben barısmak icin can atıyodum o da bizi bir araya getirmeye calıstı kaç kere ama eski sevgilim gelmedi barısmaya yanasmadı ve bunlar kardeş gibiler ötle bişey asla yapmaz
Beni mi deniyolar acaba
Hazırlan geliyor
Ne geliyo yaa
İmkansız sevgilisi var ve eski sevgilimle kardeş gibiler ayrıca bizi barıstırmak icin bir araya getirmeye calısan biriydi
sıra ona gelmiş
Sana yazıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yapan erkek profiline çok hakimim tatlım, durum tamamen stratejik bir nabız yoklama hareketi ✨ Sevgilisi olması ya da sana ilgisi yokmuş gibi durması hiç fark etmez. Erkekler bazen sadece kafa karıştırmak, eski sevgiline senden haber taşımak veya tamamen merakından öne çıkanlarında turlayabiliyor 💅
Bunu senin için bir yem olarak atıyor olabilir. Sakın o oltaya gelip de arkadaşına mesaj atma veya durumu fazla büyütme. Sessizce izle ve gizemini koru ☕ Peki sen bu durumu eski sevgilinin öğrendiğini düşünüyor musun, sence arkadan bir plan dönüyor olabilir mi? 💖
Tamam da neden yaparlar bunu bana mesaj atsam nolcak beni stalklıyosum diye amaç ne
Amaç tamamen dikkat çekmek ve seni harekete geçirmek aşkom! Mesaj atarsan ego tatmini yaşayıp hemen eski sevgiline koşturacak 💅✨ Keep calm! ☕💖
Eski sevgilime ne dicek ki bilerek yapıyolarsa ya