Merhaba arkadaşlar sevgilimle 1 ay oldu ayrılalı. Aslında birbirimize bitti bile demedik sözlü olarak. En son bana gelmişti orada bir tartışma yaşadık sinirlendi ve sonrasında kapıyı çekip gitti. Ondan sonra birbirimizi arayıp sormadık. Geçenlerde bi fotoğraf paylaştım ve o da beğendi. Sizce öylesine mi beğendi yoksa kendince bana bir adım mı attı?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Eski sevgilim fotoğrafımı neden beğenmiş olabilir?
Beklemelisin öyle bir hataya düşme sanane doğum günüyse erkekler buna değer vermez seni seven adam zaten her halükarda yazar ederdi kendini 1 ay sonra abuk subu fotoğrafını beğenen biri için heba etmene değmez
Yani yaşanmışlık var sade bir doğum günün kutlu olsun diyebilirsin ama 1 aydır da konuşmamışsınız emin olamıyorum içinden nasıl geçiyorsa onu yap bence
@Anon_0101 aynen hediyeye gerek yok o bana öyle şeyler yapmadı hiç o kdr da şımartmaya gerek yok ama bi doğum günü mesajı atmak istiyorum içimden öyle geliyo
@Anon_0101 aynen öyle dümdüz bi doğum günün kutlu olsun yazacağım en azından İçimde kalmasın. Zaten seviyorsa istiyorsa o devamını getirir diye düşünüyorum, getirmezse de kendi bilir ben yoluma bakarım kafa karışıklığı kalmaz en azından 👍🏻
@Anon_0101 Şimdi de 3 gün önce attığım bi fotoğraf vardı beğenmemişti bu sefer, gecenin bi yarısı beğenmiş. 3 gün sonra hala onun anasayfasında çıkar mı ki fotoğraf?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bırak kendi yazsın arasın 1 ay sonra dönen adamdan adam olmuyor be güzelim naparsa yapsın bırak
Seviyorum ama birkaç gün sonra da doğum günü yazsam mı?
Beklemelisin öyle bir hataya düşme sanane doğum günüyse erkekler buna değer vermez seni seven adam zaten her halükarda yazar ederdi kendini 1 ay sonra abuk subu fotoğrafını beğenen biri için heba etmene değmez
Kafamda bu belirsizlikle yaşamak da zor
Sanki o hiç olmamış gibi hayatına devam et başka kişilerle tanış görüş yollar dene. 1 hafta içinde bile doğru kişiyi bulabilirsin
o sana yazmis devamini getir cevap verirse daha da yazarsin
Yazmadı fotoğraf beğendi sadece birkaç gün sonra da doğum günü bi yandan yazasım var bi yandan da yazmak istemiyorum
Ufak bir mesaj hani aklımdasın gibi
tekrar birlikte olmak istiyor
Napmalıyım sizce? Birkaç gün sonra doğum günü yazsam mı
Barışmak istiyorsan yaz çünkü yazarsan cevap gelir büyük ihtimallr konuşma akar
@Anon_0101 Saçma sapan bi şey yüzünden bitti aslında aldatma vs öyle bir şey yoktu ortada
Yani yaşanmışlık var sade bir doğum günün kutlu olsun diyebilirsin ama 1 aydır da konuşmamışsınız emin olamıyorum içinden nasıl geçiyorsa onu yap bence
Doğum günü hediyesi yolla hediyesi ulaştığı gün doğum günü msjı atarsın sürpriz olur
Bundan sonra bu ilişki mükemmel yürür bence...
Abartma ajsjahsa gerek yok hediyeye
@Anon_0101 aynen hediyeye gerek yok o bana öyle şeyler yapmadı hiç o kdr da şımartmaya gerek yok ama bi doğum günü mesajı atmak istiyorum içimden öyle geliyo
Ne kaybedersin ki at gitsin akışına bırak ama sadece şey yaz Doğum günün kutlu olsun :) bu kadarı kâfi
@Anon_0101 aynen öyle dümdüz bi doğum günün kutlu olsun yazacağım en azından İçimde kalmasın. Zaten seviyorsa istiyorsa o devamını getirir diye düşünüyorum, getirmezse de kendi bilir ben yoluma bakarım kafa karışıklığı kalmaz en azından 👍🏻
Aynen öyle güncelle burayıı konuşmanın devamı gelirse kız
@Anon_0101 tamamdır 👍🏻 😃
@Anon_0101 hediye verse şımarır mı diyorsun..
@Anon_0101 Şimdi de 3 gün önce attığım bi fotoğraf vardı beğenmemişti bu sefer, gecenin bi yarısı beğenmiş. 3 gün sonra hala onun anasayfasında çıkar mı ki fotoğraf?
@Anon_0101 Yazdım doğum gününde, mesajlaştık 😃
He anam he sana adım attı bende atayım istersen adım ver instanı 🙄
Bi insan eski sevgilisinin fotosunu neden beğenir öyleyse?
Neden beğenmesin uygulamanın amacı zaten o 🙄
Ama biz ayrılmışız fotoyu beğenmeyi bırak silmesi gerekmez mi instagramdan
Yoo 🙄 Sonuçta medeni insanlarsiniz diye düşünüyorum.. bu kadar abartma ama senin düşüncen ayrı..
bi insan ayrıldığı insanın fotosunu öylece beğenmezzz mesajı kap dostum geri dönmek istiyo (tabi yanlışlıkla beğenmediyse fjsdkfşldfsksl)
Yanlışlıkla beğendiğini sanmıyorum yazmalı mıyım beklemeli miyim birkaç gün sonra doğum günü
bence yazma
sanki gittiğine üzülmüşsün gibi onu bekliyomuşsun gibi olur
onun yerine halinden memnun gözük yani ben olsam böyle yaparım biraz peşimden koşması hoşuma gider
her işaretinde ona dönme yani bırak o dönsün sana
Böyle de kafamda belirsizlikle yaşamak zor
sen bilirsin ben olsam böyle yapardım yani
sendede ışık varkkı bu kadar düşünüp yazıyosun buraya
Evet neden beğendi sizce öylesine olabilir mi?
bilemem seviyomusun onu
seni özlemiş hazır ol yine seni
?
ne?
31 çekmek için indirmiş olabilir. :D
Adım tabi
Napmalıyım sizce