Örnek vermek gerekirse 😅
Abdülhak Hamit Tarhan uğruna şiirler yazdığı karısının cenazesinde başka bir kadına aşık oluyor🥺
Nazım kendini yıllarca bekleyen Piraye'yi aldatıyor🥺
Peki sizce her erkek ilk fırsatta aldatır mı

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Örnek vermek gerekirse 😅
Abdülhak Hamit Tarhan uğruna şiirler yazdığı karısının cenazesinde başka bir kadına aşık oluyor🥺
Nazım kendini yıllarca bekleyen Piraye'yi aldatıyor🥺
Peki sizce her erkek ilk fırsatta aldatır mı

Cevap
18Cevap
Ben ve bu abi hariç bütün erkekler aldatır 😒🐇 Hamit bari karının kırkı çıksaydı fare Hamit 🐁 Nazım'a zaten hiç içim ısınmıyordu 🐇
https://www.youtube.com/embed/ti12a7ehjGE Niye sen erkek değil misin ki 😅
Hepiniz aynisinız maalesef
Güzel bir kız görünce aklınız gidiyor
Bir kelebek kadar narin bir erkeğim 🍫🐇 aaaa güzellik beni etkilemez ki, ergenken etkiliyordu ama artık daha derin şeylerden etkileniyorum, güzellik gibi sığ şeyler beni etkilemeye yetmiyor. Tamam eskiden etkileniyordum ama artık etkilenmem için yetmiyor, o aşamaları geçtik. Daha çok beni seven, şefkatli, duygusal ve naif bir ruhtan etkileniyorum. O zaman işte benim için dünyanın en güzeli oluyor 🐇
Erkek yalanları başladı işte yine 😂
Tamam umarım gönlünüze göre olur her şey
Sen anca kelebeklerin yalanlarına inan 😒🐁
Saf olduğum azıcık doğru olabilir
O da iyi niyetten
Kimseyi kırmak gibi bir amacım da yok
Bu soru sadece özür dilerim yinede
Düşüp bayılacağım şimdi 🐇🥕
Bak benden sana bir sır aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan erkek vardır
Evet bak bu çok doğru 👏👏
Genelleme yanlış ya. Cidden çok seven erkek hiç mi yok yani. Hani farklı bir bedenle birlikte olunca oradan çıkan sıvı beyaz yerine mavi mi oluyor? Ne farkı var çözemedim. Ayrıca ruhuna iyi gelen birisi var iken sırf güzel bedene sahip diye ona gitmek ne kadar mantıklı? Bedenler gelir geçer ama o ruhuna terapi gibi gelen karakter asla değişmez ve kolay bulunmaz. Birbirini anlayabilen insan sayısı o kadar az ki. Ruh eşimi bulupta ben bir zevk uğruna neden hayatımı zindan edeyim?
Tabiki vardır ama günümüzde insanlar için sevgi aşkın bir önemi kalmadı ki
Ancak dış güzellik peşinde
Cinsiyet ile de alakalı değil ama edebiyat dünyasında bile şairler çok fazla aldatmış
Ruh eşi tabiki önemli
Ama bunun farkında olan kesim çok az
Bir bana tuhaf geliyor herhalde. 10 kadınla yatıp kalkınca ne değişiyor? Tenler değişiyor ama zevk aynı. Yani evlendiğin ya da sevgilin de o tene sahip. Zamanında ona da ölüp bitiyordun ki verince mi olay bitti yani. Erkeklerin psikolojisi bana garip geliyor yani. Ruh eşi bulmakta kolay değil hele ki bu devirde.
Maalesef öyle geçici zevkler için saçma sapan şeyler
İnsan kalbine ruhuna iyi gelen biriyle olmalı
Birde günümüzde sadakati acizlik gibi gösterme çabaları var
Benim anlamadığım mesela kadınlar da neden bu dürtü yok? Hani o başka erkeklerle fırsatı olsa bile yapmıyor gayet sadık iken erkekte bu konu niyeyse hep tersi. Kadın da insan erkekte misal. Cinsiyet farkı bu kadar etki etmemesi lazım.
Kadın ve erkek tabiatı farklı
Erkekler mesela güzel olmayan kızla bile konuşmaz
Kadınlar böyle de
Tabiki karakteri iyi olanlar da var ama çok az
Ama hormon var ikisinde de. Farkı garip geliyor. Ya güzel kız olsa mesela onunla ilgilenmesi hoşuna gider sevgilisi veya eşi olan adam. Peki bir kadın evli ve kocasını seviyorken bir yakışıklı erkek gelse aynı tutumu yapar mı? Onu anlamaya çalışıyorum. Hani birisi cinsel yönden istiyor peki kadın?
Anlamaya çalışmıyorum çünkü anlayamıyorum
Toplumun yaptığı gereksiz baskı ve yüceltme kaynaklı biraz da
Kadın yapar ise ahlaksız erkek yaparsa elinin kiri
Ama bunun cinsiyet ile alakalı olmaması lazım
İkisi de ahlaksızca çünkü
Ne zor bir konuymuş bu. Resmen tez yazılır sosyoloji olarak. Cidden ne kadar saçmasapan cinsiyet ayrımları.
Psikoloji bölümünü bırakmasaydım aslında güzel bir araştırma konusu olurdu
Çünkü sosyolojik ama psikoloji ile iç içe
Yüzyıllar boyu gelen bir şey çünkü
Konuş konuş bitmez
Zaten olumlu bir sonuç da bulunmaz
İnsanların değişmesi çok zor çünkü
Kadınlar boşuna o zaman kendini paralamasın. Günün sonunda fırsatını bulan erkek aldatacaksa ne gerek var onca emeğe.
Hak eden erkeğe sadece
İlla vardır herhalde
Yoksa böyle insanlar ile evlilik vs olmaz daha doğrusu ben doğru bulmuyorum
KS'dekilere bakınca insan doğru erkeğin olduğuna da inanmaz ki burası böyle ise çevrendekiler de kim bilir aynıdır der yani neticede sanaldaki hali ile reeldeki tavrı farklı insanların; burada anonim olunca daha rahat :D
Kızlar soruyor da yüzde doksan dokuz sapık zaten
Yüzde bir var ama yinede herhalde
Niye biz kötü müyüz
Bunların çoğunun sevgilisi bile yok özgüveni düşük insanlar
O yüzden fazla takmıyorum
İlla vardır inşallah iyi insanlar gerçek hayatta 😄
Hani buradakiler de çevrendeki olan insanlar gibi neticede acaba mı ki diye sorguluyor insan :D
Yani öyle tabiki ama biz umutlu olalım yinede😅
@cglakinin Kalbim temiz mi bilmem. Sadece olaylara rasyonel bir şekilde bakıp mantık yürütüyorum. Bana saçma geliyor erkeklerin bu fırsatını bulsa aldatma olayı. Bir uzuv uğruna beni ben olduğum için seven ve anlayan birisine ihanet etmek, direkt zeka geriliği. Çünkü ruhuna iyi gelen veya ruh ikizi mi dersiniz bilmiyorum bulmak inan bu devirde çok zor. Ten aynı ten, sadece görünüş değişiyor diye beyaz sıvı uğruna güzelim sevdiceğini kaybetmek için değer mi? Bir daha öyle iyi bir karakterli insanı bulabilecek misin? Ben onunla evde çay koyup sohbet edebiliyorsam; beni seviyor dinliyor; hatta beni benden daha çok üstüme düşüp değer veriyorsa ona ihanet etmek sence doğru mu?
Ona şöyle bakıyorlar, bir keresinde birisiyle konuşuyordum 10 senedir evliyim allah var eşimi bir kez olsun aldatmadım, ben kadınlarla yüz göz bile olmam diyordu. Adam harbiden çok sadık birisiydi. Ama mesela bir anlık arzu uyanıyor aşırı güzel bir kadın görüyorum, ister istemez etkileniyorum, kafamı çevirip gidiyorum diyordu. Şimdi kime anlatsam adamı yere göğe sığdıramadılar çok efendi, ne bileyim böyle sadık erkek kaldı mı falan diyorlardı. Sizin sadakat anlayışınız bu mu yani? Ben eşim varken kimseye öyle arzu duymam. Ha estetik standartta demek başka, bir anlık veridir bu. Ama ne bileyim şehvet duymak arzulamak içten içe beğenmek yolda giden kadına bakmak başka bir şey. Şahsen ben aşık olduğum adamdan başka kimseyle hiçbir şekilde bir şey düşünemiyorsam, hissetmiyorsam bu hissedenler neyi hissediyor ona akıl sır erdiremiyorum. Bu kadar kolay mı?
@cglakinin Valla işte bizde burada psikolojik etkenlerini tartışıyorduk soru soranla. Hani kadın ile erkek arasındaki fark nedir diye. İkisi de etten kemikten aynı insan ama cinsiyet farklı. Ama her ikisinde de bir hormon var. Ama kadın gidip başka erkekle fırsatını bulsa dahi yapmıyor çünkü sevdiğini öyle sahiplenmiş ki. İllaki aldatan istisnai kadınlar vardır ama çoğunluğa bakarsak erkeklerde bu durum daha fazla. Bedene bu kadar düşkün olmak garip erkeklerin neticede çıkacak olan sıvı gene aynı. O evlendiğin ya da sevgilin olduğun kadına da zamanında öyle değil miydin? Ne değişti yani zamanla?
Ya bir de mesela gerçekten birisine aşıksan o aşk asla bitmez bence. O yüzden bu hayattaki sorunlu ilişkilerimizin hiçbirisinde kimseye aşık değildik onlar bir şeyi öğretti geldi geçti gitti. Hani istersen kimseyi aldatma, ama zamanla aşkın bir sebepten bitiyorsa ve kimseye aşık olmayacağım bile diyorsan ben onun aşk olduğuna inanmıyorum. Hep erkekler üzerinden gittik bir kadın üzerinden örnek vereyim madem, bu sitede kızın birisi eskiden çok sevdiğim bir adamı çıplak görünce aleti fazla büyük gelmedi diye soğumuştum demişti. Demek ki sen sevmemişsin, sen sevdiğine inandırmışsın kendini. Bunun da kendine, başkasına olan sadakatsizlikten farkı yok. Sen en başında kendine dürüst değilmişsin illa gidip aldatman lazım değil.
@cglakinin Enteresan. Şahsen ben beni anlayan ve ilgi alanlarımız ortak olan bir kız olursa ve sohbet ederken keyif alıyorsan ondan vazgeçmem herhalde. Elbette Dış güzelliğe hepimiz bakıyoruz, bende çok tipli değilim ama göze de hitap olsun diyoruz. Hepimizin karakter kadar karşı cinste zaaflarımız da olabiliyor. Bunlar da önemli ama bulduğun zaman da gidip bir başkası ile de ilişki yaşama dürtüsü olursa bu sıkıntı. Ne güzel istediğin gibi birisini bulmuşsun; sırf daha güzel diye ona giderek neden mükemmel giden bir ilişkiyi mahvediyorsun ki yazık yani. Aldatmak kadar saçma bir şey yok.
Muhabbetinizi balla kesiyorum
Kafanızı yormayın arkadaşlar
Maslow piramidi bunu zaten açıklıyor
İşte bazıları sapkın ahlaksız oluyor
Açıkçası kadınların aldatması da var ama toplumsal norm ve baskı yüzünden daha geri planda
Korkuyor onlar dışlanmakan vs
Aldatmanın kılıfı olamaz tabiki
Seven aldatamaz
Ama günümüzde ilişkiler hep çıkar odaklı
Baya uzun ve derin bir mevzu
Zamanında birçok kadın tanımış, o yollardan geçmiş ve aldatmayı da yaşatmış tecrübeli bir adam kolay kolay aldatmaz. Çünkü o zaten oyunu bilir ama artık oynamaz. Neyin ne olacağını, sonunun nereye varacağını çok iyi bildiği için ilişkiye olgunlukla yön verir.
Asıl tehlike bu hayatta hiçbir şey yaşamamış, kadın görmemiş erkektir. Gözü açılmadığı için en ufak bir kadın ilgisinde, iki tatlı sözde veya bir beğenide hemen yelkenleri suya indirir, neye uğradığını şaşırır. Karakteri oturan, kadını ve dünyayı tanımış erkek fırsat kollamaz ne istediğini bilir ve sadık kalır.
Kendinize hayatında karı kız görmemiş çocukları seçip sonra bütün erkekler aynı diye ağlamayı bırakın bence.
Aynısı kadınlar için de geçerli. İçi boş olanı iki günlük sahte ilgiyle el bebek gül bebek büyütürsün, egosu tavan yapar hemen şaşar yoldan çıkar. Ama karakterli olan kadın neye doyduğunu bilir.. duruşunu, çizgisini ve yanındaki adamın değerini asla bozmaz.
Bu yorumu okuyan her kadın da kendisinin hangi grupta olduğunu çok iyi biliyor zaten.
Kimseye karşı önyargı değil sadece istişare amaçlı bir soru
Herkesin kendi tercihi
Aldatan zaten kendi karakteristiği
İstişare güzeldir fikrine saygı duyarım. Ama bu hayatta genellemeler her zaman doğru insanları harcar. Karakteristik dedikodu odalarında değil, hayatın içinde belli olur. Doğru adama denk geldiğinde zaten bu sorular kafandan tamamen silinir, için rahat olsun.😉
Kimseye karşı bir önyargım yok sadece soru bu
Herkesi aynı kefeye de koyamam iyiler de var
Ama yüzyıllardır erkeklerin çok sevip aşık olduğu kadını aldatması üzücü
Şairler mesela
Zaten karaktersiz olanı anlıyorum herkes keşke düzgün olsa ama maalesef değil
Yanlış batılılaşma, toplumsal yozlaşma etkin
Ve bunu normal kabul ediyor artık çoğu
Erkek aldatıyor elinin kiri kadın yapınca ahlaksız
İkisinde yapmamalı oysa
Zaten aldatan karşı tarafı değil kendini aldatıyor
Sen o şairlere çok bakma birçoğu sadece kağıt üstünde kalan, gerçek hayatta ise dürtülerinin peşinde koşan tipler...
Ben burada sana kitabi cümlelerle değil bu hayatta çok kadın tanımış, kadın psikolojisini ve o sahadaki her türlü oyunu bizzat yaşayarak çözmüş tecrübeli biri olarak konuşuyorum. Zamanında kadınlar konusunda o kadar çok şey gördüm ve aldatmayı da yaşattım yalan söyledim ki artık karşımdaki kadının gözünün içinden, attığı adımdan veya kurduğu tek bir cümleden ne düşündüğünü, niyetinin ne olduğunu anında anlarım. Biz o şeytani oyunların kitabını yazdık, o yüzden hiçbir kadın bizi kolay kolay kandıramaz da yanıltamaz da. Toplumsal yozlaşma ya da elinin kiri gibi ucuz bahaneler, sadece iradesiz çocukların sığınağıdır. Omurgalı ve tecrübeli adamın çizgisi toplum yozlaştı diye bozulmaz. Son cümlende haklısın, aldatan en çok kendi kalitesinden çalar. Ama sahada kimin ne olduğunu anlamak istiyorsan şairlerin felsefesine değil, kadını da hayatı da ezbere bilen adamın duruşuna bakacaksın. : )
Benim öyle aşkla vs işim olmaz zaten
Sadece sordum o kadar
Aslında hepsi bahane ya
Ahlaksızlığı örtme biçimi
Yok ne kadar düzgün de mükemmel bile olsa aldatıyor
Hem de an yakının ile
Zaten saf insanlar ile uğraşamam
Zeki olmak zorunda karşımda ki
Her erkek aldatır. Adam aldatmaz. Yalnız artık kadınlar daha fazla aldatıyor maalesef. Erkeği isteyen 1 hadi 2 kadın olsun. Kadını isteyen çok erkek olduğu için aldatmalar daha fazla
Yani doğru gibi ama erkeklerin oranı yüzyıllar boyunca daha fazla
Tabi ki kadınlarda da var ama karakter ile alakalı
Kolay kolay kadınlar aldatmıyor
Ya Vera saatin markasıdır belki kardeşim hemen itham etmeyin adamı
Tabi tabi her şeyde bir iyi niyet kadın da olsa ne derdiniz acaba
Adam saate kazıdım dememiş ki kayışına kazıdım demiş siz yanlış yere bakmışsınız yazık günah
Bir kalpte iki kişi olur mu
Nazımın ilk vukuatı değil kuzeni ile de aldatmış
Onu 13 yıl bekleyen kadını
İlk vukuatı değilse sabıkalı adamla ne işi var pirayenin? Suçu hiç kendinde aramasın zaten. Güzel olanı duymayı gerçek olanı duymaya tercih etmekten bir kez olsun vaz geçerse piraye, çok tatlı diyip düştüğü adamların alnında p#şt yazdığını görecek. Nazım için söylemiyorum ama erkekler olarak biz çok net görüyoruz yani adamın alnında deccal yazıyor.
Kadın sonradan öğreniyor ve daha da affetmiyor
Nazım gibiler çok fazla hayatta
Arz-talep. Pekiştirilen davranış artar. Davranış biliminin temel ilkesi.
Aşkın da mı arzı talebi olur ticaret mi bu
Sadece kadın veya güzel diye birilerine yürüyen her erkek aldatır, ayağına beklemeyi bırak Neriman
Ferhat Șirin için dağları deldi, Millet define arıyodu diye iftira attı ona bakarsan 🙄🤔😂
Çünkü gerçek aşka inanç o kadar az ki millet iftira da atmak ister
Ama günümüzde erkekler ilk fırsatta başkasını buluyor
Velev ki define arıyodu ve buldu, Bu paraları şirinle birlikte yemeyeceği, Başka karı bulacağı anlamına gelmez ki ama abla 🙄 😂
Erkeklere hiç güven olmaz yok😅
Size de yaranılmıyo be, Delmiyom dağ mağ, Ben yemek yemeye gidiyom 😂
Dağ del diyen yok sadık kolun sadece 😅
Bulamadık ki kalsak ama bunda kadınların suçu yok çünkü benim param yok 😂 🙈
Para ile aşk arasında nasıl bir bağ var ki
Parayı bulursan aşka uçarsın, Parayı bulamazsan aşka nah uçarsın, Böyle bi fark var işte abla 😂 🙌
Ben doğru bulmuyorum bir insan seni paran için seviyorsa bu aşk değil ki menfaat
Şaka bi yana da belli bi standartı yakalamadan bekar olduğum halde zorlanıyorum, Bide arkamdan karımı çocuklarımı sürükleyemem, Bir erkek olarak çok zorlanıyorum bekarken ama geç olsun güç olmasın, Ben sağlamcı adamım çünkü, Benim için göç yolda düzelmez, Önce göçünü düzgünce sarıp öyle yola çıkmak gerek, Ben öyle düşünüyorum ☺️🙌
Evet sırf param için seviyosa o insanla zaten olmaz ama insan kendini de bilmeli, Ben şu an kendimi geçindirmekte zorlanırken nasıl öyle şeyler düşünebilirim ki, Çok afaki geliyo bana bu durumdayken evlilik düşünmek ki öyle de zaten ☺️
Tabiki yani bu düşünce normal hassas da aslında
Ama ilerde eş seçerken yinede dikkat etmen lazım seni sen olduğun için seven olmalı
Maddiyat statü vs için değil
Șuan durum bu tam olarak 😂🙌
youtube.com/shorts/Otg2PZwCPtk?si=VH5nh0JVPqOH4vrg
Hayır aldatmaz.. destekte kabul görmeyeceği için aldatir diyip koyunlasalim :))
Niyeti aldatmak olan aldatır. Fırsat yoksa da yaratır.
Kendi kişiliğime bu kötülüğü yapmam
Sonuçta kendi karakteri etkileniyor doğru
Kesinlikle
Aksine her kadın aldatır.
Katılmıyorum erkek yalanı bu
Değil işte. Tecrübeyle sabit. Ben sadık biriyim ama hiç sadakat göremedim. Hep yalan, dolan, oyun vs.
Sadık diyenleri de gördüm hepsi yalancı çıktı
Ben de bu dediğinin kadın versiyonunu gördüm işte
Ben kadınları savunmuyorum ki zaten adam kimle aldatıyor kadınla
Ama çok fazla erkek yüzyıllardır aldatıyor konu bu
Doğru, eskiden kadınlar bu kadar aldatmıyordu.
Toplumsal çürüme
Aldatmak moda oldu sanki elitlik göstergesi
Şerefsizlikten başka bir şey değil
Öyle maalesef bunu normal kabul edenlerin marifeti bu
Hepsini … 🤬🤬
Hepsi aynı değil.
İstisnalar tabiki var
Evet aldatırız hiç acımayız.
Tabi çok çok güzel bir davranış tebrik ediyorum
İnan bana bir durumla ne akdar savaşırsan o kadar dibe batarsın. Sana asla aldatmam hayatımda kimseyi aldatmadım bana ters de diyebilirdim hangisine inanırdın?
Hiç birine inanma ki
Sadece öyle bir cevaba dürüst demek istemedim
Aldatmam diyenler daha çok yapıyor
Aslında karakter meselesi cinsiyet ile de ilgili değil
Ben bir şey ile savaşmıyorum ki
Banane aldatan kendi kaybeder o onun problemi
@cglakinin on yargilar on yargilar
İlk fırsatta demiyelim ama çoğunlukla aldatıyorlar ya
Erkek aldatır adam aldatmaz
Yalan ilk fırsatta değil ikinci fırsatta aldatır bdsjjssnamzn
Her erkeği bilmem de benlik olaylar değil
Ben baştan söylüyorum. Sadakat bekleme evleninceye kadar diye. Evlenmediğim sürece aldatırım ama yakalanmam🙂
Libidosu yüksekse evet
Hayır
Sanmıyorum o kadar da değiliz
Çoğu öyle
Bence evet.
Aldatır
Erkeğe göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Verdiğin edebi örnekler kalbimi cız ettirdi aşkom 🥺 İçindeki o kırgınlığı ve güvensizliği çok iyi anlıyorum. Ama inan bana aldatmak bir cinsiyet meselesi değil, tamamen karakter ve özsaygı meselesi ✨ Kendini bilen, duygusal olgunluğa ulaşmış ve kalpten bağ kuran bir erkek ilk fırsatta kaçmaz. Önemli olan doğru insanı bulup o güvenli limanı yaratabilmek 💖 Bazen geçmişin kırıkları geleceğe olan inancımızı gölgeliyor işte. Senin bu konuda içini rahatlatan kriterlerin var mı peki? ☕