erkeğin karakteriyle ilgili değişir şahsi konuşursam libidom yüksek olduğuna rağmen bir buçuk yıllık toksik ve iğrenç ilişkime rağmen aldatmadım benim karakterim gayet iyi olduğunu düşünüyorum ama aldatmaya meilli erkeklerle dolu piyasa partner seçerken dikkatli seçin bir erkek flört döneminde size herşeyi anlatıyosa taktik uygulamıyorsa telefonunu ve herhangi bir şeyini saklamıyosa fedakarlık yapıyorsa hislerini çok fazla belli ediyosa gerçekten sevilmesi gereken ciddi ilişki adamıdır ama unutmayın kimi erkekler iyi davranır aldatır bu yazdıklarımın hepsi olduğu erkekler aldatmaz genelde kendimden ve çevremden biliyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Gizlice aldatma profesörü olanlan aslında kadınlar. Çünkü erkekler kadınlar kadar zeki değil ki gizli yapsın. Ama nedense bütün bilim insanları mucitler dünyayı değiştiren kişiler de erkekler. Kadınlar sadece aldatma konusunda zekiler başka hiçbir kulvarda değil obaaa hayır iyi işler 🤪🤪🤣
En İyi Cevaplar
Şimdi senin bu soruyu sormandaki amaç mevzuyu erkek koşulsuz şartsız fırsatını bulduğu anda aldatır demeye getirmek ama üzgünüm her erkek senin düşündüğün gibi her an "bi punduna getirsem de şu hatunu da götürsem" diye pusuya yatmıyo. Eğer bir kadın erkeğinin gözünü dışarıdaki kadınlardan uzaklaştıracak kadar ilgi alaka sevgi saygı huzur mutluluk sağlayamıyorsa erkeğin ilgisinin dışarıya yönelmesi kaçınılmaz olur. Bu da bir aldatma sebebi.
Bu senaryo erkek tarafı için de geçerli. Yeterli değilse kadın aldatır.
Bu olaya sadece aldattı ya da aldatmadı şeklinde bakmak tamamen yanlış. Neden aldattı? Neden aldatmadı? Olması gereken bakış açısı bu.00 Yorumla
+1 yılEn kralı gelsin aldatmam benim gibilerden az kalmıştır doğru. Ben bir kadının ilk elinde yüzük var mı diye bakıyorum yoksa gözlerine bakıp konuşuyorum. Karşı taraftan tek isteğim var aldatma sevmiyorsan boşan ayrıl kardeşim
Haa bu arada aldatan ALAGAVATTIR gözümde.
10 Yorumla
+1 yılÖn yargılarınızdan vazgeçin. En azından kendim adıma konuşmam gerekirse bir kadına asla böyle bir ihaneti yaşatmam. Kalbim kaldırmaz. şu an zaten mutlu bir ilişkim var mutlu olmasaydım bile böyle bir şeye girişmezdim
Bi saniye ex "ev boş" yazmış
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılFırsat bulmakla alakası yok bunun.. Fırsatı bekleyip de aldatan şeref yoksunudur sadece hepsi bu. Yani esasen kanı bozuk en başından beri :D
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 205,9b cevap paylaştı.
u +1 yılkaraktersiz olan aldatır.
170 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞerefi, vicdanı yoksa aldatır.
00 Yorumla
+1 yılNormalde erkeklerin biyolojisinde vardır bu kızlara cinsel arzu duyarlar ve bunun için kim olduğu önemli değil kız olsun yeter hele fırsatı varsa %90 aldatır ama kadınların biyolojisinde bu yok onların nefsi farklı çalışır her neyse eğer erkek iradeliyse ve sadıksa kendini zorlar ve aldatmaz bu yüzden her erkek aldatmaz diyoruz ama en sadık bile bazen öyle anlar oluyor aldatıyor islam bu yüzden var Allah korkusu Allah'ın koyduğu sınırlamalar en alt seviyeye düşürür aldatma riskini yani benim sevgilim ya da kocam son derece sadık asla yapmaz kendine mani olur diyorsan yapmayabilir ama karakterini biliyorsan ve beklenirse o kişiden boşuna kandırma kendini gururunla ve mantığınla hareket et
02 Yorumla- +1 yıl
Başta söylediğin cümle de hata var. Kadınlar yumurtlama döneminde erkeklerden daha çok aldatma eğiliminde ve o dönemde normalden daha aktif bir zekaya da sahip oluyorlar. Sebebi ise yumurtalarına elindeki erkekten daha çekici bir erkeğin genetiğini aktarmak istemesi. Yani yumurtlama döneminden sonraki hafta kadına imkan verirseniz gözünü kırpmadan aldatabilir.
https://abcnews.go.com/GMA/OnCall/story?id=1469078
www.dailymail.co.uk/.../...xier-tempted-stray.html
www.prevention.com/.../ - +1 yıl
Kadınların ki biraz daha farklı şu an karışık bi konu pek tartışamıyıcam ama haklısınız ne diyim
+1 yılErkek kadını yok, dugusal olarak tatmin olmayan boşlukta olan kişi aldatır. Seninle neden çıkıyor ki; doğuştan gelen bir tamamlanma arzusu var. Sendede var bu herkeste, Onu ariyoruz. Kim bulursa kalbine mantığına uyani kimse başkasına dönüp bakmaz, aldatmaz.
00 Yorumla
+1 yılFırsatını bulduğunda aldatmaya megilli ise erkek veya kadin. sevmiyordur mutluluğu dışarda arayan nefsi körelmiş nikah masasında verdiği sözü ayaklarının altında ciğnemiş olur. Eeee ne demiş şair kişi kendine yakışanı yapar bizde ne diyiyoruz kişiliğine kalmış
00 YorumlaAldatmayı sadece bir cinsiyete indirgemek saçma. Şu soru böyle sorulabilirdi:
Her karaktersiz (cinsiyet fark etmeksizin) fırsatını bulunca aldatır mı? Bu soruya cevabım kesinlikle evet olurdu mesela.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmayacak erkek yoktur uygun fırsatı bulamayan erkek vardır.
Şimdi bı çok demogoji yapacaklar boş geçin bunları. erkek doğası gereği tek eşli olamaz. Toplum kurallari onu dizginler sadece. Kadınlar gibi tutulmaz erkeklerin çoğu tek seferlikte olsa o fırsat geldimi basar gecer. Dindari alkoligi sagcisi solcusu herhangi meslek grubu hiç farketmez. Yani uzun lafın kısası erkek aldatır yakalarsan ne ala yakalayamazsan hep mülayim erkek olarak kalır.
10 YorumlaÖyle aldatılırmış. Bu karakterle alakalı kimi senle bir idare eder kimi de kısa bir kavga da başkasına yönelir. Erkeklerin gözü hep dışarıda maalesef. Her zama dışarıdaki daha güzel görünüyor onların gözüne
00 Yorumla
+1 yılWalla saat başı arayıp soran bir erkek cinsiyetinden arkadaşım vardı, onu bile bir zaman bulup aldattılarsa, herkes herkesi aldatır dayı
Aldatmak isteyene yol çook. Karakter kanka karakterr
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler doymuştur aslında istediklerinin sadece et olmadığını anlamış oluyorlar ama şu gerçek nefis kadın ve erkek demeyelim herkeste az da olsa bu potansiyel vardır anlık gelişir
10 Yorumla
+1 yılSorun cevabı: ahlaksızlar, sadakatsizler, merhametsizler aldatır
Aynı soruyu bende şöyle sorayım ama hiç olmadığınız kadar dürüst olun...
Her kadın fırsatını bulunca aldatır mı?10 Yorumla
+1 yılBen aldatmak ama benim cinsim hain olduğu için maalesef benim gibi olamıyorlar Allah onların bellarini versinler kadınlarda bı insan onlarida bı Allah yaratmış ama biz değerini bilemiyoruz sizlerin ama alllah o erkeklere soracak siz benim dışı insanlarima nasıl böyle ağır kalplerini kırıp ve öldürdünüz diye onlarida Allah en sıcak yere koyup yakacak
00 Yorumla
+1 yılHer insan fırsat bulunca aldatıyor. Kadınlar 1000 fırsat buluyorsa erkekler 1 buluyor kadınlar 1000inde de yakalanmıyor erkekler o 1inde yüzüne gözüne bulaştırıyor. Sanırım acemilik ve ustalık olayı
00 Yorumla
+1 yılGerçekten seven erkek aldatmaz yani durum şöyledir; eğer ki bir erkeğin ilk aşkı değilseniz hiçbirşeyisinizdir. Ama ilk aşkıysanız asla öyle bir şey yapmazlar. Yapan erkeklerde genelde birine aşık olurlar o aşık oldukları kişi ağızlarına s*çar sonra bunu yaparlar veya hiç aşık olmamış kişiler.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞunun farkını iyi ayırt etmek gerek. Erkek aldatması için fırsat bulması değil, fırsat yaratması gerekir.
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkek veya kadın olması farketmeksizin çok çirkin bir şey. Kişinin aldatma eğilimi varsa, mevcut ilişkisini bitirmesi daha mantıklı diye düşünüyorum.
00 YorumlaAşkom aldatır ama sıkıntı değil bence ben beni aldatan sevgilimden intikam almak için sahte evlilik yapıp ayrılalımmı demiştim 😂çocuk şok olmuştu
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir, sevgilim varken benimde elime çok fırsat geçti, benden hoşlananda vardı, ama aldatmadım.
10 YorumlaValla biyerde okudum ve bir-çok kişi den duydum kızların aldatma oranı da çok artmış
Özellikle de evlilerin15 Yorumla- +1 yıl
Doğru duymuşsun😔
- +1 yıl
Katılmıyorum, kadınlar istiyor da istiyor en üzücü olanı hep maddi şeyleri istiyor, gerçekten sevilmeyi, ilgilenilmeyi istemiyor, kaç kere kendimi bunu tersine ikna etmeye çalıştım ama gözlerimde ve hayatıma giren bütün kadınlara saydıklarının hepsini verdiğim halde hepsi aldattı... Tabi ben kendi adıma konuşuyorum 😔
- +1 yıl
Nasıl olacak o gerçekten merak ediyorum...
Ben gözü dışarıda birisi değilim başkalarıyla karıştırma rica ederim
Kolay kolay bir kıza yaklaşmam bile umarım haklısındır
Hayır, karaktersiz olan insan aldatır bunun da cinsiyetle alakası yoktur..
20 YorumlaEvet heleki bu dönemde fırsat bulmalarına gerek yok her yer fırsat her yer basit her yer ucuz insanlarla dolu. vs vs iste
00 Yorumla
+1 yılHepsi aldatmaz. Karakteri bozuk olanlar, şımarık, açgözlü olanlar aldatır. Çünkü aldatmak diye bir gereksinim yok.
00 YorumlaErkeği kızı yok bunun fırsatı bulan herkes aldatır. Ama ben yapmadan önce söylerim o yüzden aldatma sayılmıyor benimki bence
00 YorumlaHer erkek demeyeceksin. Her insan diyeceksin. Sınıflama ve cinsiyetçi olma.
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sevgilisini başka bir kızla aldatmanın maliyeti baya yüksek artık. O yüzden aklı olan aldatmaz 😂
00 Yorumla karaktersizse ve sevgisi bitmişse aldatır. ama sevgisinden emin olduğun birinden böyle bir şey beklemezsin zaten.
00 YorumlaZannetmiyorum. Öyle bir yaşam ki 60 yıllık ömürde insan neler neler yaşar, aldatmaya kadar. Bilemiyorum insanlar tuhaf.
04 Yorumla- +1 yıl
Üzdün 😭😭😭😭😢
- +1 yıl
Ben bilmem arkadaş gücendim alındım
- Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var ya.
Tamam aldatmayan insan topluluğu azaldı ve azalmay devam ediyor ama o kadar da değil.
Abartmayın00 Yorumla
+1 yılAldatmayan erkek yoktur henüz yakalanmayan veya eline fırsat geçmeyen erkek vardır
11 Yorumlamayası bozuk herkes ( kadın/erkek farketmez sizin) fırsatını bulursa aldatır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek değil ama maalesef bazı kadınlarda aldatır
00 Yorumla Kendine ve kadınına saygı duymayan herkes aldatır. Kadını erkeği yoktur bu haysiyetsiz davranışın
00 YorumlaElimde fırsatlar olduğu halde yaklaşmadım çünkü gerek yok sevgiyi parçalayıp da zevk peşinde koşmaya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmadim diyen yalan söylüyordur eşine kız arkadaşına çok sadık sevse bile ayağına ilk gelen fırsatta aldatır maalesef erkolar doyumsuz aç domuzlar hicbir zaman yetinmezler seni olmasını istedigin gibi bir yapar edepli dekolte giymeyen sosyal hayati olmayan ama dışarı bi çıksın tam tersi kadınların dibine düşerler
00 Yorumla
+1 yılKadını erkeği yok bunun, karakter meselesi. Karakteri zayıf olanlar yapar bunu.
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef. Aksini görmedim duymadım maalesef
00 YorumlaHer erkek diye genelleme yapma bence karaktersiz olan aldatır.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek aldatmaz ya. Karaktersizin önde gideni olan p*c kuruları aldatır
00 YorumlaEvet aldatır fırsat bulsada aldatır bulmadasa da
00 Yorumla
+1 yılneden genlleme yapılıyor ki? bu karakter meselesi bence
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hayır aldatmaz ama kesin bir kanıtım yok ne yaziki 😒😒
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz insan aldatır kadın veya erkek diye ayırmak doğru olmaz..
00 Yorumla Ben sırf evlencegim eşimi aldatmak için kendimi eşime saklıyorum gerisini şen düşün
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki öyle bir kural yok. Peki ya kadınlar buna ne cevap verir
00 Yorumla
+1 yılEvet. Erkolar kusura bakmayın ama bir kalbinizin olduğuna inancım kalmadı.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa aldatmaz. Kız umrunda değil verir geçer setinde olmaz
00 Yorumla
+1 yıl15 yıldır elime kadın eli değmedi. Sence ben aldatırmıyım
00 Yorumla
+1 yılBurada bir genelleme yapmak doğru olmaz. Bu tamamen karakter meselesidir.
00 YorumlaMutsuz bir ilişki içinde olan kadın erkek hepsi aldatıyo maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu neden yaptığına inmek gerekiyor. Psikolojisi tranvaları. Yasayı biçim büyüdüğü ortam her şey etki olarak var. Ayrıca erkeklerin iradeli olmadığını biliyoruz. O anki ruh hali bile etkiler. Ama bilinmesini gereken şey erkekler kadınlarla aldatıyor tek taraflı değil bu
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSöz konusu olay oluştugu zaman zaten yatakta hayvan isimleri geçiyor. Bu yüzden hayvan
+1 yılSevmeyen karaktersiz kişiler aldatıyor erkek kadın ayıramayız ya
00 YorumlaHayır tabi ki böyle şeylerle zihninizi bulandırıp ilişkiyi yaşanılmaz hâle getirmeyin
00 YorumlaKaraktersiz olan herkes her an aldatabilir fırsat bulmasına gerek yok cinsiyet farkı da yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karakter meselesi ancak aldatmayanların nesilleri tükenmek üzere.
00 Yorumla
+1 yılGenelde o işin ustası kadınlar oluyor 3 cocugunu falan bırakıp muhtara kaciyorlar 🤣🤣
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşı boş kimsesiz gibi hisseden her erkeğe bir kapı açılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha kötüsünü söyleyeyim mi aldatmamasını marifet olarak sergileyenler... Bak bu şunu aldatıyor ben seni aldatmam (isteseydim aldatırdım kıymetimi bil) sopayla dövesim geliyor aklıma geldikçe
00 Yorumla
+1 yılHer erkek aldatmaz.
Her kadının aldatmayacağı gibi.00 Yorumla
+1 yıleğer kadını onu mutlu ediyorsa fırsatı olsa bile aldatmaz.
00 Yorumla- Devamını Gör (199)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar