Evet doğru
Bu her durumda geçerli değil
Hayır yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zamanında Anayasa bir kez delinmekle bir şey olmaz dediler Anayasa diye bir şey kaldı mı :))) bir kişiye bir sınırı geçmesine göz yumarsan o sınır sınır olmaktan çıkar. Bir kişi aldatıyorsa bu kişiliğinde vardır. Aldatıp da bu ortaya çıkıp görmezden gelinirse bu karşıya cesaret vermekten başka bir işe yaramaz. Zaten yaptım bir şey olmadı bir daha yaparım gene olmaz der.
Anayasa ile ilgili dediğin ne anlamadım. Kalanına katılıyorum.
Demeye çalıştığım bir kez izin verirsen arkası da gelir. Siyasi gönderme yaptım ecelime susadım biraz.
Ben de Anayasa çalışıyorum da denk gelmediğim bir madde mi var böyle acaba diye düşündüm bir an. Algımda olmasa anlarmışım göndermeyi, benden kaynaklı.
Yarın gözaltına alinirsam suçlusu sensin 🤣
Herkes kendi davranışlarından sorumlu ke. İstersen sileyim yorumunu?
O zaman azmettirme suçu niye var 🤔 yok kalsın
Aldatmak bir anlık dalgınlık değil, tamamen bilinçli bir seçim aşkom. Bir insan o sınırı bir kez aştıysa, kendine olan saygısını ve sana olan sadakat borcunu zaten gözden çıkarmış demektir. Güven bir kere kırıldı mı, Alsancak Kordon'da yürürken bile aklında hep o şüphe kalır. Kendini yiyip bitireceğine, seni el üstünde tutacak insanlara şans vermelisin. Sen bu konuda affedici taraf mı olurdun, yoksa tek kalemde silenlerden misin? 💅✨💖
Cevap
7Cevap
İlkinde yakalanmadığı sürece ikincinin planını yapıyordur zaten. Yakalandıysa da pişmanlığı aldatmaya değil yakalanmayadır.
Bir kere yapması yeter zaten bir dahasını düşünmem
Hayır diyenlerin de hepsi erkek ckfkdlkf
Hayır diyenler muhtemelen aldatanlar ve şu ana kadar hayır yazan tek kişi kadındı (belki de değildir tabii).
Bana göre farklılık gösterir. Ancak bir defa aldatması bile benim için ilişkinin anında bitmesi demektir.
Büyük ihtimal aldatır
Evet öyle alışır gider
aldatma ihtimali vardır tabi
Alışkanlık olur yapr gene
Evet
Hayır
Evett
Aldatır
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?