Ben bu soruya evet diyenlerden değilim peki sen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Üzülüyorum insanların değişebileceğine olan inancınıza :( bende bir zamanlar inanıyordum değiştirmeye çalıştım çok uğraştım çok şey kaybedince farkettim kendime çeki düzen verdim lütfen inanmayın aldatan fırsatını bulursa gene aldatır istediğiniz kadar uğraşın ister çok kısıtlayın ister özgür bırakın aldatan aldatır arkadaşlar :(
Huylu huyundan vazgeçmez. Aldatan insanın göz yaşına bile inanmayacaksın. Hiç bir değeri yoktur. Ne göz yaşının ne de haykırmasının. Aptal insan kolay aldatılır. Aptal olmamak için iyi insanlarla tanışmaya gayret gösterin. Birince önceliğiniz fiziğiyse yandınız. İnsan dediğin merhametli olur. Merhamet sahibi olan bir insanın aldatabileceğine ihtimal vermiyorum.
Heberin olmazsa aldatacaktır, haberin olduğunu varsayalım sende onu affettin en az 6 en fazla 9 ay sonra seni tekrar aldatacsktır.
Aldatan insanlar ilişki şurunun farkında olmayan pembe bulutların üstünde yaşayan insan oğludur
Aldatmanın bahanesi olamaz insanoğlu her an nefsine yine yenik düşebilir o yüzden tek çaresi olmayan konu bu konudur affetmeyin çocuğunuz varsa bile yapmayın kimse mutsuzluğu aldatılmayı hak etmiyor bahanelerin arkasına sığınıp bi daha yapmaz affettim demeyin tekrar söylüyorum insanoğlu nefsine yenik düşebilir o yüzden güven olmaz.
Cevap
65Cevap
Erkeklerin doyumsızluktan aldattığını düşünüyorum çoğunluk böyle mutsuz olup ayrılamayanlarda var o ayrı ama tabi ki de aldatmak için haklı gerekçe değil.. kadınlara gelince kadınlar duygusal eşlerinden göremedikleri sevgiyi ilgiyi bir süre sonra başka kollarda aramaya başlıyorlar ama erkeklerin yine büyük bir kısmı hatta çoğu öncelik seks düşündüğü için bu kadınlar hayal kırıklığına uğruyor maalesef... ülkemizde böyle kadın büyük çoğunlukta eşleri biraz duyarlı ilgili sevgili olsa hiç bir kadın hele ki çocuğu varsa yuvasını dağıtmak istemez bende kendi adıma böyle düşünüyorum... yani eğer aldatan kadın veya erkek evinde eşinden alamadığı ilgiyi tekrar almaya başlarsa eşler düzelirse aldatma tekrarlanmaz hatta pişmanlık doğar diye düşünüyorum
İhanet bilerek ve isteyerek yapılır. Göz yummak, affetmek, değişeceğine inanmak aptallıktır.
Aldatmak hata değildir. Bilerek yapılır. Bir defa yapan yine yapar. Çünkü karaktere işlemiştir.
Yorumun alnı olsa öpülür. 👌
Bu bir hastalık ise, veya kişilik bozukluğu tekrar eder.
İnsan yanlış yapabilir, pişman olabilir, tedavi olabilir, aslında böyle bir şey yaşanması oldukça üzücü bir tecrübedir, ve kişilerde ciddi travmalara neden olur.
Değişmek isteyen, kendine çeki düzen veren bir insan, aynı hatayı tekrar etmez...
Aldatmak, şiddet, psikolojik şiddet bunlar için bir defa dahi olursa ayrılmak gerekiyor şayet eşlerin ayrılmaması durumundan "beni bir kere kandırırsan senin suçun iki kere kandırırsan benim suçum" diye çok sevdiğim bir söz vardır ama Türkiye'de maalesef bunu yaşamış kadınlar kolay kolay toplum içine karışıp tekrardan bir hayat kurması zor oluyor veya eski eşleri bu kişilerin peşini bırakmıyor
Merhaba,
Bir kez yapan yine yapar, ihanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir değişmez diye düşünüyorum...
Katılıyorum
Bir kez aldatan beni bir daha aldatamaz çünkü hayatım da kalamaz. Başkalarını aldatabilir evet. Keyifli günler..
Bir kere değil efendim, herzaman aldatır.. Kendi eşi dururken başka kadınlarda medet arayan insan insan değildir malesef.. İki tarafda birbirlerine ALLAH'IN emaneti olarak bakmıyorsa, zaten çokta bi güzel hayat hayal etmesin..
ya 2. defa aldatmasa bile hiçbir kadın o adamın yüzüne baktığında bu beni eskiden aldatmıştı diyip üzülmek zorunda değil.
Ki bence aldatma gibi bir olayın üzeri kapanamaz hep bir şüphe bir güvensizlik.
yapan da defalarca kez yapadabilir hatasından dönüp bir daha hiç yapmayadabilir karakter meselesi.
Selam,
Aldatmasa bile ortada güvensiz bir ilişki olur; karşınızdakinin her hareketi gözünüze batar ve istemsiz sorgulamaya başlarsınız.
İlişkilerde bunlar olmamalı yani her şey net olmalı; bundan dolayı aldatan kabul edilmemeli.
Köpek b. k yemekten vazgeçmez derler.
Alışmamış g. tte don durmaz derler.
Oros. unun tevbesi y. rrağı görene kadar derler de derler.
Atalarımızın boşuna birşey söylediği hiç görülmemiştir.
Bir daha aldatması ve aldatmaması önemli degil , bir kere aldatildigim zaman o kişiyi zaten affedemeyecegim için..
Öncelikle aldatmanın tanımını yapmak lazım bedensel rahatlamalar aldatma değildir aldatma duygusallık içeren şeylerdir
Aldatırda, bu kadar aldatacak kişiyi nerden buluyorlar pes valahi. Eskort falanda değil bildiğin normal kişileri ayarlıyorlar.
Bir kere aldatan bir daha aldatır diye bir şey yok neden aldattığına bağlı yani burada sebep çok önemlidir
Bilmem. Hiç aldatmadım ki. Ana çok merak ediyorum. Çok mu heyecan verici birşey acaba. Yok istemem. Bilmemek daha iyi... 😜🌸😎
Bir kere aldatan ya da herhangi bir kötü duruma imza atan tekrar yapabilir diyemeyiz.
Hatasını anladıysa, pişmanlık duyuyorsa elbette aldatmaz.
Evet aldatır devam eder alışmış kudurmustan beter diye boşuna dememişler
5 - 6 kere daha aldatılır bırakılır fazlası iyi olmaz
Herkes değişir. İyi tarafa değişen insan bir daha aldatmayabilir. Yani insana bağlı.
Erkekte bayanda aldatır red edemiyeceği kimse çıkarsa bakmışsınki yataktasın😀😃
Pisman olabilir, aldatan hep aldatir demekte aptallik olur.
Tercih meselesi tamamen tercih ediyorsa aldatır etmiyorsa aldatmaz..
Aldatan kişi domino taşları gibidir. Bir yaptıkça yeniden yapar ve devamı gelir.
1 kereden bir şey olmaz derler ya. Ne olursa o 1 kereden olur.
Bi kadın tanıdım. Kocasını aldattığı adamı aldatıyordu.
Aldatmasa bile güvenmem artık o kişiye yolu açık olsun der keserim ilişkiyi.
Aldatmak hata değil tercihtir. Yapan bir daha yapar 2. şansı veren 2. Hazırlıklı olsun..
O cesareti alıp bir kere başladı mı devamı gelir diye düşünüyorum.
Biz kızlar hep ikinci hata üçüncü şansı veriyoruz erkeklere ama bu hayata bi kere hata yapıldı mı mutlaka o hatayı tekrarlarız ister erkek olsun ister kız olsun fark etmiyor
Aldatır. Uygun şartlar oluştuğu takdirde hep aldatır
Bir insan bir şeyi bir kere yaparsa ikincisini yapma potansiyelini taşır.
Her türlü aldatır illa zina olarak düşünmemelisin, ufak göz kaçamakları yapar süzer onu hayal eder vb
Aldatır unutmayın yılan sadece Derisini değiştirir.
- Evet, aldatır.
- "Bir kere aldatan bir daha aldatır diye bir kural yok ama
Bir kere aldatan bir daha aldatmaz diye bir kural da yok
aldatacağını düşünerek davranmalı." diyenlerdenim ben.
Aldatma iradesiz insanlarin isi bi daha yapmayacaginin ihtimali yapacaginin ihtimalinden daha dusuk. Bu riske girmeye degmez life is beautiful
Çeşme akıtmaya başladımı değiştirmek gerekiyor tamir olmaz!
Asla durmaz. Bu hastalıgı yakalanan kadının durması imkansız dır
Yaşı kaç olursa olsun düşünce yapısı olarak olgunsa aldatmaz. Aldatmak çocuk işidir.
Bence aldatır yani sırf baska bi erkek veya kadın hoşuna gittigi için ilişkisini bırakıp başkasına gidiyor , peki ya bir baskasi icin aldatmayacigini bilemezsin
Velhasıl kelam aldatır.
kesinlikle aldatır..
At, sahibine göre kişner diyorum.
Tecrübe ile sabit evet
Bunu düşünmen hata tabi ki aldatır
Şöyle düşün aldatma olunca tekrar nasıl guvenirsin? Şüpheyle ilişki yaşanmaz ki bir defa yapan bir daha yapar
Evet aldatır sen ne kadar affedersen o okadar aldatır
Aldatır ama böyle insanlara hasta bizimkiler
İnsan değilse bir kere yapan her zaman yapar
Herkes bilerek aldatır 🤔
Kabullenmeyen enayidir
Kesinliklee. İçinde var sonuçta
Defalarca Sahit oldum aldatan tekrarlıyor..
Senin için bunun limiti mi var?
Bir kere aldatan bir daha aldatır kesinlikle tecrübeye sabit
Aklı başına gelmediyse yapar güvenim yok
Denenmiş tekrar denenmez bence bırak
Aldatır. 1 kereden başlıyor larşay
Aldatir. Alismis kudurmustan beterdir.
Evet. Ona bir daha o şansı vermemek lazım.
Aldatır maalesef yapmam diyen yalan söyler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?