Ben çok kötüyüm ne onunla nede onsuz oluyor olmuyor yapamıyorum 🥲?

Arkadaşlar ben çok kötüyüm, psikolojim altüst, lütfen beni yadırgamayın. Ben onun evli olduğunu sonradan öğrendim. Ona rağmen çok ayrıldım, bırakmadı ama her ayrılıkta psikolojim daha da çöktü. Yapamıyorum, ne yaptıysam onu unutamıyorum. Her dönüşünde reddediyorum ama kendimi yedim, en son döndü, tutamadım, kabul ettim ama o bana bu defa çok ilgisizdi. Günlerce yazmadı, dönen o olmasına rağmen sadece yakınlaşmak istedi, telefonda resimler istiyordu. Sosyal medyada takipleşmiyorduk, takip attım, kabul etmedi. Facebook engelliyim onda. Hayatında başka kadınlar var biliyorum, hatta yazdım fakeyle kadına, beni eşi sandı diye kabul etmedi. Şu sıralar yine takipçi kızları çıkarmış, belli başka biri var. Ben bir yıldır uğraşıyorum unutmak için, olmuyor, inanın deli oldum. Çok seviyorum, çok kıskanıyorum, tekrar yazmak istiyorum ama o beni sevse günlerce yazmamazlık eder miydi? Kabul etmiştim onu, barışmıştık, buluştuk, ben yazdım, sonra da toplasan iki defa yazdı. O an "tamam, sevmiyor" diyorum, ayrıldım, başkaları var diyorum, döndü, yine kabul etmedim ama ona güvenemiyorum. Siz yerimde olsanız ne yaparsınız? Unutamıyorum, ona da yazamıyorum, arada kaldım ama 24 saat aklımda🥲
Ben çok kötüyüm ne onunla nede onsuz oluyor olmuyor yapamıyorum 🥲?