Onsuz olmuyor ama onunla da olmuyor ne yapmalıyım?

7 aylık bir ilişkim var ve ilk başlarda her şey hayal gibiydi, çok güzeldi, aramızda hiç bir sorun yoktu. sonrasında benim bir kaç hatam yüzünden aramız iyice açıldı ve inişli çıkışlı, huzursuz, karşı taraf ile neredeyse her saniye kavgaya tutuşan bir ilişkim oldu. Neredeyse her hafta sonu görüşen biz tam 4 ay görüşmedik. hala sevgiliydik ama sanki birbirimizin asker arkadaşıymış gibi konuşuyorduk birbirimizle. Benimle konuşmak, görüşmek istemiyordu. 4. ay sonra onunla görüştük. Görüştüğümüz zaman her şey iyiye gitti. birbirimize sarıldık, doyasıya öptük ve bunu ertesi günde tekrarlıyacağımıza dair söz verdik fakat günün akşamı yine her şey aynı olmuştu aramız eskisi gibi soğuktu neredeyse 2 hafta oldu fakat ertesi gün görüşürüz dediğimiz halde görüşmedik ve cidden çok zor iletişime geçiyorum bana gelince her zaman bir bahanesi oluyor artık sevdiğine inanmıyorum soğudunu düşünüyorum ki bunu her haliyle belli ediyor zaten fakat ne zaman yüz yüze gelsem ya da konuyu açsam "seni seviyorum" diyor kısacası sevmediği halde seviyormuş gibi yapan erkek tiplerine dönüştü ve bana sıcak soğuk yapması aşırı yormaya başladı artık bu hallerine katlanamıyorum ayrılmak istiyorum ama ayrılma işini de yapmaktan çekiniyorum çünkü ilk yüz yüze olan ciddi ilişkim, beni yanlış yollardan doğru yollara sokan ilk adam. yani hayatımda onun olmayacak olması garip hissettiriyor ona yazamayacak, bir daha görüşemiyecek olmak falan ama onunla da olmuyor bir bir kaç arkadaşımla bu durumu paylaştım ve ayrılmamı ya da biraz daha ilgi vermem gerektiğini söylediler ama zaten ne kadar ilgi verirsem o kadar benden uzaklaşıyor gibi hissediyorum sence ne yapmalıyım?

Onsuz olmuyor ama onunla da olmuyor ne yapmalıyım?