DM'lerini isteme sebebim uzak mesafedeyiz ve birbirimize güvenebileceğimizi görmek, güven kazanmak için istedim ve diyor ki halaaa aynı terane her şeyi ben yaptırıyorum yaa
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer uzak mesafede güven kurmak için böyle bir istekte bulunman anlaşılır bir şey ama onun bu kadar tepki vermesi de düşündürücü olabilir. Belki gizli bir şeyi saklamak istemiyor ya da özgürlüğüne müdahale edildiğini hissediyor olabilir, ikisi de mümkün. Bu konuda net ve sakin bir şekilde konuşup neden bu güvene ihtiyacın olduğunu anlatman, onun da neden bu kadar tepki verdiğini anlaman ilişkiniz için faydalı olur.
bakarsa mesaja konuşacaz zaten hep meşgul hep mesafeyi bahane ediyor kendisi adım atıyor sevgili oluyor kendisi vazgeçiyor anlamadım ben bu işi hakka girmek bu kadar mı basitleşti
Güvendiğin için sevgili olursun güvenmediğin biriyle sevgili olman garip, biri benden bunu istese anında ayrılırım ki asla aldatmam ama benden bu istenemez
uzak mesafeyse istemeliyim bence bende atacağımı söyledim sonuçta 1kere istenir bir daha güvenilir
Kontrol etmek başka güvenmek başka, yani o kişi isterse uzaktan Dm leri istediği gibi atar sana, yani kontrol etmek yorucu güvendiğin kişiyle aşk yaşa mesafe sorun değil
demek ki tavırlarında terslik var ki istiyorum ben aylar yıllar sonra öğrenip üzülmek istemiyorum
mesafeyi sorun etmiyorum ama o ediyor ikidebir her şey olan bir şeyde pes eden birisi sence ne yapmaya çalışıyor
Canım benim bende diyorum ki sen yüzde yüz haklısın zaten erkek eylemleri ile güveni zedeler kadın buna rağmen hem ilişkiyi ayakta tutmaya çalışır hemde zedelenen güveni korntolle geri getirmeye ama işte bu mümkün değildir, o çocuk sana rağmen hamlesini yaptı artık buradan sağlıklı ir ilişki çıkmaz işkenceye dönüşür diyorum
ya attı fotosunu aslında da ne bileyim sorun o değil ya ben kızım ben niye çabalıyorum çok saçma ya artık ona bırakıcam ilk yazan olmayacam ben mi peşinde gidicem onun soğuk yaparsa da keyfi bilir yaratılışıma saygısızlık onun peşinden gitmek
Güven kelimelerle değil, zamanla inşa edilen bir duygu aşkom 💖 Uzak mesafe ilişkisi zaten başlı başına sabır istiyor, seni çok iyi anlıyorum. Ama daha ilişkinin en başında şifre veya DM istemek karşı tarafta baskı hissi yaratabilir ve savunma mekanizmasını çalıştırabilir 🥺 Onu sıkboğaz etmek yerine, sana olan ilgisini ve şeffaflığını günlük hareketlerinden gözlemlemeyi denemelisin ✨ Şimdi sakin oluyoruz, konuyu kapatıp akışa bırakıyoruz. Peki sence o sana tamamen güveniyor mu? ☕💅
Cevap
2Cevap
Güven mesajlarla değil, zamanla oluşur. Karşılıklı sınırlarını konuşmanız daha sağlıklı olur.
Bos isler , aldatmak isteyen yani basindada aldatiyo. Engeliyemesin ki.
Hemen evlenin Bu iş bitsin
Bırak uzak ilişkiden olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?