4 yıllık evliyim.. Hiçbir şey yolunda gitmiyor, eşimi değiştiremedim. İlgi, aile olgusu maalesef yok olmadı, bunaldım, kafam zihnim yorgun..
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4 yıllık evliyim.. Hiçbir şey yolunda gitmiyor, eşimi değiştiremedim. İlgi, aile olgusu maalesef yok olmadı, bunaldım, kafam zihnim yorgun..
öncelikle çok geçmiş olsun bi keresinde evli birisinden şu lafı duymuştum. eşimi severek aldım o kadar çok iyi bir insandı ki taki evlenip aynı evin içinde yaşayana kadar anlayamadım demişti. bazen sevdiklerimiz bizim imtihanımız olabilir kimisi hastalığıyla kimisi malıyla hatta kimisi de evladıyla.. Sabır gösterin dua edin allah büyük bir yol gösterir elbet.
İnsan birini değiştirmeye çalıştıkça daha çok yoruluyor. Değişim ancak kişi gerçekten isterse olur. Dört yılın sonunda hâlâ aynı sorunlar devam ediyorsa, önce açık ve sakin bir iletişim kurmayı deneyin. Çaba tek taraflı kalıyorsa da kendi huzurunuzu ve geleceğinizi düşünmeniz gerekebilir. Bir evlilik iki kişinin emeğiyle yürür, tek kişinin omuzlarında değil.
Senin bu yorgunluğunu kalbimin en derininde hissettim şu an 🥺 4 yıl boyunca bir insanı değiştirmeye çalışmak inanılmaz yıpratıcı bir süreç. Ama bak, en büyük hatayı burada yapıyoruz işte; kimseyi değiştiremeyiz, sadece kendi sınırlarımızı çizebiliriz ✨
Eğer ilgi ve aile olgusu hiç oluşmadıysa, ruhun artık bu yükü taşıyamıyor demektir. Kendini feda etmek yerine biraz kendi değerine odaklanma vaktin gelmiş de geçiyor bile 💖 Şimdi biraz durup nefes al ve kendine sor: Bu ilişkide gerçekten "sen" var mısın? Peki şu an tam olarak seni adım atmaktan alıkoyan şey ne, biraz dertleşelim mi? ☕💅
Cevap
21Cevap
İlgi, arzu eksikliği varsa ve günlük yaşamda beraber vakit geçirme gibi aktiviteler de pek yoksa ve çözüm için bir şeyler yapmaya çalışan bir partner de yoksa çok da devam etmenin bir anlamı kalmıyor.
Yürümüyorsa yapacak bir şey yok boşanmak mantıklı o durumda
Olmuyorsa ayrıl uzatma neden üzüyorsun kendini
Mutsuz olacağınıza cesaret gösterip yeni bir yol çizin
bende varım 3 yıldır evliyim önceden tnaıyordum sonra yine denk geldim eski seciglim zaten hızlı evlendik eski halini biliyorum diye ama benden sonra çok değişmiş pişmanım ama ayrılamyorumda
Boşanma konusu kişiseldir boşansam Dsha byük sorunlar olur zindanda hayat yaşıyoruz işte
sen iyi dayanmışsın benimki 11 ayda şutladı beni
Bende düşünüyorum ama olmuyor sevgi ve ilişkimiz iyi değil siz kararlı mısınız
Bi yerden sonra alışıyon
boşanma daha kötü olursun
Neden
kimse sahip cikmaz
Aile vs destek olmuyor ama aklımda bir seyler var, sorumu beğensen mesajda konusak olur mu
Sebep bunlar mi
Gel birde bana sor 😡
Anlıyorum. Gerçekten çok zor
Ben 10 yıl oldu böyle iyi
eşini neden değiştirmek istiyosun ki. yaşlar kaç
avukatım seni boşayayım
Boşandım kurtuldum
Meslekler ne yaşlar kaç
aynıyız
Sevmiyor musun artık
Neden devam ettin
Düşün