Benim bir yıllık bir ilişkim var ve tanıştığımızdan beri erkek arkadaşım çalışmadığını, yeni işten çıktığını söyledi, gerçekten de öyle, ben kendim şahit oldum, yeni çıkmıştı. İlk tanıştığımız zamanlar ciddi düşünüyoruz, benim ailemle tanıştı, kısmetse aile tanışması da olacak. Asıl mesele şu: sevgilim kızdığı zaman çok ağır kelimeler ediyor bana. Erkek arkadaşım istemediğim şeyleri yapıyor ve ben de ona aynısını yaptığım zaman kızıyor, yani beni suçlu görüyor, yani bu şekilde hep kavgalarımız oluyor bizim. Asıl mesele şu an bu: benden sürekli para istiyor, "Arabamı açtırmam lazım, bana bu kadar yollar mısın? Park cezası geldi, bana bunu ödemem lazım, bana para yolla" uzakta kalıyor, buraya gelebilmesi için bazen benden bilet parası istiyor ve ben de yolluyorum. Bir sürü borcu vardı, bana kapatırdı, ben kız halimle sabah akşam çalışıyorum ve sabahçı olduğum zaman genelde hep kavga ederiz sabaha kadar ve 1 saat uykuyla işe giderim, sonra da benden para ister. Yani demek istediğim şu: siz olsanız erkek arkadaşınız sürekli para yollar mısınız? Tabii ki de ciddi düşünüyoruz, yani sevdiğim adama neler yapmam ama ben kendim az kazanıyorum ve ona da bunu izah ettim, dedim ki: "Bak aile tanışması olacak, bunun kınası, nişanı, çeyizi, bohçası var, benim de para biriktirmem lazım" dedim, "Zaten az para kazanıyorum" dedim ama "Haklısın, haklısın" diyor ve tekrar para istiyor. Bu durum beni gerçekten artık rahatsız etmeye başladı, sonuçta bir kızdan para istenmez, gerekirse ailesinden alır ama bana belli bile etmemesi gerekir normalde ama o ailesinden deyip hep benden istiyor, "Beni muhtaç etme kimseye" diyor ve bu durum beni gerçekten çok yordu, benim param bana kalmıyor, onun eşyalarını ödemekten, ona para yollamaktan kendime hiçbir şey alamıyorum, kendime kalmıyor. Siz olsanız ne yapardınız, yollar mıydınız yoksa gerçekten tepki koyar mıydınız ve nasıl tepki koyardınız, ne söylerdiniz?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar